- 8 Ağustos 2013
- 294
- 114
- 83
- Konu Sahibi Fitbirbusra
-
Kilo verebilir misin bilmiyorum ama gayet guzel bir gun gecirmissin en azindan omur boyu saglikli beslenmeye karar vermis insanlar olarak saglikli beslenmis ve miktarlari azaltmissin :)iyi akşamlar bayanlar :) sabah öğlen harka geçti derken akşam cozuttum biraz yani şekerli yemedim ama bulgur pilavı biraz fazla kaçtı birde kestane yedim :O
gelelin genel menüme:
kalkınca:
1 bardak limonlu su
kahvaltı:
1 yumurta ve çeyrekten az sucukla hazırlanmış sucuklu yumurta
yeşilçay
10 tane kadar yeşil zeytin
light süzme peynir
lifalif ( 1 kaşık ) ve 2 yemek kaşığı yoğurt
spordan sayılırsa:
annemle pazar alışverişi :)
ara:
1 avuç çiğ badem
öğlen:
bir muz
bir yeşil elma
ara:
bir bardak mistik çay
spor:
20 dk koşu
10 dk mekik ve sırt hareketleri
spordan sonra çok midem bulandı çeyrek dilim kadar peynirli börtek ve bir avuç çiğ badem yedim
ve gelelim akşamki menüme :)
bir kepçe zeytin yağlı pırasa
baya dolu kereviz salatası ( havuçlu ve salatalı )
7/8 yemek kaşığı kadar bulgur pilavı ( belkide daha fazla )
lahana ve erik turşusu
bir lokmalık peynirli börek
ara:
nar ( 1 adet kadar ya var ya yok )
veeee kestaneeee.... :) canım ne zamandır istiyordu dulkanda yiyemediğim için her gün dışarı çıkmaktan kaçıyordum oh olsun iyikide yedim ama pişmanımbirdaha yemem töbeeee :)
uyurken:
kocaman bir bardak limonlu su
Kilo verebilir misin bilmiyorum ama gayet guzel bir gun gecirmissin en azindan omur boyu saglikli beslenmeye karar vermis insanlar olarak saglikli beslenmis ve miktarlari azaltmissin :)
Yerinde olsaydim kalkmazdim.tamam kilo vermeyi cok istiyoruz ama gec olsun guc olmasin.yani kilo verecegim diye aci cekme sagligina dikkat etGunaydin akşamki oburlugum evet saglikli kiloma erişince tamda olmasi gereken beslenme ama kiloya etkisi ne oldu cozemem çünkü bu sabah regl oldum. Bugün hareket edebilir miyim bilmiyorumsporumu yapmayi çok istiyorum ama çok sancim var daha yataktan kalkmadim
Yerinde olsaydim kalkmazdim.tamam kilo vermeyi cok istiyoruz ama gec olsun guc olmasin.yani kilo verecegim diye aci cekme sagligina dikkat et
Kaçamak yerine kuru kayisı dene bence yada bir tane kuru incir olmadi sütlü kahve yap latte gibi emin ol tatli isteğini kesiyor bende de vardi tatli isteği muz baya bi kesti beni.Bugun sabah cok deli bir tatli kriziyle uyandim.yarim gofret yarim tahinli kurabiye yedim(yazacam diye sadece yarisini yedim :) ) kacamaklar yuzunden kahvaltiyi kistim kahvaltida sadecr yarim simit 1 kk beyaz peynir yedim. Arada sade bir turk kahvesi(kacamaklar yuzunden kalorisiz bir ara ogun yaptim) ogle yemegi 1 yemek kasigi pirinc pilavi 6 yemek kasigi taze fasulye yarim kepce mercimek corbasi.simdi arada 1 tahinli kurabiye yiyebilmek icin bugunu az tutmaya calisiyorum. :)
Arada 2 kurabiye yedim simdide 1 tane yedim.bu hic olmadi ya :-( aksam yemeginde ve yarin dikkat etmem gerek.acaba yarin kilo alacak miyim :-(
O kadar canim sıkkın ki kendimi yemege verdim sabahta taze kurabiye yapinca yedim iste.bide kendimi okula donunce baslayacam diyete diye hazirlamistim falan simdi burda bi turlu sıkı baslayamadim.ufff
Haklisin ya.yurtta yine duzenimi oturturum diye dusunuyorum ama simdi memlekette bi ninemler bi amcamlar kuzenler yemege cagiriyo ve herkes hep yoksun yemedenn birakmam diye diye ziyafet sofralarina cagiriyorlar.bu aksam saat 9da aksam yemegine davetliyiz restaurantta hemde 3 amcam biz butun kuzenler yengelerim falan.yani meze yemekle baslanan tatli ile gece yarisindan sonra sonlanan bir yemek olacak.gitti benim diyet bugun ya.ama koyverdim gitti cok acim suan zaten memleketi yemekleri ozlemisim yiyecem bugun.yarinda cok sıkı sekilde baslayacagim.geldigim kiloda donersem yurda orda kolayca aylarca kacamak yapmadan diyet yaparim :)Eğer öyle düşünüyorsan sakin tartilma yarin.çünkü yarin ödem dahi olsa kendini suçlu hissetmeye şimdiden baslamissin tatlim.
