55 e yolculuk yapalım mı beraber????

Kilo verebilir misin bilmiyorum ama gayet guzel bir gun gecirmissin en azindan omur boyu saglikli beslenmeye karar vermis insanlar olarak saglikli beslenmis ve miktarlari azaltmissin :)

Kilo verebilir misin bilmiyorum ama gayet guzel bir gun gecirmissin en azindan omur boyu saglikli beslenmeye karar vermis insanlar olarak saglikli beslenmis ve miktarlari azaltmissin :)

Gunaydin akşamki oburlugum evet saglikli kiloma erişince tamda olmasi gereken beslenme ama kiloya etkisi ne oldu cozemem çünkü bu sabah regl oldum. Bugün hareket edebilir miyim bilmiyorum sporumu yapmayi çok istiyorum ama çok sancim var daha yataktan kalkmadim

Yerinde olsaydim kalkmazdim.tamam kilo vermeyi cok istiyoruz ama gec olsun guc olmasin.yani kilo verecegim diye aci cekme sagligina dikkat et

Bugun sabah cok deli bir tatli kriziyle uyandim.yarim gofret yarim tahinli kurabiye yedim(yazacam diye sadece yarisini yedim :) ) kacamaklar yuzunden kahvaltiyi kistim kahvaltida sadecr yarim simit 1 kk beyaz peynir yedim. Arada sade bir turk kahvesi(kacamaklar yuzunden kalorisiz bir ara ogun yaptim) ogle yemegi 1 yemek kasigi pirinc pilavi 6 yemek kasigi taze fasulye yarim kepce mercimek corbasi.simdi arada 1 tahinli kurabiye yiyebilmek icin bugunu az tutmaya calisiyorum. :)

Yerinde olsaydim kalkmazdim.tamam kilo vermeyi cok istiyoruz ama gec olsun guc olmasin.yani kilo verecegim diye aci cekme sagligina dikkat et

Kalktim yerinden çok şükür canimin gerçi sadece mekan değişti odamda değil oturma idasinda yatiyorum :)

Kaçamak yerine kuru kayisı dene bence yada bir tane kuru incir olmadi sütlü kahve yap latte gibi emin ol tatli isteğini kesiyor bende de vardi tatli isteği muz baya bi kesti beni.

Bu arada sabah limonlu suyumu icmedim yerine sassy su içtim tadida harikaymis benzencefilden dolayi korktum ama çok güzel geldi. Aksamlari hazirlayip gün içinde onu içmeyi planliyirum artik. Kahvaltida da iki muz bir yeşil elma yedim simdi izgarada tavuk yiyeceğim pişiyor yaninda yoğurtla beraber.

Arada 2 kurabiye yedim simdide 1 tane yedim.bu hic olmadi ya :-( aksam yemeginde ve yarin dikkat etmem gerek.acaba yarin kilo alacak miyim :-(

O kadar canim sıkkın ki kendimi yemege verdim sabahta taze kurabiye yapinca yedim iste.bide kendimi okula donunce baslayacam diyete diye hazirlamistim falan simdi burda bi turlu sıkı baslayamadim. ufff

Arada 2 kurabiye yedim simdide 1 tane yedim.bu hic olmadi ya :-( aksam yemeginde ve yarin dikkat etmem gerek.acaba yarin kilo alacak miyim :-(

Eğer öyle düşünüyorsan sakin tartilma yarin.çünkü yarin ödem dahi olsa kendini suçlu hissetmeye şimdiden baslamissin tatlim.

O kadar canim sıkkın ki kendimi yemege verdim sabahta taze kurabiye yapinca yedim iste.bide kendimi okula donunce baslayacam diyete diye hazirlamistim falan simdi burda bi turlu sıkı baslayamadim. ufff

Özel değilse paylaş canimin sadece diyet arkadasligi değil gerçekten hayat arkadasligi olsun bizimkisi :)
Bu arada simdi sen diyet yapiyorum psikoloji sinden hemen CIK. Çünkü diyet yapmiyoruz saglikli besleniyiruz bunu öyle benimsememiz lazim artik tatile dahi ciksak bir iki ogün için belki farklilik katip begenecegimiz şeylerin tadina bakacagiz ama ölçülü yemeyi öğreneceğiz ve ben inanıyorum ki misafirlik te zor bir durumda dahi sen kendini zorlamadan birşeyler oturtmaya basladiysan yurda döndüğünde artik çok rahat olacaksin ve yeni yasam tarzina merhaba diyeceksin :)

Yogurt yiyemedim ben modem almafim bir tane agri kesici aldim tavuk izgara yedim sadece :)

benim canım aşırı fena kek istiyor yaa acaba ne yapsam ki pekmezli kek mi yapsam ???

