55 kilo olmalıyım ve benim 1 ay sürem var(başarıcam)

Lahanayı nasıl yapıyorsun tarifini verir misin canım? Direk haşlayıp mı yiyorsun?

Ben de bugün kaçırdım epey
Ne güzel vermeye başlamıştım tekrardan. Ben de 59'a takılmıştım, 58'i gördüm. Arada değişik şeyler yapmalıyım ki vücudu şaşırtmalıyım. Belki lahana diyeti yaparım diye düşünüyorum. En azından haftasonu...

Triendy tarifini bizede ver canim. bende biraz yapayim bari, boyle olmuyor cok yavas gidiyor kilolarim. Bu arada tebrik ederim canim, Masallah cok guzel veriyorsun kilo. Elbisenide cok begendim, sana cok yakismis.

canım ınanılmaz derecede cok sevındım tartı resmıne supersın en buyuk kadınlar olduğunu yıne bır erkeğe gosterceğimiz ıcın ayrıca da mutluyum ve veren var veremeyen var senın gıbıde kılo canım o yuzden su son kılolar lahana dıyetıylemı yoksa baska ne yaptısan bızlerde öğrenelım demı ama canım arkadsım cevap yazmanı dort gozle falan beklıyom ayrıntılı lutfen olsun lahanalar nasıl pıstı

çok sağolun arkadaşlar yaaçok mutluyum şimdilik iyigidiyo ben dediğim gibi lahana diyetine tam uyamasamda,mesela sabah kahvaltıyı eşimleberaber yapmak zorundayım oyüzden tam buğday ekmeği yiyorum 3-4dilim falan,ama bu diyette ekmek yok diyo,neyse ben böyle iyiyim dokunmayın banatarifi geçen biyere yazmıltım ordan kopyalayıp vereyim aşağıya,çok uzun yazmışım tekrar uğraştırmayın beni

ben 1lahana orta boy,o bile acayip çok oldu,
yarım demet maydanoz
3 adet yeşil soğan(benim baktığım çoğu yerde yeşil soğan diyodu,bazı yerlerdede kuru soğan diyo bugünküne kuru katıcam yeşil soğan bitti)
3domates
6yeşil biber
bitanede tavuk bulyon attım
düdüklüye koydum fıslamaya başlayınca 10-15dk kaynattım kısık ateşte, çıkarıp bi küçük tabak yemiştim gece tadına baktım güzel gibiydi,ama sabah eşimle kahvaltı yaparken bitabakta gizlice atıştırıyodum ama iğrenç bi tadı vardı allahın gücüne gitmesindezor yedim valla,,ama akşamüstü tekrar yiycekken blendıra attım normal hazır çorbalar olurya sebze çorbası o kıvamda oldu tadıda harikaydı şuan bile kocaman yarım lt'lik bardağımda içiyorum azcık ısıttım bardağa koydum aldım burda içiyorum yudum yudum çok kolay yutuluyo böyle yavsiye ederim,yoksa dayanamazsın hayatta
valla ben şok diyet yapmadığım için tam uymuyorum ,sabah 8.30da kalkıp elma sirkeli ballı suyumu içiyorum yarım saat sonra nesfitimi yiyorum,sonra azcık daha kestiriyorum eşimin yanında tvye bakaraksaat geliyo 11-12ye kalkıp kahvaltılık hazırlıyorum eşimle kahvaltıyı 4-4lük yapıyorum mecbur yanisonra akşam üstü yine çorbamı içiyorum dün meyve yeme günümüzdü ilk gün,meyvede yedim,bugün sebze günü öğlen patates kaynamış yedim,kuru soğanla salata yapmıştım
akşamda lahana çorbamı içtim yarım lt'lik bardağımlabaşkada bişey yok,1bardakta yeşil çay içmiştim 8bardakta su içebildim günüm böylebitti,ve dün sabah başladığımda
58.4tüm ,1.günüm bitti ve ben 900gr vermişim,57.5 çıktım,ama 57.1 kg'nin altına inersem cidden lahana işe yarıyo diycem eğer inemezsem düğünde yediklerim akşam yemeklerinde fazla kaçırdıklarımdaki fazlalığı attım diycem,çünkü 57.1dim geçen hafta biliyosun oyüzden,yarın kaç olucam merakla bekliyorum napiyim:18:

