Evet biliyorum ama o kadar korkuyordum ki namazdan sonra adak olarak adadım 500 yasini hepsini hemen okuyamam her gün 3 ya da okuyabildiğim kadar okusam olur mu ? hemen bitirmem imkansız ama bişey olur da okuyamam yarım kalır diyede korkuyorum adak olarak adayıp okumazsam olmaz içim rahat etmezRABBİM şafi ismi ile şifa versin ne rahatsızlığınız varsa
bu kadar yüksek sayıları okumaya çalışıp kendinize yük etmeyin içten samimi olarak ALLAH tan isteyin
Günlük az az sık sık bildiğiniz dualar esmalar okuyabilirsiniz
günde istediğiniz kadar okuyabilirsinizEvet biliyorum ama o kadar korkuyordum ki namazdan sonra adak olarak adadım 500 yasini hepsini hemen okuyamam her gün 3 ya da okuyabildiğim kadar okusam olur mu ? hemen bitirmem imkansız ama bişey olur da okuyamam yarım kalır diyede korkuyorum adak olarak adayıp okumazsam olmaz içim rahat etmez
Evet şifa için adadım inşallah Rabbim herkesin dualarını kabul etsin herkese şifa versin çok sağolungünde istediğiniz kadar okuyabilirsiniz
500 yasini şifa bulmak için mi adadınız, eğer öyle ise okuduğunuz süre zarfında RABBİM sizi ferahlatsın ve şifa ve versin
Amin Allah razı olsun sağolun1 tane okurum. Allah şifanızı versin
valla konu açtım ama 1 kişi okudu sadeceSenin niyetine dagitabilirsin 500 yasin
her gün 1 tane okuyorum ama burdan 1 kişi bir tane okudu sağolsunYavas yavas oku canim. Olursa eger buradan da yardim al.
Gormemislerdir konunu, kazene mesaj atarak bildirim göndermesini isteyebilirsinvalla konu açtım ama 1 kişi okudu sadece
Bi şansımı deniyim çok sağolGormemislerdir konunu, kazene mesaj atarak bildirim göndermesini isteyebilirsin
Etiketle insanlariBi şansımı deniyim çok sağol
Kazene mesaj attım 2 Eylülde yapıcak inşallahEtiketle insanlari
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinHerkese selamlar ben sağlık sorunum için 500 yasin adamıştım fakat okuyamıyorum her gün 1 tane okusam 1 yılı geçer biran öncede okumam gerekiyor gibi hissediyorum Yasin okuması yerine sadaka versem olur mu bilen varsa bilgi verirse çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun
Iyi canimKazene mesaj attım 2 Eylülde yapıcak inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun zahmet olmayacaksa olur tabi kiÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Istersen etiket yapayım yada Kazen abi bildirim yapsın duruma göre yapayım oldu mu canım ❣