• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 58.gündür geciken adet🥺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

2PrensesAnnesi53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
1.421
499
123
S.a arkadaşlar öncelikle SAT 6 Ekim
Adet biter bitmez rahim filmi çekildim
Bugünü sayarsak 58.gündür adet görmüyorum
28 Kasım gebelik testi ettim negatif
Doktora gitsem özele gidiyorum söktürücü verip gönderiyor sizce gitmeli miyim yoksa kendi kendime adet olup mu gideyim?

S.a arkadaşlar öncelikle SAT 6 Ekim
Adet biter bitmez rahim filmi çekildim
Bugünü sayarsak 58.gündür adet görmüyorum
28 Kasım gebelik testi ettim negatif
Doktora gitsem özele gidiyorum söktürücü verip gönderiyor sizce gitmeli miyim yoksa kendi kendime adet olup mu gideyim?
Yani 58 gün çok değil mi? Bence gitmelisin en azından kan verirsin sonrasında ne olduğuna bakarlar.

Rahim filminden sonra aynı şey benimde başıma geldi 50 gün söktürücüyle adet olmuştum malesef kist oluşmuştu

Canım kaderdaşııımmm 😅 benim de bugün 65. Günün ve hala adet olmadım, pco var ama ilk defa bu kadar gecikti, dediğin gibi doktora gitsem söktürücü verip yollayacak, bakalım hangimiz daha önce adet olacak 😂😂
Yarışıyoruz resmennnn😀 bende gitmek istemiyorum özele gittiğim için söktürücü verip yolluyor gereği yok kendi kendime olurum daha iyi 😀 ama adet olmayana kadar umut vardır her zaman 🤲🏻 inşallah anne oluruz

Kesinlikle hamile olmadığınıza eminseniz maydonoz suyu içebilirsiniz
Regl için karın hareketleri var onları yapabilirsiniz.
Hızlı tempoda yürüyüşte iyi geliyor

Yarışıyoruz resmennnn😀 bende gitmek istemiyorum özele gittiğim için söktürücü verip yolluyor gereği yok kendi kendime olurum daha iyi 😀 ama adet olmayana kadar umut vardır her zaman 🤲🏻 inşallah anne oluruz
Canım eğer hamile değilseniz civanperçemi var aktarda satılıyor ve tüm kadın hastalıklarına da iyi geliyor diye duymuştum internette de araştırdığım kadarıyla adet gecikmesi olanlar ve ya adet olamayanlar kullanıyormuş bugün sabah akşam içiyoruz yarın uyanınca adet olmuş oluyoruz diye yazmışlardı yorumlara isterseniz onu deneyebilirsiniz hem ilaç kullanmaktan da iyidir

Back
X