- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Fitbirbusra
-
eylül en uç nokta canım ama daha öncesinde olmak için çabalıyorumMerhaba :) Eylül derken gelecek Eylül sanırım dimi :) ohoooo o zamana kadar 50 bile olursun bence :) kolay geldim benim de hedef 55 :)
hoşgeldin canım :) bende dün başladım hadi sende paylaş yiyip içtiklerini beraber kurtulalım fazlalıklarımızdan :) kaç kg sin nedir hedefin? ne kadar süre koydun kendine??slmcanım bende diyete başladım dün..inşaallah başarılı oluruz
Ben geçtiğimiz Mayıs Ayından beri kesintili de olsa dikkat ediyorum hareketimi arttırmaya çalısıyorum :) reflüm var ona dikkat ediyorum :) yaklaşık 15 kilo verdim :) bu sabah 62.1 kilo çıktım hedef 55 :) 55 e kadar inersem 53 ü görmek istiyorum :) boy 165 bu arada :)eylül en uç nokta canım ama daha öncesinde olmak için çabalıyorumgel beraber zayıflayalım :) sen ne uyguluyorsun neler yapıyorsun????
hoşgeldin canım :) bende dün başladım hadi sende paylaş yiyip içtiklerini beraber kurtulalım fazlalıklarımızdan :) kaç kg sin nedir hedefin? ne kadar süre koydun kendine??
Ben geçtiğimiz Mayıs Ayından beri kesintili de olsa dikkat ediyorum hareketimi arttırmaya çalısıyorum :) reflüm var ona dikkat ediyorum :) yaklaşık 15 kilo verdim :) bu sabah 62.1 kilo çıktım hedef 55 :) 55 e kadar inersem 53 ü görmek istiyorum :) boy 165 bu arada :)
Menü süper canimin ah ben yumurta yiyemiyorum ya omlet olacak ya salcali domatesli falan yoksa agzima suremembenim boyum 162
kilom 63.2
hedefim 1 haftaya kadar 60 görmek,daha yavaş ayda 4 kilo olmak üzere 48 hedefim..başarılı olurum umarım
sabah
-domates,salatalık,3 tane zeytin,2 barda şekersiz çay ve yarım simit
araöğün
-1 bardak şekersiz çay
öğlen
-1 yumurta,salata,2 tane mandalina
ikindi
-1 bardak yeşil çay,2 mandalina
akşam
-ıspanak yemeği
bu gün böyleydi canım
Haşhaş ı dun anneme aldirsim yağ kullanmiyorum diye onu besleyici yağlardan olsun diye aldin canimin.kahvaltilik salcada yağ yok ki :) annem kendisi yapti :) patlican kirmizi biber domates falan var içinde :) sen kaç yasindasin canım :) bende bakalim boyle gidiyorum bir haftaya duzenimi oturturum diye düşünüyorum :)Mehraba
Gunlugun hayirli olsun
Ayni boy ve kilodayiz ama benden kucuksun:))
Insallh eylule kadar vermis olursun ki verisin
Ama extra yiyecekleri cikart hayatindan hasasi
Kahvaltilik salcayi
Patatesi
Aksam ekmegi
Ve inaniyorum verirsin ben 20gunde 3,5kilo verdim ve yolum uzun
30yasindayim canimMaşallah canimin ne güzel darisi basima :) benim hedef belki :) dikkat etmeye özen gosteriyorum inşallah bir an evvel ulasirim :)
Menü süper canimin ah ben yumurta yiyemiyorum ya omlet olacak ya salcali domatesli falan yoksa agzima surememne güzel kolay yemek kahvalti olurdu oysa yeseydim :)
Haşhaş ı dun anneme aldirsim yağ kullanmiyorum diye onu besleyici yağlardan olsun diye aldin canimin.kahvaltilik salcada yağ yok ki :) annem kendisi yapti :) patlican kirmizi biber domates falan var içinde :) sen kaç yasindasin canım :) bende bakalim boyle gidiyorum bir haftaya duzenimi oturturum diye düşünüyorum :)
30yasindayim canim
kilo çizelgene baktım hay maşallah canımcım ne kadar güzel vermişsin. ama inanırım malum çünkü bende ilk 12 kiloyu verdiğim zaman geçen sene hedefe 3 4 kilo kala bırakmıştım sıkılıyor bünye bir müddet sonra... ama şidi hem sağlıklı beslenmeye yöçneldim hemde hayat tarzı haline getirmek istiyorum. inşallah beraberce veririz kilolarımızı. ne uyguluyorsun menünü paylaşır mısın bizimle?Bende katiliyim size.benimde beni frenleyecek kacamaklarimi engelleyecek bir destege ihtiyacim var hedefim 55 hatta 50.simdiye kadar 6 ayda 23 kilo verdim ama bu aralar 3 4 kilosunu geri aldim.hala 15 kilo vermem gerekiyor.baslamisken bu kadar gelmisken bitsin istiyorum.bu aralar biraz bunaldim eskisi kadar sıkamıyorum kendimi bende solugu burda aldim.
ay bende akşam arasında beyaz leblebi yedim ama baya pişman oldum şu andaSurekli internete girme sansim oluyo.istersen surekli kilomuzu menumuzu paylasir birbirimizi motive ederiz.her sabah yumurta domates salatalik 1 dilim kepekli ekmek 1 kk peynir ile kahvalti degismiyo bende ama ogle yemegi aksam yemegi belli olmuyo ara da bazej leblebi kayisi oluyo bazen olmuyo.iste simdi bunu duzenli hale getirmem gerek.yurtta kaliyorum o yuzden cok secenegim olmuyo ne bulsam yiyorum iste burda birinin elestirmesine ihtiyac duyuyorum
Mumkun oldugu kadar cok girecegim ama her sabah kesinlikle kilomu bildirip her gece yatmadan kesinlikle menumu paylasacgim sizinle.sonra birbirimizi elestiririz.gundiz pek musait olmuyorum yine yazmaya calisirim ama aksamlari bol bol konusuruz.
ben şuanda işsizlik boşluğunu kullanmanın rahatlığı ile habire giriyorum gündüzleri spor yemek v.s. derken unutsamda akşamları bende burdayım :d bol bol sohbet eder paylaşımda bulunuruz canım tez zamanda verelim kilolarımızı. çok değil ilk etapta 60 a kadar insem süper olacak. birde sporuda arttırdım baya incelirimn diye düşünüyorum :) ama tabiki amacım hayat tarzı oturtmak :) böylece yarın bir gün düzen değişmeyeceği için kendimde rahatlıkla devam ederim bu diyete diye düşünüyorum. ben yarın tartılıp bir daha tartılmıycam çok uzunca bir süre.çünkü regl yaklaşıyor ve ben biliyorum ki tartıda + gördüğüm gün benim için kabus gibi geçiyor birazda içimi rahatlatmak ve beyin gücüyle zayıflamak adına uzuuuunca bir süre tartılmayayım dedim :) ama hala kararsızım rutin gibi benimkisi sabah kalk wc ye git sonra tartıya çık sonra giyinSuan memleketteyim 1 haftadir ve 3 4 kilo aldim hafta sonuna kadar burdayim.ne yapacagim bilmiyorum.yeniden sıkı sekilde baslayacagim ama suan 15 kilo fazlam var ve 5 6 ayda vermeyi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?