Bebek İkinci El 6-12 ay eğitici oyuncak

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
123
Herkese tekrar merhaba,
kızım şu an 6 aylık oldu ve artık yeni oyuncaklara ihtiyacımız var. Bu nedenle elinde 6-12 ay arası eğitici oyuncak arıyorum. Aktivite masası hariç. onu aldım çünkü. Elinde olan varsa foto ve fiyat bilgisi ile bana ulaşabilir mi ?

Son düzenleme:
Fisher price egitici kumanda ve telefon. İkisi de sıfır sayılır. Adet fiyatı 22,5 tl. Kargo dahil.

Eklentiler

• IMG-20160106-WA0005.jpeg
    36,6 KB · Görüntüleme: 59
Netten arastirin. Cok fonksiyonludur ikisi de. Sesli ışıklı müzikli. Sayilari, sekilleri, alfabeyi ogretiyor. Seviyeye gore ayarlaniyor.

Baktım özelliklerine gayet güzel. Lütfen yanlış anlamayın ama jokerde ve oyuncak dünyası mağazalarında bunların fiyatları 30 ve 28 tl. Bu nedenle 2. ele sizin vermiş olduğunuz fiyat yüksek geldi bana. Lütfen yanlış anlamayın. Çok teşekkür ederim yine de.

Yanlis anlamiyorum. Bu tepkiyle sık karsilasiyorum. Ama 15 tl desem size uygun gelecek belki, 8 tl kargo odeyeceksiniz, ayni paraya gelecek. Kullanilmis degil, fonksiyonlari tam, magazadan aliyormus gibi dusunun kendinizi. 58 tl.lik urune 45 tl kargo dahil bence cok degil.

Tmm ben biraz daha düşüneyim bu ürünler hakkında. Almaya karar verirsem size tekrar yazıcam.. Teşekkür ederim.

aradığım oyuncaklar buldum ve satın aldım. Konu kapanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…