- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
- Konu Sahibi puccakanka
-
böyle devam edersen 55 olursun canım. Benimde 55 olmam lazım 60.7 yim. O kadar acelem yok ama 1 ayda 55e düşmüş olma fikri müthiş. Ben yalnız hala tam motive olamadım.
böyle devam edersen 55 olursun canım. benimde 55 olmam lazım 60.7 yim. o kadar acelem yok ama 1 ayda 55e düşmüş olma fikri müthiş. ben yalnız hala tam motive olamadım.
senin boyun baya uzunmş canım 60ın altı iyi durmaz bencede,,benim boyum 168çok güzel fikir umarım sizde motive olursunuz geçen yıl nisan ayında sadece 60 kiloydum ve boyum 1,73 60ın altına düşünce çok kötü oluyorum hasta gibi duruyorum şuanda 75 kilo oldum ama progestan kullanmaya başlayınc kilo aldım bu çok sinirlerimi bozuyu bende başlıcam bakalım
süpersin bende yeni başladım diyete dukan diyetini yapıyorum 2 kilo verdim 1 haftada emzirdiğim için çok tam diyeti uygulamadım
nisanda arkadaşımın düğünü var benimde 57 olmam lazımsende inşallah 55i görürsün
Merhaba trendy
seni takip ediyorum ve azmine hayran kalıyorum gerçekten tebrik ediyorum seni :)) Senin bi konun vardı 1 ayda 8 kilo verdiren kür diye şimdi o kürden ben yapıyorum ve akşam 6-7de sonra hiç bişey yemiyorum çok faydasını görüyorum :))
Merak ettiğim kabızlık için nasıl bir ilaç kullanıyorsın..
selam triendy
çok güzel gidiyorsun tebrikler.şu ilacın adını söylermisin allah aşkına ölüyorum kaç gündür.
laksofonel isimli ilaç içtim 2 tane gece yatarken tıkkkk yok yaaaa deliricem.seninki etkiliyse ondan alayım.
canım benim içtiğim hap değil yalnız,şurup gibi bişey,hani çocuklara katı kıvamlı şurup verirlerya o gibi,15-45ml içilcek yazıyo ben ilkinde 15 içmiştim baktım 1günde etki etmedi,dün 45 ml tam içtim,2saate kalmaz wc'ye,ama fazla gelmiş sanırım isale çevirdi,neyse ama akşama geçti
duphalac 670mg/ml şurup yazıyo 300ml...fizyolojik barsak düzenleyicisi yazıyo bidedr verdi e bide geçen arayıp sordum ben bu şurubu her kabız olduğumda içebilirmiyim diye,rahatlıkla kullanabilirsin dedi ama sen dr'a söyle oşekilde versinde kullan,gidip kendi kafana eczaneden alma bencee
öyle işte
duphalac çok iyi bi dolu içiosun en az 3 gün rahatsın.hamleyim valla çok rahatlatıo:) doğumdan sonrada sorunum olursa kullanıcam.bağırsaklarda emilimi yokmuş.zararsız dedi doktor.
bu arada 1 ay sonra bende gelicem aranıza kısmetse:)) e artık püf noktaları söylersiniz:)
trıendy tebrık edıyorum senı cok hızlı kılo verıyorsun benım kılom 71nısanda 65olmak ıstıyorum
sen 79kılomuydun nekadar surede verdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?