- 8 Ağustos 2013
- 294
- 114
- 83
- Konu Sahibi Fitbirbusra
-
tamamdır o zamanIste ben bana nasil bir duzen gerekli kilo vermek icin bilmeliyim bir de 6 aydir her sabah mutlaka wc tarti yapiyorum mutlaka.tartilmazsam meraktan catlarim.tartida + gorursem uzulurum heralde ama vermek icin biraz daha sıkı tutarim diye dusunuyorum.ben her sabah tartilir yazarim sana.her sabah kilomu her gece menumu mutlaka bildirecegim unutmam bunu.geri kalan zamanlarda da firsat buldukca konusuruz.yine 1 hafta sonra yurda donunce hep yazabilirim.sadece bu hafta boyle.
Anlastik.guzel bir arkadaslik olacagini hissediyorum sanirim. :) bende yarin limonlu su deneyim ya.benimde uyumam gerek iyi geceler.cok heveslendim artik benimde bir diyet arkadasim var gidecek bu kilolar :)tamamdır o zamanbu arada düzeni kurmakta bende zorlanıyorum sana tavsiyem bikini projesi yaz google a onun bloğunu oku bayıldım ay nasıl bir güç geldi ve galiba seninle konuşurken anladım ki ben diyet buddy mi buldum yani net bir diyet arkadaşı .) düzenimizin olmayışı ve birşeyler kurmaya çalışmamız benziyor hedeflerde aynı eee daha ne o zaman :) ama ben şimdi uyuyorum sabah erken kalkıp kocaman bir bardak ılık limonlu su içmeyi istiyorum sonrsında güzel bir kahvaltı bakalım yarın görüşürüz canım :)
Anlastik.guzel bir arkadaslik olacagini hissediyorum sanirim. :) bende yarin limonlu su deneyim ya.benimde uyumam gerek iyi geceler.cok heveslendim artik benimde bir diyet arkadasim var gidecek bu kilolar :)
Kilom 65.1.
kahvaltim : yarım simit 1 kk beyaz peynir sekersiz cay
Gaziantepteyim diyetisyenlik okuyacagim.tahmin edersin sinifta bi suru zayif kiz falan.simdi hazirliktayim ama.bende arkadasligimiz icin cok mutluyum beraber gidecek bu kilolar.ben spor yapamiyorum ama antepe donunce spor salonu bakmaya baslayacagim.sirf sana yazacagim diye fazladan bir lokma bile kacamak yapmadim ay hayir diyebiliyorum cok mutluyum kendimi cok mutlu hissediyorum.arada 3 kuru kayisi 1 yesil cay.birazdan yemek yiyecegimsabah bende tartıldım 68.5 çıktım yani başladığım yere geri döndüm :) ama sevinçliyim çünkü ölçülerimi bulamasamda galiba bacaklarım 1 cm incelmiş vaziyette :) bugün jillian michaels de yapmayı planlıyorum :) kahvaltının ucu baya bir kaçtı çünkü öğlen yemeği ile birleştirdim öğleni sadece meyveyle geçiştiricem :)
diyet arkadaşlığımıza gelince ben çok sevindim canım :) çokta mutlu oldum. yurt falan bahsi yapmıştın dün akşam nerede okuyorsun? ne okuyorsun?
Gaziantepteyim diyetisyenlik okuyacagim.tahmin edersin sinifta bi suru zayif kiz falan.simdi hazirliktayim ama.bende arkadasligimiz icin cok mutluyum beraber gidecek bu kilolar.ben spor yapamiyorum ama antepe donunce spor salonu bakmaya baslayacagim.sirf sana yazacagim diye fazladan bir lokma bile kacamak yapmadim ay hayir diyebiliyorum cok mutluyum kendimi cok mutlu hissediyorum.arada 3 kuru kayisi 1 yesil cay.birazdan yemek yiyecegim
Ogle yemegim. Yarim bardak mercimek corbasi
6 yemek kasigi yogurt
malesef yurtta kaldigim icin spor yapamiyorum.hem odada 4 kisi kaliyoruz biz arkadaslarin arkadaslari derken odada oyle spor yapacak ozel bir anim olmuyor.zaten okuldan gelip yemege cikiyorum sonrasinda arkadaslar odada uyuyan ders calisan falan derken olmuyo bide hergun dus almak cok sıkıntı olur..sadece haftanin 3 gunu bos oluyorum oglenden sonra onda da spor salonu dusunuyorumAy sen ne güzel bolumdesin öyle :) bak canim arkadasim
ne güzel bölümdür o öyle maşallah :) sen önce sonra fotolarını hazırla okula gittiğinde gösterirsin kendi beslenme düzenimi kurdum sağlıklı bir şekilde kilomdan kurtuldum diye hava atarsın o kızlaraemin ol çok daha havalı bende çok isterim aslında beslenme diyetisyenlik falan :) bu arada seni spor derdindende kurtarayım canım arkadaşım madem buddy olduk al sana bir güzellik spor arkadaşımda ol sen benim :) beraber plates yapalım yada jillian yada koşu yürüyüş evde yapabileceğimiz bir sürü spor var yaparız elbet bir sürü
malesef yurtta kaldigim icin spor yapamiyorum.hem odada 4 kisi kaliyoruz biz arkadaslarin arkadaslari derken odada oyle spor yapacak ozel bir anim olmuyor.zaten okuldan gelip yemege cikiyorum sonrasinda arkadaslar odada uyuyan ders calisan falan derken olmuyo bide hergun dus almak cok sıkıntı olur..sadece haftanin 3 gunu bos oluyorum oglenden sonra onda da spor salonu dusunuyorum
Aksam yemegim yagsiz 2 yumurta 5 kucuk salkim domates 1 dilim cok tahilli ekmek 1 kk beyaz peynir ve 1 kucuk muz
Son muzu yemedim :)
Aksam gittigim misafirlikte yarim dilim tatli ve bikac kasik asure yemek zorunda kaldim.yiyormus gibi yapip az az yiyerek kapattim gunu ama yine de vicdan azabi cekiyorum.umarim kilo almam.bir an once vermeye devam etmem gerek
slm kızlar..
bu gün erkenden kalktım iki bardak limonlu su içtim,sonra 20 dk yürüyüşe çıktım..
yürüyüşten geldikten sonra 1 bardak şekersiz yeşil çay içim ve 2 tane kuru kaysı yedim tekrar uyudum..ve uyandığımda saat 12
sabah
-1 yumurta,3 tane siyah zeytin
-1 yeşil biber
-1 domates
-1 salatalık
-2 dilim ekmek
öğlen
-büyük bardak mısır ve yağ koyturtmadım
-4 tane kakaolu bisküvi
-1 tane mandalina
akşam
-2 kaşık yoğurt
-ıspanak yemeği
-salata
ve gün boyuca 2,5 lt su içmeye çalıştım
işte böyle kızlar günüm.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?