• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

54 kg'yum ?

Leayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
16
0
86
İzmir
nereye yazıcağımı bilemedim (: yeni üye oldum .
görevliler yanlış yerdeysem konu mu taşırlar artık (:
ilk konumda bu zaten :/
ben 54 kg'yum 1.53 civarında boyum var 55ten uzun değilm yani
.
göbeğim var şikayetçiyim
altında kas oldğu için göbeğim kendinden kat katbüyük gözküyor.
yardımlarınızı tavsiyelerinizi acil olarak bekliyorum.

canım daha bugun konustuk arkadasımla bı tanıdıgı varmıs bacakları cok ınceymıs ama ust kısmı baya genısmıs yanı gobek falan kız gunde 150 mekık falan cekmeye baslamıs hergun ve dıokı bıde sımdı gorsen o kız tas gıbı olmus hıcbısey kalmamıs dedı.brıtney spears ta aldıgı kıloları mekıkle vermı sgunde 800 mekık cekıomus ohaoldumsmile oda biraz abartı olur ama

oh oh (:
bende mekik çekerek kas yaptım. ama bu sefer daha çok yağlı gibi göründü. kaslarımın üstüne yağ geldi.s
sanırım yeterli çekmiyormuşum.s ama bayağıda kasım var .s nerdeyse baklava 2parmakta yağ var kaslarımı sıkınca oturunca çok kötü oluyor ama o 2 parmak oluyor 2 el.s

hmm anladm cnm o zaman aslında bı dıyetısyene gorunmek en mantıklısı cunku kısıye ozel dıyet lıstesı yapıyolar ama tabı kacımız gıdıyoruz kı dıyetısyene bu usengeclıkle 150 kılo olursak ılerde sasırmam kaydirigubbakcemile3
tatlım o zmn bence yedıklerıne dıkkat et yanı tadımlık ye herseyden ve sureklı ye hanı bı oturusta cok yeme bıde lokmaları cıgnemenın co faydası var cıgneyebıldıgın kadar cok cıgne cok ıyı oluyo bıde spor yap guzelım fıstık gıbı olursun valla zemuszemus

herşeyi denedim ama. göbeğim ve backalrım hariç heryerimden kemiklerim çıkıyor . bütün yağ göbeğimde toplanmış. o yüzden bölgesel şeyler istiyorum.
bacaklarımdan memnunum biraz baldırım iri ama seviyorum tabi incelseler fena olmaz ama .d şimdilik hedefim göbek yağlarım. sizlerden tavsiyeler beklyiorum. pratik şeyler işime yarıyacaktır. şimdiden teşekkürler (:
sende sağol canım (:

merhaba boyun 1 53 ise ortalama 43 kılo olman gerekıyor ..
bunun ıcın dıyet yapmalısın ya da yemeden kesmeyıp spora agırlık ver

mekiği doğru çektiğine emin misin yanlış çektiysende böyle olmuş olabilir:hulya:

Back
X