• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 56 günlük bebeğim kusuyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

diyala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
180
4
96
Ankara
Kızlar kızım 2 gündür emdiğinin hepsini kusuyor. Doktoru aradım ayaklarını karnını sıcak tutun dedi.Nane içirin diyen var doktorum daha cok kusturur dedi....Neyapacagım ya şaşırdım...

Kızlar kızım 2 gündür emdiğinin hepsini kusuyor. Doktoru aradım ayaklarını karnını sıcak tutun dedi.Nane içirin diyen var doktorum daha cok kusturur dedi....Neyapacagım ya şaşırdım...

56 günlük bebege nane verilir mi hic ?! sakin böyle birsey deneme.bebegin midesini üsütmüs gibi , doktorun dedigini yap terletme sirtini cok ince veya kalin giydirme kendine de dikkat et senin yedigin ictigin de cocugu rahatsiz eder.56 günlük bebege baska bisey verilmez düzelir merak etme , rezene ver midesini rahatlatir cay olarak , sende ic daha da faydali olur.

merhaba arkadasim suanda benim bebegim 56 gunluk ve 3 gundur asiri kusuyor. senin bebegin nasil oldu kusma problemi gectimi ne yaptiniz.

Göğüslerinizi sık sık yıkayın bebekler çok hassas oldukları için en ufacık şeyden mikrop kapıp midelerini bozabilirler..

merhaba arkadasim suanda benim bebegim 56 gunluk ve 3 gundur asiri kusuyor. senin bebegin nasil oldu kusma problemi gectimi ne yaptiniz.

Benm çok şükür gecti canım .Sıcak tuttum ve ayaklarına devamlı sıcak su torbası koydum. 3. gün bitti şikayetimiz

Back