• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

55 e yolculuk yapalım mı beraber????

Fitbirbusra

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
2.760
304
363
merhaba bayanlar bu kaçıncı diyet konusu açışım bilmiyorum ancak bu defa durum vahim :) yaşım 23 boyum 157. ve ben eylülde evleniyorum hayalimdeki gelinlik sırtı kalça ya kadar açık balık modelli bir gelinlik. benim o gelinliğe girmek için 55 kg civarında olmam lazım. ancak sizler gibi arkadaşlara ihtiyacım var. diyet maceram anlatmakla bitmez ama şunu söyleye bilirim 2 sene önce 12 kg dukanla verdim bu senede deneyeyim dedim ama alerjik bünyem ve duraklamalarım pes etmeme neden oldu. son çare annem ben nişanlım oturup liste hazırladık. spor desteğiyle birde bunu deneyeyim dedim. birilerine karşı sorumlu hissedersem kendimi daha iyi olacak. diyete dün başladım. 68.5 ile ama 68.6 ile uyandım bu sabah sebebi bence dünki o ekler di :) dukandan çıkınca tatlı dayanılmaz geldi napayım :) bugün 2.gün deyip devam edicem her gün burda buluşaşlım sohbet edelim kaynaşalım lütfen desteklerinizi esirgemeyin. ayrıca sadece diyet değil kişisel bakım ( saç el yüz v.s. ) birbirimize yöntem bulalım diyorum:)
gelelim listeme taslak olarak şöyle

kahvaltıdan önce:
1 bardak suya azıcık limon suyu ekleyip içmek
( 2 gündür yapmıyorum bak yazınca aklıma geldi )

kahvaltı:
omlet
peynir
tambuğday ekmeği ( 1 dilim )
yeşil çay
azıcık kahvaltılık salça
/
haşhaş ezmesi
peynir
zeytin
tambuğday ekmeği
yeşilçay
/
kepekli tost ( beyaz peynirli)
kahvaltılık salça
yeşilçay

ara:
45 dk yürüyüş koşu kombinasyonu

öğlen:
ızgara
salata / yoğurt

ara:
plates ( ebru şallının dvd lerinden plates 2 yi 35 dk yapıyorum genelde )

ara:
1 bardak sütlü mistik çay

akşam:
sebze yemeği
gerekli durumda ( sulu yemekse ) 1 dilim tam buğday ekmek

ara:
meyve ( üzüm,mandalina,nar,portakal olabilir duruma göre 1 porsiyon)

gün içinde bolca su
dışarıda yürüyüş yaparsam bunu sporadan saymıyorum
koşu bandına çıktığımda ağırlıklarımı ayaklarıma mutlaka takıyorum

işte kızlar benim listem bu sizce neler eklemeli neler çıkartmalıyım?

sabah haşhaşlı ve peynirli ekmek yanında zeytin yeşil çay
spor olarak 35 40 dk koşu bandı
şimdide öğlen yemeği olarak fırında patates ( 1.5 adet ) ve tavuk şiş ( domatesli )

Merhaba :) Eylül derken gelecek Eylül sanırım dimi :) ohoooo o zamana kadar 50 bile olursun bence :) kolay geldim benim de hedef 55 :)

Merhaba :) Eylül derken gelecek Eylül sanırım dimi :) ohoooo o zamana kadar 50 bile olursun bence :) kolay geldim benim de hedef 55 :)
eylül en uç nokta canım ama daha öncesinde olmak için çabalıyorum :D gel beraber zayıflayalım :) sen ne uyguluyorsun neler yapıyorsun????

slm :KK25:canım bende diyete başladım dün..inşaallah başarılı oluruz
hoşgeldin canım :) bende dün başladım hadi sende paylaş yiyip içtiklerini beraber kurtulalım fazlalıklarımızdan :) kaç kg sin nedir hedefin? ne kadar süre koydun kendine??

eylül en uç nokta canım ama daha öncesinde olmak için çabalıyorum :D gel beraber zayıflayalım :) sen ne uyguluyorsun neler yapıyorsun????
Ben geçtiğimiz Mayıs Ayından beri kesintili de olsa dikkat ediyorum hareketimi arttırmaya çalısıyorum :) reflüm var ona dikkat ediyorum :) yaklaşık 15 kilo verdim :) bu sabah 62.1 kilo çıktım hedef 55 :) 55 e kadar inersem 53 ü görmek istiyorum :) boy 165 bu arada :)

hoşgeldin canım :) bende dün başladım hadi sende paylaş yiyip içtiklerini beraber kurtulalım fazlalıklarımızdan :) kaç kg sin nedir hedefin? ne kadar süre koydun kendine??