evet dün bunları yazmıştım ve bugün diyorumki lahana cidden işe yarıyor,bugün 56.9u gördümya bakalım yarın ne görücem çünkü bugün akşam lahanadan önce saat 7de 3tane farklı gofret yedim amanin durmadi pis boğazım

bugün çizelgemdende anlaşıldığı üzre 57.6yı gördüm amaaa yinede büyük süpriz oldu bana:13:

çünkü dün, geçen haftalarımın tüm acısı çıkarcasına, gece gece(22.45) tınlamadan yemek yedim gündüz neler yedim sayısını unuttumpişman değilim,bugün sıfır kaçamak,lahanaya devam ediyorum iyice alıştım tadına çok güzel2yeşilçay içicem hatta birini hüplettim şimdizencefil çayımı içicem akaşamdan sonra bide yatarken sirkeli suyumu içtimmi tamamdıralllaaaaaaaaaaahhhhyarın 56yı göreyim gene artık okadarda kaçamak yapmıyorumm bak bugün

Son düzenleme:
verdiğin lahana çorbasını yaptım allahım o tat neydi ya tövbe tövbe içilmez yemin edeim lavobaya boşalttım direk çorba yerine suyunu yapsam sonuç olumlu olurmu dersin 4-5 lahanayı 10dk.düdüklüde kaynatıp 2 kaşıklimonla onu içebildim ibrahim saraçoğlunun tarifi

bence gayet içilebilir bi tatben içmeden önce 2-3 kepçe alıp blendırdan geçirdim,ısıttım ve bardağa koyup yudum yudum içtim çok lezzetli olduğu söylenemez katıyken ama sulu oldnca içimi kolaylaşıyo

lahana çorbam bitince bidaha pişirmedim 3tane ek lahana almıştım duruyolar,içimden ne zaman gelirde yaparım bidaha acep
nesfite devam ediyorum şuanben dün 57.5'tim ama bugün süperim süper yine 56.9u gördüm
Eki Görüntüle 391901 :76:korksun benden benimki ama yedikçe dahada zayıflıyorum,eşim cumartesi evdeydi tatiliydi,akşam gece 22.00'da yemek yedik ıspanaklı pilav hemde baya yedim,sözde pilav yemicektim ama bu adam ıspanaklı pilav yapıcaksın bugün diyip ıspanağı aldımıydı,o gün mutlaka pişmeli yemekbanada yemek düşüyo napiyimgündüz çarşıdaykende gofretleri hüplettiydimama ertesi günkü kiloma bakınca 1gün önceki kilomla aynıydıçok sevindim,sözde tartılmıycaktım okadar yemeğe artıda olurumkesin diyodum,dayanamadım çıktım sonuç harika motive etti benie bide eşim dün çarşıda yürürken şey demesinmi,ben devamlı boğazla ilgili bişeyler istiyorum et tavuk sucuk
-hep boğaz hep boğaz dedi,görcez bakalım doğum gününde 55i görmede sen tartıda ozaman sen bile tutamıycan beni,nasılsa artık arabada vardedi

çok sinir etti,ama sevindim baksanıza o daha beni 59kiloda biliyoben desem 56yı gördüm cameradaki resmide göstersem gözleri fırlar vazgeçer hatta,süre uzatmaktan

