6+0 Gebelik

Puple dream

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2021
7
7
26
6+0 haftalık hamileyim 6 gündür kanamam var kanama başında doktora gittim bir sıkıntı yok falan dedi.ilac içip yatmam gerktgni söyledi bir haftadr yatyorm bulantı kusma baş dönmesinden hicbirsey yaptgm yok zaten . progestan adında ilaç verdi hergun kullanıyorum fakat kanama koyu renkte devam ediyor.bu durumu yaşayan var mı?

İnşallah bebeğin seninledir sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğiniz ve sağ salim kavuşursun kucağına alırsın inşallah üstte kalsın

Başka Bi doktora git düşük iğnesi falan yapıyorlar. Kanaman varsa durma git çünkü daha gebeliğin çok yeni. Serum falanda veriyolar. İlaç tek olmuyor. İşallah kötü bişey yoktur.

Canım bende 10.haftadayım birde tup bebekle hamile kaldım 2. Kez kanama yaşıyorum. Ne yapacağız bilmiyorum, iğne oluyoruz ,kanamanın nedenini bilmiyorlar, streslendim iyice

Canım bende 10.haftadayım birde tup bebekle hamile kaldım 2. Kez kanama yaşıyorum. Ne yapacağız bilmiyorum, iğne oluyoruz ,kanamanın nedenini bilmiyorlar, streslendim iyice
Benimde 8 gün gelip bir gün gelmeyip sonra 6-7 gün bidaha geldi progestan hapına devam ettim biraz daha devam etseydi başka bir doktora danisacaktm.Cok şükür devam etmedi.Ben çok doğal karşılıyorum kötü düşünmeyin korkmayın Allah'ın izniyle hicbirsey olmaz.isterseniz bir doktora daha danışın.

Benim de 6 haftalikken acik kirmizi kanama geldi. Ne olcak bilmiyorum.

Benim de kanamam var. Tam 6+0 dayım. Aktif kanamam yok ama kahverengi lekelenmelerim oluyor. İçerde kese etrafında da kanama alanı var
Doktor ne yapmanı tavsiye etti? Benimde kana ve lekem yok ama kese etrafinda kanama alanim var sürekli uzaniyorum ama kontrollerimde henuz olumluya giden bir durum yok 6 haftalik gebeyim ve 4 haftalikken keseyi görurken kanama alani da görmüstuk...

Benim bebeğim tüp bebek. Doktorum sürekli yatmalı bol su içmeli önerdi. Her gün progestan iğne oluyorum. Progestanın kendisini de kullanıyorum. Ben kanama alanını daha dün gördüm.

merhaba bende 6+2 deyim 8gündür lekelenmem var bi türlü geçmiyor bazen artıyor bazen azalıyor kanama alanı göründü kese etrafında dr ekstra bi ilaç vermedi çünkü günde 3kez progestan fitil ve 1tanede iğne kullanıyorum diye ama demekki yeterli gelmiyor progestan seviyem 9.8 çıktı bence düşük ama dr düşük değil dedi bu lekelenmenin genelde sebebi progesteron düşüklüğü olabliyormuş diye okudum resmen sonumu bekler gibi sürekli yatıyorum moral motivasyon sıfır

Herkes gibi mutlu ayakta normal bir gebelik yaşamak isterdim mutlu bile olamiyor insan ben bu gebelikten önce bir düsük yaşadim sirf bu kese etrafindaki kanama alanı yüzünden 2 sene sonra tekrar gebe kaldim ve ilk muayenede yine ayni teşhis... bebekle aramda bağ kurmaya korkuyorum.. ilk düsükte saglikli olsa tutunurdu deyip kendimi teselli ettim ama ikincide de aynisi olunca insan ne düşünecegini bile bilmiyor.. Ancak düşük yaptigim gebelikte pek uzanamamiştim calisiyordum simdi yemek ve tuvalet dışında kalkmiyorum.

bende bundan önce 20haftalıkken kaybettim bebeğimi onda kanama falan yoktu olacak olan oluyor işte benim tüp bebek zaten zorla oluyor ve böyle zorluklarla devam ediyor hiç bi sevinç yaşamadım henüz sonu iyi olur inşallah

Allah nasibimize yazdiysa olur inşallah... ben de 6 senedir istiyoruz tedavi göruyoruz bu sürecte 1 düsük yaşadim... bi tabir vardir bilirsin "dünyada yiyecek ekmeği varsa Allah onu korur".

Sen hangi merkeze gidiyorsun? Bahçeci mi ?

Ilk 3 ay süreklı kanamam oldu hemde öyle leke degıl kan kırmızı bir kanama,,, sadece bunu söyleyebılırım ılk 3 ay düşüklerın sebebı saglıksız bır bebekmiş , anne vucudu rahım bakıyor bebekde sorun var o bebegı kabul etmıyor ve atıyormus , bu yuzden hiç stres yapmayın saglıksıysa kalır sızınle sadece rahst olun kaderde ne yazarsa oluyor anne karnındakı bebegın bile gunu yazılı,,, hepımız saglıkla kucağımıza alalım inşallah

inşallahkasıklarda ağrında oluyormuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…