Özel değilse paylaş canimin sadece diyet arkadasligi değil gerçekten hayat arkadasligi olsun bizimkisi :)
Bu arada simdi sen diyet yapiyorum psikoloji sinden hemen CIK. Çünkü diyet yapmiyoruz saglikli besleniyiruz bunu öyle benimsememiz lazim artik tatile dahi ciksak bir iki ogün için belki farklilik katip begenecegimiz şeylerin tadina bakacagiz ama ölçülü yemeyi öğreneceğiz ve ben inanıyorum ki misafirlik te zor bir durumda dahi sen kendini zorlamadan birşeyler oturtmaya basladiysan yurda döndüğünde artik çok rahat olacaksin ve yeni yasam tarzina merhaba diyeceksin :)
Haklisin ya.yurtta yine duzenimi oturturum diye dusunuyorum ama simdi memlekette bi ninemler bi amcamlar kuzenler yemege cagiriyo ve herkes hep yoksun yemedenn birakmam diye diye ziyafet sofralarina cagiriyorlar.bu aksam saat 9da aksam yemegine davetliyiz restaurantta hemde 3 amcam biz butun kuzenler yengelerim falan.yani meze yemekle baslanan tatli ile gece yarisindan sonra sonlanan bir yemek olacak.gitti benim diyet bugun ya.ama koyverdim gitti cok acim suan zaten memleketi yemekleri ozlemisim yiyecem bugun.yarinda cok sıkı sekilde baslayacagim.geldigim kiloda donersem yurda orda kolayca aylarca kacamak yapmadan diyet yaparim :)
Ye canim ye bisi olmaz.reglide ben tatlisiz yapamam hatta boyle bol enerjili seyler yemeliyim ki kendime gelebileyim.pismanlik duyma.en fazla 1 gun daha diyet yapar ne olacak.zaten reglin bitince odem atinca kilo vermis olacaksin kacamaklarin fark edilmez bile.akşam yemeği olarak mercimek çorbası ve portakallı kakaolu pofuduk kek yiyorum kızlarutandıum bunu yazrken ama gel gelelim çok tatlı krizi geldi malumunuz regli günündeyim ve yemezsem mahvolurum
yedim valla 3 dilim yedim hatta yemekten bile yemedim sadece 1 büyük 1 küçük kepçe çorba içtim yanında çok az turşu 2 kaşıkta erişteli bulgur pilavı yedim sonra oturdum koca limonlu bardak çayımla 3 dilim kek yedim :) ama gel görki midemde çok durmadı rahatsızlığın verdiği birşeyle yarısını çıkarttım desem yeri. şimdi bir avuç çiğ badem atıştırdım bu arada yarım saate yakında sevdicekle yürüyüş yaptık çıkıp <3Ye canim ye bisi olmaz.reglide ben tatlisiz yapamam hatta boyle bol enerjili seyler yemeliyim ki kendime gelebileyim.pismanlik duyma.en fazla 1 gun daha diyet yapar ne olacak.zaten reglin bitince odem atinca kilo vermis olacaksin kacamaklarin fark edilmez bile.
günaydın canım.64.8 kiloyumsevgili diyet arkadaşım :) canım benim bak yarın kaçamak yapmamak adına seminere giderken yürüyerek gidicem sassy suyumu ve öğlen için yemeğimi ( yoğurt yemeyi planlıyorum sadece ) yanıma alıcamsabahtanda muz ve elma ile kahvaltı yaparım diye düşünüyorum :) geceden belirteyim dedim sanada
Uyarini dikkate alip yanima badem ve diyet bisküvi de alacagim canım :)günaydın canım.64.8 kiloyumsıkıca başladım diyete bugün bir koca bardak limonlu su içtim senden öğrendim :) bugün kaçamak yok sağlıklı besleneceğim :) ama bişey dikkatimi çekti arkadasın olarak bi uyarıyım dedim. muz elma ve yoğurt tek basına yemek olmaz canım ya biraz dengeli beslenmelisin.böyle 2 öğün kısarsan ya aksam cok abratırsın aksam en hafif geçirmen gereken öğün.ya da cok hızlı çatlaklar oluşarak kalıcı olmayan sekilde kilo verirsin.mümkünse karbonhidratı bu kadar azaltma ve biraz daha kalıcı bir düzen oturt kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?