- Konu Sahibi zeynepp_34
-
Ben bir hafta kullandım 4 kilo verdim Regl dönemine girdim 1 haftadır 1 gr veremedim vücudum direniyor sanki
Ben içiyorum canım şimdilik öyle büyük bir gelişme yokYarın bitkileri alıp içeyim bakalım 1 hafta sonra ne kadar etkisi olacak :)
2 ayda 30 kilo imkansız yabu diyeti internette bir sitede gördüm arkadaş şu şekilde yapmış..benle yapmak isteyen varmı bu kürü ben bugün başladım..........
- 2 tatlı kaşığı yeşil çay
- 1 tatlı kaşığı biberiye
- 1 tatlı kaşığı mate çayı
- 1 tatlı kaşığı funda yaprağı
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 litre kaynar su
1 litre su kaynatılır. Belirtilen malzemeler, kaynar suyun içine atılır. Kesinlikle kaynatmıyoruz, kaynamış suyun içine atıyoruz. Ağzına kapak kapatıp, 5 dakika demliyoruz. Süzgeçle bir bardağa, çay gibi dolduruyoruz. Günde 4-5 bardak içiyoruz. Kesinlikle şeker kullanmıyoruz, tadı hoşunuza gitmezse 1 tatlı kaşığı bal veya tatlandırıcı kullana bilirsiniz. 1 dilim limonla içebilirsiniz, evde yoktu ben görsele koyamadım. Çok faydalı bir çaydır, internetten araştırabilirsiniz. Malzemeleri kesinlikle aktardan ayrı, ayrı alın. Size süzme çay olarak vermek isteyebilirler, itibar etmeyin. Resimde görülen malzemeleri 10 tl ye aldım, ve yaklaşık 45 gün gidiyor. Ben doğumdan sonra kullandım, 2 buçuk ayda 30 kilo verdim. 9 sene sonra yine kilo aldığım için bugün tekrar başladım, sizlerle de paylaşmak istedim bol şanslar.
Evet oyleymis o dönemi atlattiktan sonra vermeye başladım gercekteneskiden diyetisyene gittiğimde, regl döneminde kilo vermemişsen moralin bozulmasın, vücut su tutar, ödem olduğundan hem veremezsin hem de kilo almış gibi tartıda oynama olur demişti. Bende de öyle olmuştu. sonraki haftalarda kilo vermeye devam ettim...
Ben içiyorum canım şimdilik öyle büyük bir gelişme yok
Evet oyleymis o dönemi atlattiktan sonra vermeye başladım gercekten
Ben bir haftadır içiyorum yediklerime dikkat ediyorum hiç veremedim aksam 5 ten sonra hiç bieşey yemiyorum anlamadım gitti morelim sıfırbende dün aldım, demliğe koydum, odada yanımda bittikçe doldurdum bardağa içtim. Tadında problem yok 4 kere wc ye gittim, su da içtim cumbur cumbur oldu midembu sabah tartıya cıktım 500 gr vermişim tabi dun aksam yemegini cok az yedim belkide ondandır
Ben bir haftadır içiyorum yediklerime dikkat ediyorum hiç veremedim aksam 5 ten sonra hiç bieşey yemiyorum anlamadım gitti morelim sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?