5gün kala gebelik belirtisi yardımcı olurmusunuz?

barmeri75

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2024
3
1
28
kızlar öncelikle gebe olup olmadığımı anlayamıyorum 10 gün önceden başlayan bel ağrım oldu halen devam ediyor gece yatarken daha fazla hissediyorum sırt üstü ve bacaklarımda şuan 5 gün kaldı yarın 4 gün bata ve bacaklarımda uyuşma 3 gündür var ve göğüslerim bugün daha fazla acınaya başladı yatarken sanki bişey batıyor gibi iğneyle bişey batırıyorlar gibi ve sok kasığımda arada ağrı giriyor ama sürekli değil benimle aynı belirtilerde olanlar var mı bu atçrada bugün çok fazla tatlı yemeye başladım helva hiç sevmem ama canım aşırı helva çekti daha doğrusu tatlı çok istedi geçen günde öyle yine bir kavanoz nutella bitirdşm gaz sancım var 5 gündür ve önce beyazdı şimdi sarı gibi akıntım geliyor böyle olup hamile olan oldumu

Herkesin hamilelik belirtisi farklı hamilelikte beyaz akıntı olur sarı olmaz enfeksiyon olabilir idrar yollarında kan verip neyleştirin gebeliği

kızlar öncelikle gebe olup olmadığımı anlayamıyorum 10 gün önceden başlayan bel ağrım oldu halen devam ediyor gece yatarken daha fazla hissediyorum sırt üstü ve bacaklarımda şuan 5 gün kaldı yarın 4 gün bata ve bacaklarımda uyuşma 3 gündür var ve göğüslerim bugün daha fazla acınaya başladı yatarken sanki bişey batıyor gibi iğneyle bişey batırıyorlar gibi ve sok kasığımda arada ağrı giriyor ama sürekli değil benimle aynı belirtilerde olanlar var mı bu atçrada bugün çok fazla tatlı yemeye başladım helva hiç sevmem ama canım aşırı helva çekti daha doğrusu tatlı çok istedi geçen günde öyle yine bir kavanoz nutella bitirdşm gaz sancım var 5 gündür ve önce beyazdı şimdi sarı gibi akıntım geliyor böyle olup hamile olan oldumu
Ben böyleyim. Bat aynı sizinle. Bakalım göreceğiz. Ama canım bir şey çekmedi hiç

Kendimi umutlandırdığım her ay aynı belirtileri yaşadım. Ama hamile kaldığım ay 0 akıntı, 0 ağrı, 0 iştah. Kafada kurduğumuz her şey için beyin öyle komutlar veriyor ki bedene, bire bir belirtileri yaşatıyor.

Erken gebelik testi yapabilirsin aslında, şu an çıkar. Ben de 3 gün kala erken gebelik testi ile öğrenmiştim.

Bu da testimdi, saniyesinde kızardı.
Rabbim gönlündekini hayırlıca sağlıcakla versin canım benim

Eklentiler

• 2C733DAB-2CBD-401F-94C9-32D2A0DE9C51.jpeg
    2C733DAB-2CBD-401F-94C9-32D2A0DE9C51.jpeg
    45,4 KB · Görüntüleme: 88
Öncelikle bu belirtiler gebeliğe benziyor evet ama reglye de benziyor. Bu kadar erken aserme olmaz ama gaz sıkışması benim ilk belirtimdi.

valla bugün belirtilerimde sadece göğüs ağrısı sızlamam var anlamadım gitti cidden belirtilerden sadece göğüsüm ağrıyor oda daha yeni bu saatlerde olmaya başladı

bel ağrım bitti bacaklarım ağrıyor sadece şuanda ben pek bişey anlayamadım bu durumda normalde göğüsüm hiç ağrımazdı noldu bana bilmiyorum geçen ayda ağrımıştı

X