- Konu Sahibi puccakanka
-
bugün 3.günümdeyim sebze ve meyve serbest,bu sabah 56.9kg geldimbu resimde kanıtım bu demek oluyoki 2günde 1.5 kiloo bekle beni aşkım ben geliyorum artık ona(eşime) çaktırmıyorum dikkat ettiğimi falan ,sabah beraber güzelce kahvaltı yapıyoruz sonra ben lahanamla meyvemle kuruyemişimle günümü tamamlıyorum,oda beni daha 59kilolarda biliyo acıyo bana ve seviniyoo daha çok beklersin seen haftasonuna görüşücez onunlaaa
Eki Görüntüle 387972
verdiğin lahana çorbasını yaptım allahım o tat neydi ya tövbe tövbe içilmez yemin edeim lavobaya boşalttım direk çorba yerine suyunu yapsam sonuç olumlu olurmu dersin 4-5 lahanayı 10dk.düdüklüde kaynatıp 2 kaşıklimonla onu içebildim ibrahim saraçoğlunun tarifi
benimki 3hafta paşaya gitti yani 15te gidip gece 1de geldi,akşam yemeklerinde yalnızdım hafif geçirdim nesfitle kapattım ve 55e yakınlaştım hayal gibiydi ama 57.1i görmüştüm sonra baktı ben kazanıcam iddayı gündüze döndü akşam evde olmaya başladı gözü yemedi bence,onun yüzünden 55i göremedim,ama 1hafta daha gece 1de gelseydi 55 olmak içten bile değildineyse işte bugün yine 1saat geç geldi diye cıngarı koparttım bağırdım çağırdım ,sen iddayı henüz kazanmadın ne bu böyle her istediğinde geç geliyosun vs. ben strese gireyim kilo vermeye çalışayım kazanmadım daha diye hiçbişey aldırmayayım ,ooh sen kazanmış gibi gez toz olan oki iddayı sonlandırdım,dedim %75 ben kazandım çünkü gancıkçılık yaptın hem sözünde durmadın hemde akşam yemeklerinde evde olarak kilo vermemi durdurdun falan filan işte amaaan stresten kurtuldum iddaa middaaa yoook bidahada girmem zaten ,benim ideal kilom 59du ben baya aşağısındayım artık korusam yeticek bana,şuna bak bu akşamda eşim evdeya yemek yaptım kıtlıktan çıkmış gibi yedim,allahtan sağlıklı şeyler yedimde içim rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?