- 1 Mayıs 2024
- 171
- 93
- 30
-
- Konu Sahibi norayildiz
Evet iki doktora daha gittim. Görüş almak için. Biri ultrasonla baktı yine vajinal ultrasonla. Orda da duyduk kalp atışınıBu betada kese bile görülmez ki. Çok şaşırdım açıkcası başka doktora mı gitseniz? Betanız da düzgün artmıyor zaten.
Teşekkür ederim iki gün sonra başka bi yerde vereceğim. İşin garip kısmı beta yanlış olsa bile artmışsa da ben hiç belirti yaşamıyorum. Sadece göğüs ağrısı varBen ilk defa duyuyorum böyle bir şey. Başka hastanede kan verin bence. Sabah birinin 2 gün sonra betası 150 den 15bin olmuştu. Tekrardan kan verdi yanlış ölçüm yapılmış. Başka bir merkezden yeniden kan verin lütfen.
Son adet tarihine göre kaç haftalık gebesiniz? Tekrar ediyorum başka hastaneden yeniden kan tahlili verinEvet iki doktora daha gittim. Görüş almak için. Biri ultrasonla baktı yine vajinal ultrasonla. Orda da duyduk kalp atışını
Son adet tarihime göre yedi haftalık. Ultrasona göre altı haftalık. Vereceğim teşekkür ederimSon adet tarihine göre kaç haftalık gebesiniz? Tekrar ediyorum başka hastaneden yeniden kan tahlili verin
Tekrar kan verdiniz mi acaba? Son durumumuz nedir. Umarım hersey yolundadirSon adet tarihime göre yedi haftalık. Ultrasona göre altı haftalık. Vereceğim teşekkür ederim
Tekrar verdiğim gün geçen hafta bugün maalesef kese bozuldu ve düşük yaptım çok üzgünüm ilk hamileliğimdiTekrar kan verdiniz mi acaba? Son durumumuz nedir. Umarım hersey yolundadir
Çok üzüldümTekrar verdiğim gün geçen hafta bugün maalesef kese bozuldu ve düşük yaptım çok üzgünüm ilk hamileliğimdi
Evet maalesef beta önceden haber veriyor bazı şeyleri amiiin inşallah bundan sonrası güzel olur ben de sizlere sabır diliyorum kolaylıklar diliyorum Allahım bir daha yaşatmasın böyle acı şeyleriÇok üzüldümbenim de beta hcg degerim sizinle ayni gibi. 3. Testte yeterince artmadı. Beta hcg hiç yanıltmıyor ne yazik ki. Belki bi mucize olmuştur dedim ama sanirim aynı sonu ben de yaşayacağım. Allah sabırlar versin bizlere. Sağlıkla kolaylıkla ilerlesin bundan sonraki sürecimiz
Evet iki doktora daha gittim. Görüş almak için. Biri ultrasonla baktı yine vajinal ultrasonla. Orda da duyduk kalp atışını
Merhaba teşekkür ederim size de hayırlı olsun güzel artmışEki Görüntüle 3441652 Eki Görüntüle 3441652 Merhaba benim de ilk gebeliğim haftaya salı gideceğim tekrar gitmeden önce kan vereceğim bende çok korkuyorum gerçekten kimyasal ya da boş gebelik olmasından çünkü PCOS var 1 yıldır uğraşıyorduk kendiliğinden oldu benim de aşırı göğüs ve kasık ağrım var alttan bakmak istediler baktırmadım çünkü başhekim bi tanıdığımız alttan bakmanın ilk 3 ay çok riskli olduğunu söylemişti ilişki de dahil buna düşüğünüz kürtaj mı oldu kendi kendine kanamayla mı acaba bu arada çok geçmiş olsun rabbim inşallah meleğinizin yerini sağlıklı bebeklerle doldursun çok zor bir süreç
Merhaba teşekkür ederim size de hayırlı olsun güzel artmışlütfen tekrar kan verin benim de ilk iki verdiğimde çok güzel artmıştı ama sonra maalesef yavaş ve az arttı benim kendiliğinden düştü iki kere alttan bakıldı ama alttan bakıldıktan baya sonra hiç bir şey yapmazken düştü yani maalesef düşeceği varsa düşüyor yavaş ve az artan betadan böyle bişey bekliyorduk ama insan yine de üzülüyor işte inşallah sizinki sağlıklı bir gebelik olur hayırlısıyla alırsınız kucağınıza lütfen sonucunuzu bana da yazın
Merhaba normalde kontrolüm salı günü ama siz öyle deyince içim içimi yedi tekrar kan verdim sonucu paylaştım sizinle inşallah keseyi görürüm ve inşallah siz de sağlıklı gebelikler geçirip bir an önce bebişinize kavuşursunuzMerhaba teşekkür ederim size de hayırlı olsun güzel artmışlütfen tekrar kan verin benim de ilk iki verdiğimde çok güzel artmıştı ama sonra maalesef yavaş ve az arttı benim kendiliğinden düştü iki kere alttan bakıldı ama alttan bakıldıktan baya sonra hiç bir şey yapmazken düştü yani maalesef düşeceği varsa düşüyor yavaş ve az artan betadan böyle bişey bekliyorduk ama insan yine de üzülüyor işte inşallah sizinki sağlıklı bir gebelik olur hayırlısıyla alırsınız kucağınıza lütfen sonucunuzu bana da yazın
Merhaba maşallah çok iyi artmışMerhaba normalde kontrolüm salı günü ama siz öyle deyince içim içimi yedi tekrar kan verdim sonucu paylaştım sizinle inşallah keseyi görürüm ve inşallah siz de sağlıklı gebelikler geçirip bir an önce bebişinize kavuşursunuz
Maşallah size benimde değerlerim çok düşük banada öyle diyorlar görünmüyor birşey keşke öyle olsaSon adet tarihime göre yedi haftalık. Ultrasona göre altı haftalık. Vereceğim teşekkür ederim
selamlar, iyi gibi duruyor 4 kata yakin artmis gibi 3 gunde :)Kızlar merhaba 3 gün önce kan verdim 212 bugün verdim 749 çıktı sizce iyi mi artış ?
Merhaba kaç çıktı değerleriniz ben düşük yaptım maalesefMaşallah size benimde değerlerim çok düşük banada öyle diyorlar görünmüyor birşey keşke öyle olsa