benim boyum 162
kilom 63.2
hedefim 1 haftaya kadar 60 görmek,daha yavaş ayda 4 kilo olmak üzere 48 hedefim..başarılı olurum umarım

sabah
-domates,salatalık,3 tane zeytin,2 barda şekersiz çay ve yarım simit
araöğün
-1 bardak şekersiz çay
öğlen
-1 yumurta,salata,2 tane mandalina
ikindi
-1 bardak yeşil çay,2 mandalina
akşam
-ıspanak yemeği
bu gün böyleydi canım

Mehraba
Gunlugun hayirli olsun
Ayni boy ve kilodayiz ama benden kucuksun:))
Insallh eylule kadar vermis olursun ki verisin
Ama extra yiyecekleri cikart hayatindan hasasi
Kahvaltilik salcayi
Patatesi
Aksam ekmegi
Ve inaniyorum verirsin ben 20gunde 3,5kilo verdim ve yolum uzun

Ben geçtiğimiz Mayıs Ayından beri kesintili de olsa dikkat ediyorum hareketimi arttırmaya çalısıyorum :) reflüm var ona dikkat ediyorum :) yaklaşık 15 kilo verdim :) bu sabah 62.1 kilo çıktım hedef 55 :) 55 e kadar inersem 53 ü görmek istiyorum :) boy 165 bu arada :)

Maşallah canimin ne güzel darisi basima :) benim hedef belki :) dikkat etmeye özen gosteriyorum inşallah bir an evvel ulasirim :)

benim boyum 162
kilom 63.2
hedefim 1 haftaya kadar 60 görmek,daha yavaş ayda 4 kilo olmak üzere 48 hedefim..başarılı olurum umarım

sabah
-domates,salatalık,3 tane zeytin,2 barda şekersiz çay ve yarım simit
araöğün
-1 bardak şekersiz çay
öğlen
-1 yumurta,salata,2 tane mandalina
ikindi
-1 bardak yeşil çay,2 mandalina
akşam
-ıspanak yemeği
bu gün böyleydi canım
Menü süper canimin ah ben yumurta yiyemiyorum ya omlet olacak ya salcali domatesli falan yoksa agzima suremem :( ne güzel kolay yemek kahvalti olurdu oysa yeseydim :)

Mehraba
Gunlugun hayirli olsun
Ayni boy ve kilodayiz ama benden kucuksun:))
Insallh eylule kadar vermis olursun ki verisin
Ama extra yiyecekleri cikart hayatindan hasasi
Kahvaltilik salcayi
Patatesi
Aksam ekmegi
Ve inaniyorum verirsin ben 20gunde 3,5kilo verdim ve yolum uzun
Haşhaş ı dun anneme aldirsim yağ kullanmiyorum diye onu besleyici yağlardan olsun diye aldin canimin.kahvaltilik salcada yağ yok ki :) annem kendisi yapti :) patlican kirmizi biber domates falan var içinde :) sen kaç yasindasin canım :) bende bakalim boyle gidiyorum bir haftaya duzenimi oturturum diye düşünüyorum :)

Maşallah canimin ne güzel darisi basima :) benim hedef belki :) dikkat etmeye özen gosteriyorum inşallah bir an evvel ulasirim :)

Menü süper canimin ah ben yumurta yiyemiyorum ya omlet olacak ya salcali domatesli falan yoksa agzima suremem :KK43: ne güzel kolay yemek kahvalti olurdu oysa yeseydim :)

Haşhaş ı dun anneme aldirsim yağ kullanmiyorum diye onu besleyici yağlardan olsun diye aldin canimin.kahvaltilik salcada yağ yok ki :) annem kendisi yapti :) patlican kirmizi biber domates falan var içinde :) sen kaç yasindasin canım :) bende bakalim boyle gidiyorum bir haftaya duzenimi oturturum diye düşünüyorum :)
30yasindayim canim

selam kızlar tüm günün menüsüyle karşınızdayım :)

sabah:
azıcık haşhaş
1 dilim ekmek
zeytin ( 5/6 adet )
light süzme peynir

spor:
40 dk falan koşu bandı
5 / 10 dk arsın yan mekik düz mekik bacak hareketleri

öğlen:
tavuk şiş ( domatesli )
patates ızgara

spor:
40 dk plates

akşam:
yoğurtlu kereviz salatası
sebze çorbası
zeytin yağlı pırasa

ara:
biraz üzüm
mistik çay

ara
beyaz leblebi

su: 2 litre civarında ölçmedim

Bende katiliyim size.benimde beni frenleyecek kacamaklarimi engelleyecek bir destege ihtiyacim var hedefim 55 hatta 50.simdiye kadar 6 ayda 23 kilo verdim ama bu aralar 3 4 kilosunu geri aldim.hala 15 kilo vermem gerekiyor.baslamisken bu kadar gelmisken bitsin istiyorum.bu aralar biraz bunaldim eskisi kadar sıkamıyorum kendimi bende solugu burda aldim.