benimki 3hafta paşaya gitti yani 15te gidip gece 1de geldi,akşam yemeklerinde yalnızdım hafif geçirdim nesfitle kapattım ve 55e yakınlaştım hayal gibiydi ama 57.1i görmüştüm sonra baktı ben kazanıcam iddayı gündüze döndü akşam evde olmaya başladı gözü yemedi bence,onun yüzünden 55i göremedim,ama 1hafta daha gece 1de gelseydi 55 olmak içten bile değildineyse işte bugün yine 1saat geç geldi diye cıngarı koparttım bağırdım çağırdım,sen iddayı henüz kazanmadın ne bu böyle her istediğinde geç geliyosun vs.ben strese gireyim kilo vermeye çalışayım kazanmadım daha diye hiçbişey aldırmayayım,ooh sen kazanmış gibi gez tozolan oki iddayı sonlandırdım,dedim %75 ben kazandım çünkü gancıkçılık yaptın hem sözünde durmadın hemde akşam yemeklerinde evde olarak kilo vermemi durdurdun falan filan işte amaaan stresten kurtuldum iddaa middaaa yoookbidahada girmem zaten,benim ideal kilom 59du ben baya aşağısındayım artık korusam yeticek bana,şuna bak bu akşamda eşim evdeya yemek yaptım kıtlıktan çıkmış gibi yedim,allahtan sağlıklı şeyler yedimde içim rahat

hayirlisi olsun canim. Sevindim yinede yeterince kilo verdin. Birde ben verebilseydim. Konsantrem bozulunca tekrar toplamam bayaa zor oluyor cips yedim bugunde zaten, bide fanta ictim. Amaan bide ben olsaydim 50 lerde. Neyse insallah gorurum tartida bigun.

aman canım ıyı olmus bos ver verdığin kılolar yanına kar kaldı ve ay nasıl ıctın o lahana corbasınıda bılmıyom vallla dedığin gıbı yaptım yemyesıl cırkın bısey oldu ve ben sıcak ken doktum lavaboya bıraz koydum ıceyım dıye ıclerım cıkıyodu oğurmekten cok kotu geldı ama sen bence o ıctığin corbanın hatırınada bıseyler koparat esınden bosa gıtmesın o uğrastıklarında tabı ufak seylerde olur ben olsam soyle derdım ve ben ok aar uğrastım sen hıc bısey yapmadın vede kazanmakta benım olcaktı ama oyle say sen yıne bakalım ne hedıye alcan dedrdım ve altın bırsey ısterdım ben 60 olursam benım 30 grm bılezık sozu verdı bırde tatıle goturcem antalyaya dedı bosa kurek sallamam ben sende de bakalım bıseyler bu kocaları fazla dusunmeye gelmez onlar her sey yerlerken bız dıyet yapıp her seyden mahrum kalıyoz benım kı gece yatmadan once canım cukulata cektı tatlı bısey yıcem bıseyler yıyeyım der ben ona yedırıyom ama kendımde yemedığim icin isteklerım ı yapcan dıyom ve hıc ıtıraz etmeden tamam 60 soz dıyo bende olsam ah keske sım dı 72 deyım daha canım dua et et de bende basarayım senın gıbı

iddaa bittiya kızlarnasıl rahatım bilemezsiniz yaa kilo verme stresi yedi bitirdi beni,artık hayatı akışına bıraktım ,60'ın üstüne çıkmıyım yeter kilo korumaya geçtim artık,bihafta normal beslenme,(çünkü eşim akşamları evde oluyo),bihaftada sağlıklı ve düzenli beslenerek öteki haftayı dengelemeyi düşünüyorumahanda öyle öperim sizi

bu arada reglimin 2.günündeyimhayat güzel gidiyo,bu hafta eşim17:00de geldi hep ,akşamlarıda sırf tartışma çıkmasın diye geç bile yediğimiz oldu,çünkü ek işe başladı(çok para lazım çooookk) eşim yeni yapılan binaları arkadaşıyla boya yapıcakmış,dün gitti işte,20de geldi saat 20.30da yemeğe oturdukdüşünmeden yaşamak ne rahatmış beayalnız aklım yinede hep tardtıda,regl olmasam takarım,ama reglimya hayat bana güzel tartıdaki artış canımı sıkmıyo oyüzden,bakalım asıl kilomu gelcek hafta içi görücem:26:

bu sabahki kilom ??? söylemem gizli]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…