• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

55 kilo olmalıyım ve benim 1 ay sürem var(başarıcam)

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.083
385
363
evet şuan çokta kolay gibi geliyo belki ama benim için çok zor bi süreç olucak,çünkü 6 aydır naptıysam 60ta kaldım yedim almadım,yemedim vermedim:47:
ama eşimle çok büyük bi anlaşma yaptık ve benim 9nisanda 55 kiloyla onun karşısında olmam lazım
:26:,,illaki tam 55 kg'yi görücekmiş tartıda,inşallah başarıcam:41::25:

iddaa sebebi,,
:17:

buarada sağolun kızlaryaa,inşallah iddayı kazanıcam,,ama uzatmalara gitmezsek pek ümidim yok 10günde 3kilo vermeye:31:neyse bakalım deniyip görücem,,iddaa ne üzerine hemen söyliyim,saçma gelebilir ama benim için çok ciddi bi mesele olur bu konu,,ben kazanırsam şartsız şurtsuz her istediğimi alıcak hemde ne olursa olsun,,:16::16:
ama eşim kazanırsa istediği her an dışarı çıkabilicek ve hiç hesap namına bişey sormıycakmışım artı izinde almadan gidebilirmiş,yani formalite icabı ben çıkabilirmiyim arkadaşlarla dışarı diycek ama benim ağzımdan hayır kelimesi asla çıkmıycak,el mahkum kabul edicem ve bu daimi olucak böylee,ve ben kaldırabilicemi sanmıyorum,gerçi şimdide pek takmaz beni ama ne yapar eder gönlümü alır çıkmak için izin kopartır,ama o kazanırsa iddayı öyle bişey yapma gereğide duymıycak ne fena benim açımdan,,neyse kızlar işte bunun üzerine girdik bakalım iyim etiim kötümü bilmiyorum ama yapcak bişi yok:5:

10 martta başladık tam bir ay sürem vardı ve geriye kaldı 27günüm :26:

başladığımda 60.3tüm ve bugün 59.7 nesfitle yoluma devam ediyorum 2gün bitti hadi bakalım kazam mübarek olsun,burda yaşadığım süreci paylaşıcam hergün:6:

10 mart=start =60.3
12mart=1.gün=60.2
13mart=2.gün=59.7
14mart=3.gün=59.7(bugün kabızdım fena oyüzden dikkate almadım)
:63:ama akşam tok karınla tartılmıştım 59.3 çıktım:32:
15mart=4.gün=58.8(hemde yine wc'ye çıkamadım):23:

16mart=58.7 (tartı günümdüü 1.6 kg gitmiş):46:

20mart 2012:32:salı =59.3kg :37:

kısadan bahsedeyim şuanki kilom 59.3 haftasonu eşim yüzünden iyi geçmedi,nesfiti yapamadım,kabızım ve reglim gecikti,,çörek otunada bugün başladım inşallah sindirim sistemimi düzeltir:16:

22 mart=>evet dün itibariyle regl olmuş bulunuyorum,
:16:kabızlığımda normale dönmek üzere,,beslenmeme dikkat ediyorum halen,,ama asıl kilomu reglim bitince görücem tartıda,,çok merak ediyorum,,bugün yine acayip bi konuşma yaşandı aramızda eşimle,,kazanamıycamı söyledi boşuna uğraşma falan dedi,,iddayı ben kazanmışım gözüyle bakabilirsin falan dedi:19:ama dedim,,devam et dahada hırslandırıyosun beni dedim:23:bunun üstesinden gelmem için,,muhakkak kazanmalıyım,,yoksa hiçte iyi olmıycak hayatım için:37::15:

28 mart=>57.7kg :54::32:
60.2 kg'yle başlamıştım,haftanın 4 bazen 5günü yedim,2 bazen 3gün serbest günüm oldu eşimden ötürü,:37:2haftam bitti,e tabi aradaki 2-3gün serbest günlerdede nesfite devam etseydim daha iyi olabilirdi sonuç,ama buda iyi şimdilik devam ediyorum:56:

30 mart=>
57.1

bu linkte bir nevi aradaki günlerin açıklamaları yazıyo 10.cu sayfada

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ilo-olmaliyim-1-ay-surem-varbasaricam-10.html
11nisan=>
56.9

10nisan bitti uzatmalara gidiyoruz haftasonuna inşallah 55 garantilicem bugün 56.9geldim(11nisan 2012çarşamba)
:26::31::8:

20nisan2012
iddaa bittiya kızlar:12:nasıl rahatım bilemezsiniz yaa kilo verme stresi yedi bitirdi beni,artık hayatı akışına bıraktım ,60'ın üstüne çıkmıyım yeter kilo korumaya geçtim artık,bihafta normal beslenme,(çünkü eşim akşamları evde oluyo),bihaftada sağlıklı ve düzenli beslenerek öteki haftayı dengelemeyi düşünüyorum:16::56:ahanda öyle öperim sizi:54::29:

bu arada reglimin 2.günündeyim:51:hayat güzel gidiyo,bu hafta eşim17:00de geldi hep ,akşamlarıda sırf tartışma çıkmasın diye geç bile yediğimiz oldu,çünkü ek işe başladı(çok para lazım çooookk:31:) eşim yeni yapılan binaları arkadaşıyla boya yapıcakmış,dün gitti işte,20de geldi saat 20.30da yemeğe oturduk:ssz:düşünmeden yaşamak ne rahatmış bea:23:yalnız aklım yinede hep tardtıda:1:,regl olmasam takarım,ama reglimya hayat bana güzel :32:tartıdaki artış canımı sıkmıyo oyüzden,bakalım asıl kilomu gelcek hafta içi görücem:26::9:

bu sabahki kilom ??? söylemem gizli:33:]:23:

Son düzenleme:
hergün burdada paylaşıcamki menülerimi,1ay sonunda kaybedersem nerde yanlış yaptım görücem:17:

menüm

sabah

nesfit yarım bardak sütle(yarım yağlı)

ara

elma

öğlen

sucuklu yumurta
yeşil salata
3d.tam buğday ekmeği(kızarmış)
azcık peynir
kuru soğan
3k. yoğurt

ara

portakal(yarım)

akşam

nesfit+yarım bardak sütle(yarımyağlı)

2saat sonra

adaçayı
form çayı

toplam 3lt su

nesfitler 5ç.kaşığı haaa:((

ve bi dolu egzersiz ve zumba dansıı
:8:

böyle devam edersen 55 olursun canım. benimde 55 olmam lazım 60.7 yim. o kadar acelem yok ama 1 ayda 55e düşmüş olma fikri müthiş. ben yalnız hala tam motive olamadım.

böyle devam edersen 55 olursun canım. Benimde 55 olmam lazım 60.7 yim. O kadar acelem yok ama 1 ayda 55e düşmüş olma fikri müthiş. Ben yalnız hala tam motive olamadım.

çok güzel fikir umarım sizde motive olursunuz geçen yıl nisan ayında sadece 60 kiloydum ve boyum 1,73 60ın altına düşünce çok kötü oluyorum hasta gibi duruyorum şuanda 75 kilo oldum ama progestan kullanmaya başlayınc kilo aldım bu çok sinirlerimi bozuyu bende başlıcam bakalım

şimdi şunu diyimki,biz genelde geç kalkıyoruz eşim 15te işe gittiği için,,kahvaltıyı hep 12de falan yapardık,ama ben erkenden kalkıp nesfitimi yiyorum,ve öğlen eşim kalkınca kahvaltıyla karışık yemeğimizi yiyoruz,oyüzden öğlen kahvaltılıklardanda yiyorum:56:

menüm

kalkınca 2bardak ılık su

sabah

ara

elma

öğlen

5 tane kelebek(derisiz)
yeşil salata(1 t.k. zeytin yağı ile)
1d.tam buğday ekmeği
2 zeytin
azcık peynir
3k. yoğurt

ara

portakal(yarım)

akşam (19.00)

1 tane kelebek

2saat sonra

misafirliğe gittik 1 açık az şekerli çay

toplam 3lt su

akşam 19.30da çıktık yola bayabi yürüdük gidicemiz yere kadar,uzaktı baya
:23::16:

her yemekten öncede 1bardak ılık su içiyorum:7:

biri beni durduursuuun:62::62::62::62::62::62:dermişim aman aklınızdan bile geçirmeyin:32:

bu geceki kiloma baktıım veeee 59.3 :111:hemde tok karına yine:24::24:bakalım sabah kaç çıkıcaam,,galiba bu sefer başarıcam:46::46:

:46::46::46: süpersin bende yeni başladım diyete dukan diyetini yapıyorum 2 kilo verdim 1 haftada :9: emzirdiğim için çok tam diyeti uygulamadım
nisanda arkadaşımın düğünü var benimde 57 olmam lazım :23: sende inşallah 55i görürsün :21::21::21:

böyle devam edersen 55 olursun canım. benimde 55 olmam lazım 60.7 yim. o kadar acelem yok ama 1 ayda 55e düşmüş olma fikri müthiş. ben yalnız hala tam motive olamadım.
:16:sağol canım inşallah:32:
canım hemen hemen aynıymışız,motive olmak için hedef tarih belirle,valla iddaya girme şansın varsa sende gir,yoksa gel benle iddaya gir:34::1:ben çok azimliyim bu sefer:8:inşallah hedefimize ulaşırız:29:
çok güzel fikir umarım sizde motive olursunuz geçen yıl nisan ayında sadece 60 kiloydum ve boyum 1,73 60ın altına düşünce çok kötü oluyorum hasta gibi duruyorum şuanda 75 kilo oldum ama progestan kullanmaya başlayınc kilo aldım bu çok sinirlerimi bozuyu bende başlıcam bakalım
senin boyun baya uzunmş canım 60ın altı iyi durmaz bencede,,benim boyum 168:6:55te daha ince olucam kesin,,herkez yeter artık zayıflama iyisin diyolar ama eşimde devamlı senin bünye 60ın altını kaldırmaz uğraşma diyip durunca,,e bide geçen sefer iddaa teklifi yapınca kabul ettim..fea hırslandım busefer,bundan önce hep eşim kazandı istediği kiloya inememiştim,ama bu sefer 55desede başarıcam allahın izniyle :23:
:46::46::46: süpersin bende yeni başladım diyete dukan diyetini yapıyorum 2 kilo verdim 1 haftada :9: emzirdiğim için çok tam diyeti uygulamadım
nisanda arkadaşımın düğünü var benimde 57 olmam lazım :23: sende inşallah 55i görürsün :21::21::21:

:16:çok güzel canım inşallah başarırız,sen kaç kilosun şimdi:13:

Son düzenleme:
günaydııın:3::32::32:

bugün 4. günümdü ve 58.8kg çıktım:16::16:

1.gün=60.2
2.gün=59.7
3.gün=59.7(bugün kabızdım fena oyüzden dikkate almadım)
:63:ama akşam tok karınla tartılmıştım 59.3 çıktım:32:
4.gün=58.8(hemde yine wc'ye çıkamadım):23:

kabızlık çok fena:25: ama dün ilaç içtim öğleden sonrada wc'den çıkamadım isal oldum,sanırım ilacı fazla içmişim:1:bugünkü durumumdan ötürü ilacı gece yatarken içicem,sabaha etkisi olsun bari:24:

Merhaba trendy

seni takip ediyorum ve azmine hayran kalıyorum gerçekten tebrik ediyorum seni :)) Senin bi konun vardı 1 ayda 8 kilo verdiren kür diye şimdi o kürden ben yapıyorum ve akşam 6-7de sonra hiç bişey yemiyorum çok faydasını görüyorum :))

Merak ettiğim kabızlık için nasıl bir ilaç kullanıyorsın..

Merhaba trendy

seni takip ediyorum ve azmine hayran kalıyorum gerçekten tebrik ediyorum seni :)) Senin bi konun vardı 1 ayda 8 kilo verdiren kür diye şimdi o kürden ben yapıyorum ve akşam 6-7de sonra hiç bişey yemiyorum çok faydasını görüyorum :))

Merak ettiğim kabızlık için nasıl bir ilaç kullanıyorsın..

sağolsın canım :16::16:adınada sevindim bu arada işe yaraması çok güzel:7:
kabızlık için dr'a gitmiştimde o vermişti,adı ne bakmadım ama çok etkili valla:6:

Son düzenleme:
selam triendy :3:
çok güzel gidiyorsun tebrikler.:46: şu ilacın adını söylermisin allah aşkına ölüyorum kaç gündür.
laksofonel isimli ilaç içtim 2 tane gece yatarken tıkkkk yok yaaaa deliricem.:50: seninki etkiliyse ondan alayım.:34:

selam triendy :3:
çok güzel gidiyorsun tebrikler.:46: şu ilacın adını söylermisin allah aşkına ölüyorum kaç gündür.
laksofonel isimli ilaç içtim 2 tane gece yatarken tıkkkk yok yaaaa deliricem.:50: seninki etkiliyse ondan alayım.:34:

canım benim içtiğim hap değil yalnız,şurup gibi bişey,hani çocuklara katı kıvamlı şurup verirlerya o gibi,15-45ml içilcek yazıyo ben ilkinde 15 içmiştim baktım 1günde etki etmedi,dün 45 ml tam içtim,2saate kalmaz wc'ye,ama fazla gelmiş sanırım isale çevirdi,neyse ama akşama geçti:16:
duphalac 670mg/ml şurup yazıyo 300ml...fizyolojik barsak düzenleyicisi yazıyo bide:31:dr verdi e bide geçen arayıp sordum ben bu şurubu her kabız olduğumda içebilirmiyim diye,rahatlıkla kullanabilirsin dedi:32:ama sen dr'a söyle oşekilde versinde kullan,gidip kendi kafana eczaneden alma bencee:34:

