6+1 Gebelikte Yolk kesesi var bebek yok

Canikox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
3.403
5.953
78
Selamlar.
40 yaşındayım. Sata göre 6+1 hamileyim.
Vajinal ultrasonda gebelik kesesi ve yolk sac var fakat bebek görünmedi. Dr'a göre haftaya da göremezsek sorun olma ihtimali yüksek.
Bu durumu yaşayan, bebeği daha geç gören var mı?

Ay çok panik oldum şimdi biz de yarın baktıracağız en çok korktuğum şeydi bu önüme çıktı 5+6 oluyor yarın benim Sen yinede panik yapma bazı bebekler yedinci haftada görünüyor muş haber et lütfen

İnşallah siz görürsünüz
Benim yaştan dolayı da sorun olma ihtimali yüksek. Haftaya belli olacak.

Kendini buna şartlama ben de 34 yaşındayım Bedenin sağlıklıysa hamileliğinde iyi geçer önemli olan yaş değil kişinin psikolojisi ve beden sağlığı
Son 6 ayda 3 kimyasal gebelik yaşayınca insan hepten tedirgin oluyor.

Son 6 ayda 3 kimyasal gebelik yaşayınca insan hepten tedirgin oluyor.
Kimyasal dedıgın hep boş kese mi peki bişe sorucam digerlerinde de aynı belirtileri yaşadın mı
Kasik agrısı bulantı hormonal degısım meme sancısı sislik vs

Doktorunuz sizi neden telaşlandırıyor ki hayret bir şey ya
6+1de bebeği görememeniz normal bebek orda ama görünmeyecek kadar ufak daha içinizi ferah tutun bence ayrıca yolk kesesi varsa bebek de vardır

Kimyasal dedıgın hep boş kese mi peki bişe sorucam digerlerinde de aynı belirtileri yaşadın mı
Kasik agrısı bulantı hormonal degısım meme sancısı sislik vs
Kimyasallarda kese görmedim bile. Dr kontrolüne gitmeden düştüler. Şu an arada kasık ağrısı, şişkinlik falan var ama hiç bulantı yok.

Doktorunuz sizi neden telaşlandırıyor ki hayret bir şey ya
6+1de bebeği görememeniz normal bebek orda ama görünmeyecek kadar ufak daha içinizi ferah tutun bence ayrıca yolk kesesi varsa bebek de vardır
Teşekkürler. Umarım haftaya görürüm.

Kimyasallarda kese görmedim bile. Dr kontrolüne gitmeden düştüler. Şu an arada kasık ağrısı, şişkinlik falan var ama hiç bulantı yok.
Kimyasalların sebebi pıhtılaşmamı ilaç iğne kullanıyor musunuz

Canım bende tam 6+1de gittim doktora. Karından ultrasonla bakıldı. Kese ve yolk vardı. Bebeği daha göremedi. Bebek var mı diye sorduğumda daha görünmez o dedi doktor. Yarın tekrar gidicem inşallah görürüm. Telaşlanacak bişey yoktur stres yapma içini ferah tut

Benim vajinalde 3+5 ken mini kese cıkmıştı
Suan 5+6 yım kese ve bebek bugün görünür diye düşünüyorum bence gec döllenmeler 7-8 de gorunuyor. Benım erken dollenme. Bugun bakacagız

Hayır değil. Kullanmıyorum. Bir sebep de yok. Doğal seleksiyon.
Anladım o zaman bilemiyorum biraz daha zaman sonra görünür heralde acele edilmemesi gerekiyor ben 7hafta 6 günlükken gördüm yani 8 haftalık diyelim kalp atışı ile beraber bebeği de gördüm biraz daha bekleyebilirsiniz

Benim vajinalde 3+5 ken mini kese cıkmıştı
Suan 5+6 yım kese ve bebek bugün görünür diye düşünüyorum bence gec döllenmeler 7-8 de gorunuyor. Benım erken dollenme. Bugun bakacagız
Benim vajinal hiç bakılmadı. 21. Günde yumurtlamam olmuştu geç döllenme olmuş olabilir. Ama doktorum bana özellikle geç döllenme vs. demedi. Herkesin hamileliği farklı geçiyor ve herkeste farklı zamanlarda görünüyor.

Çok teşekkür ederim. İnşallah haftaya görürüm. Umarım siz de yarın görürsünüz

Teşekkür ederim. Haftaya 7+1 oldığunda tekrar kontrole gideceğim. Kısmet bakalım umarım görürüm.

Aaa hamile misin? Çok sevindim. İnşallah sağlıcakla görünür bebiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…