Haklisin ya.yurtta yine duzenimi oturturum diye dusunuyorum ama simdi memlekette bi ninemler bi amcamlar kuzenler yemege cagiriyo ve herkes hep yoksun yemedenn birakmam diye diye ziyafet sofralarina cagiriyorlar.bu aksam saat 9da aksam yemegine davetliyiz restaurantta hemde 3 amcam biz butun kuzenler yengelerim falan.yani meze yemekle baslanan tatli ile gece yarisindan sonra sonlanan bir yemek olacak.gitti benim diyet bugun ya.ama koyverdim gitti cok acim suan zaten memleketi yemekleri ozlemisim yiyecem bugun.yarinda cok sıkı sekilde baslayacagim.geldigim kiloda donersem yurda orda kolayca aylarca kacamak yapmadan diyet yaparim :)

kuzum bugün oldukça protein dolu yemekleri ve illa yemek zorundaysan azar azar heeeepsinden ye ama az ye hem herkesin gönlünü yapmış olursun herşeydende yemiş nefsini köreltmiş olursun. bende kek yapsammı diye düşünüyorum ama gel gör ki bir türlü içimden kalkmak gelmiyor hala odada yım bu arada sadece bir avuç badem yedim o kadar.

akşam yemeği olarak mercimek çorbası ve portakallı kakaolu pofuduk kek yiyorum kızlar utandıum bunu yazrken ama gel gelelim çok tatlı krizi geldi malumunuz regli günündeyim ve yemezsem mahvolurum

akşam yemeği olarak mercimek çorbası ve portakallı kakaolu pofuduk kek yiyorum kızlar utandıum bunu yazrken ama gel gelelim çok tatlı krizi geldi malumunuz regli günündeyim ve yemezsem mahvolurum
Ye canim ye bisi olmaz.reglide ben tatlisiz yapamam hatta boyle bol enerjili seyler yemeliyim ki kendime gelebileyim.pismanlik duyma.en fazla 1 gun daha diyet yapar ne olacak.zaten reglin bitince odem atinca kilo vermis olacaksin kacamaklarin fark edilmez bile.

yedim valla 3 dilim yedim hatta yemekten bile yemedim sadece 1 büyük 1 küçük kepçe çorba içtim yanında çok az turşu 2 kaşıkta erişteli bulgur pilavı yedim sonra oturdum koca limonlu bardak çayımla 3 dilim kek yedim :) ama gel görki midemde çok durmadı rahatsızlığın verdiği birşeyle yarısını çıkarttım desem yeri. şimdi bir avuç çiğ badem atıştırdım bu arada yarım saate yakında sevdicekle yürüyüş yaptık çıkıp <3

bugünki menüm:
kalkınca
1 kocaman bardak sassy su

kahvaltı:
2 muz
1 yeşil elma

öğlen:
tavuk ızgara

ara:
1 avuç kadar çiğ badem

akşam:
1.5 kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşığı kadar erişteli bulgur pilavı
azıcık turşu ( 1 yaprak lahana 1 erik 1 dal kadarda karnabahar turşusu )
1 çatal türlü yemeği

ara:
3 dilim kakaolu portakallı pofuduk kek ( bunu 1 dilim falan sayalım çok rahatsız olunca geri çevirdim yarısını neredeyse. )

ara:
1 avuç çiğ badem

spor:
yarım saat sohbet muhabbet ede ede yürüyüş :) ( günün sporu bu oldu başka yürüyecek mecalim yoktu. )

su:
2 litre sassy su

dip not: sassy suyu denemelisiniz. çok lezzetli ve çok sağlıklı <3 belide inceltiyormuş :)

sevgili diyet arkadaşım :) canım benim bak yarın kaçamak yapmamak adına seminere giderken yürüyerek gidicem sassy suyumu ve öğlen için yemeğimi ( yoğurt yemeyi planlıyorum sadece ) yanıma alıcam sabahtanda muz ve elma ile kahvaltı yaparım diye düşünüyorum :) geceden belirteyim dedim sanada

günaydın canım.64.8 kiloyum sıkıca başladım diyete bugün bir koca bardak limonlu su içtim senden öğrendim :) bugün kaçamak yok sağlıklı besleneceğim :) ama bişey dikkatimi çekti arkadasın olarak bi uyarıyım dedim. muz elma ve yoğurt tek basına yemek olmaz canım ya biraz dengeli beslenmelisin.böyle 2 öğün kısarsan ya aksam cok abratırsın aksam en hafif geçirmen gereken öğün.ya da cok hızlı çatlaklar oluşarak kalıcı olmayan sekilde kilo verirsin.mümkünse karbonhidratı bu kadar azaltma ve biraz daha kalıcı bir düzen oturt kendine.

Uyarini dikkate alip yanima badem ve diyet bisküvi de alacagim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…