öyle işte:16:

canım benim içtiğim hap değil yalnız,şurup gibi bişey,hani çocuklara katı kıvamlı şurup verirlerya o gibi,15-45ml içilcek yazıyo ben ilkinde 15 içmiştim baktım 1günde etki etmedi,dün 45 ml tam içtim,2saate kalmaz wc'ye,ama fazla gelmiş sanırım isale çevirdi,neyse ama akşama geçti:16:
duphalac 670mg/ml şurup yazıyo 300ml...fizyolojik barsak düzenleyicisi yazıyo bide:31:dr verdi e bide geçen arayıp sordum ben bu şurubu her kabız olduğumda içebilirmiyim diye,rahatlıkla kullanabilirsin dedi:32:ama sen dr'a söyle oşekilde versinde kullan,gidip kendi kafana eczaneden alma bencee:34:

öyle işte:16:

çok sağol canım:16::54:

menüm
kalkınca 2bardak ılık su vee
sabah sporu
:118:

sabah

1 küçük portakal

ara

çubuk tarçınlı yeşil çay
7-8 tane antep fıstığı:39:

öğle yemeğinden hemen öncede

3 tutam maydanoz

öğlen

4d. t.b. ekmeği(kızartılmış çok ince yağ sürdüm)
yeşil salata
kk peynir
2 haşlanmış yumurta
2zeytin
6 dilim sucuk (tost makinasında kızartılmış
:125:)
4diş sarımsak fena tansiyonum düşmüştü
:25:
3k. yoğurt
1bardak az şekerli siyah çay
:68:

ara

biberiye çayı
:126:
yeşil elma:39:
20 dk saunaya girdim,ilk defa bu kadar ter attım içinde ölüyorum sandım:95:

ardından yarım litre su
:7:

akşam (19.00)

1.5 saat sonra

form çayı(birazdan içicem
:7:)

toplam 3lt su

bi dolu egzersiz ,dans ve
25 mekik anca (ben ara verdimdi belimi incitince tekrar yapıyım dedim ııh dayanamadım
:25:
50 sopalı dönme hareketi-50 sağa sola eğilme hareketi:8:

ip atlama 200tane
:32:

duphalac çok iyi bi dolu içiosun en az 3 gün rahatsın.hamleyim valla çok rahatlatıo:) doğumdan sonrada sorunum olursa kullanıcam.bağırsaklarda emilimi yokmuş.zararsız dedi doktor.
bu arada 1 ay sonra bende gelicem aranıza kısmetse:)) e artık püf noktaları söylersiniz:)

Son düzenleme:
duphalac çok iyi bi dolu içiosun en az 3 gün rahatsın.hamleyim valla çok rahatlatıo:) doğumdan sonrada sorunum olursa kullanıcam.bağırsaklarda emilimi yokmuş.zararsız dedi doktor.
bu arada 1 ay sonra bende gelicem aranıza kısmetse:)) e artık püf noktaları söylersiniz:)

allahım sağlıkla almayı nasip etsin bebeğini kucağına canım,,uzun bi maceraya hazır ol,bebişinin küçüklük halinin kıymetini bil:emir_bebek::nazar:azcık ayaklandılarmı dünyayı dar ediyolar sana maymuna dönüyosun valla resmen kullanıyolar bizi:25::5:ben 3aylık hallerini okadar özledimkii,keşke büyümeselerdi bile diyorum valla:43:

trıendy tebrık edıyorum senı cok hızlı kılo verıyorsun benım kılom 71:37: nısanda 65olmak ıstıyorum:16:
sen 79kılomuydun nekadar surede verdın:53:

trıendy tebrık edıyorum senı cok hızlı kılo verıyorsun benım kılom 71:37: nısanda 65olmak ıstıyorum:16:
sen 79kılomuydun nekadar surede verdın:53:

teşk.ederim canım:16:
evet tam 11 ayda 20 kilo verdim,79.8dim başladığımda 59.8le tam 20 kilomu vermiş oldum 11 ayda:16:ama 6 aydır 60ta kalmıştım şeytanın bacağını eşim sayesinde ağolsun kırdııım:27::27:

Back