Bende katiliyim size.benimde beni frenleyecek kacamaklarimi engelleyecek bir destege ihtiyacim var hedefim 55 hatta 50.simdiye kadar 6 ayda 23 kilo verdim ama bu aralar 3 4 kilosunu geri aldim.hala 15 kilo vermem gerekiyor.baslamisken bu kadar gelmisken bitsin istiyorum.bu aralar biraz bunaldim eskisi kadar sıkamıyorum kendimi bende solugu burda aldim.
kilo çizelgene baktım hay maşallah canımcım ne kadar güzel vermişsin. ama inanırım malum çünkü bende ilk 12 kiloyu verdiğim zaman geçen sene hedefe 3 4 kilo kala bırakmıştım sıkılıyor bünye bir müddet sonra... ama şidi hem sağlıklı beslenmeye yöçneldim hemde hayat tarzı haline getirmek istiyorum. inşallah beraberce veririz kilolarımızı. ne uyguluyorsun menünü paylaşır mısın bizimle?

Surekli internete girme sansim oluyo.istersen surekli kilomuzu menumuzu paylasir birbirimizi motive ederiz.her sabah yumurta domates salatalik 1 dilim kepekli ekmek 1 kk peynir ile kahvalti degismiyo bende ama ogle yemegi aksam yemegi belli olmuyo ara da bazej leblebi kayisi oluyo bazen olmuyo.iste simdi bunu duzenli hale getirmem gerek.yurtta kaliyorum o yuzden cok secenegim olmuyo ne bulsam yiyorum iste burda birinin elestirmesine ihtiyac duyuyorum

Surekli internete girme sansim oluyo.istersen surekli kilomuzu menumuzu paylasir birbirimizi motive ederiz.her sabah yumurta domates salatalik 1 dilim kepekli ekmek 1 kk peynir ile kahvalti degismiyo bende ama ogle yemegi aksam yemegi belli olmuyo ara da bazej leblebi kayisi oluyo bazen olmuyo.iste simdi bunu duzenli hale getirmem gerek.yurtta kaliyorum o yuzden cok secenegim olmuyo ne bulsam yiyorum iste burda birinin elestirmesine ihtiyac duyuyorum
ay bende akşam arasında beyaz leblebi yedim ama baya pişman oldum şu anda :( acaba yemesemiydim diye. kalorisi fazlaymış baya.
olur canım bana uyar :) ben her gn hatta fırsatını bulduğum her dakika burada yazmayı çok istiyorum çünkü seninde dediğin gibi benimde bir eleştirmene bir desteğe ve sorumlu olduğum bir guruba ihtiyacım var :)

Mumkun oldugu kadar cok girecegim ama her sabah kesinlikle kilomu bildirip her gece yatmadan kesinlikle menumu paylasacgim sizinle.sonra birbirimizi elestiririz.gundiz pek musait olmuyorum yine yazmaya calisirim ama aksamlari bol bol konusuruz.

Suan memleketteyim 1 haftadir ve 3 4 kilo aldim hafta sonuna kadar burdayim.ne yapacagim bilmiyorum.yeniden sıkı sekilde baslayacagim ama suan 15 kilo fazlam var ve 5 6 ayda vermeyi istiyorum

Mumkun oldugu kadar cok girecegim ama her sabah kesinlikle kilomu bildirip her gece yatmadan kesinlikle menumu paylasacgim sizinle.sonra birbirimizi elestiririz.gundiz pek musait olmuyorum yine yazmaya calisirim ama aksamlari bol bol konusuruz.

Suan memleketteyim 1 haftadir ve 3 4 kilo aldim hafta sonuna kadar burdayim.ne yapacagim bilmiyorum.yeniden sıkı sekilde baslayacagim ama suan 15 kilo fazlam var ve 5 6 ayda vermeyi istiyorum
ben şuanda işsizlik boşluğunu kullanmanın rahatlığı ile habire giriyorum gündüzleri spor yemek v.s. derken unutsamda akşamları bende burdayım :d bol bol sohbet eder paylaşımda bulunuruz canım tez zamanda verelim kilolarımızı. çok değil ilk etapta 60 a kadar insem süper olacak. birde sporuda arttırdım baya incelirimn diye düşünüyorum :) ama tabiki amacım hayat tarzı oturtmak :) böylece yarın bir gün düzen değişmeyeceği için kendimde rahatlıkla devam ederim bu diyete diye düşünüyorum. ben yarın tartılıp bir daha tartılmıycam çok uzunca bir süre.çünkü regl yaklaşıyor ve ben biliyorum ki tartıda + gördüğüm gün benim için kabus gibi geçiyor birazda içimi rahatlatmak ve beyin gücüyle zayıflamak adına uzuuuunca bir süre tartılmayayım dedim :) ama hala kararsızım rutin gibi benimkisi sabah kalk wc ye git sonra tartıya çık sonra giyin :D bakalım nasıl olacak :) kıyafetlerim bollaşınca tartılırım diyorum :D birde şimdilik kendimi kontrole alıp menü oturtmam lazım diye her gün tartılsam mı diyorum :)

Back