- 25 Aralık 2019
- 273
- 762
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben okurum inşAllah tatlım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşAllahHerkese selamlar 2 aydır hastayım 500 adet Yasin okumam var Allah rızası için bana yardım edebilirmisiniz ?
Allah şafi ismiyle şifa versin şu an adetliyim adet bitince okurum inşallahHerkese selamlar 2 aydır hastayım 500 adet Yasin okumam var Allah rızası için bana yardım edebilirmisiniz ?
Okuycam diye adadım ve okuyorum da ama iyi bilmediğim için çok zor okuyorum her gün 1 tane okuyabiliyorum buda 500 gün eder ve o kadar uzatmadan okumak gerekir diye içim hiç rahat değil500 yasin okuyacağım diye mi okutacağım diye mi adadınız
Allah razı olsunBen de 1 tane okuyacağım.
Allah şifa versin
Allah razı olsun Eki Görüntüle 3123441Ben okurum inşAllah tatlım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşAllah
Allah razı olsun Eki Görüntüle 3123441Allah sifalar versin. Su an musait degilim ama annemden istedim, cuma vakti okuyacak insallah.
Allah razı olsun Eki Görüntüle 31234413 adet okurum
Allah şifa versin
çok sağolunBen okurum inşAllah tatlım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşAllah
Icini ferah tut. Allah in izniyle bitirirsin. Acele etmeme gerek yok canimOkuycam diye adadım ve okuyorum da ama iyi bilmediğim için çok zor okuyorum her gün 1 tane okuyabiliyorum buda 500 gün eder ve o kadar uzatmadan okumak gerekir diye içim hiç rahat değil
Canım iki ayrı konun var ikisin de de 500 yasin istemisin ikisi ayrı ayrı 500 yasin okuması mi olucak yok tek 500 yasin okuması mi?Herkese selamlar 2 aydır hastayım 500 adet Yasin okumam var Allah rızası için bana yardım edebilirmisiniz ?
Tamamlandığı acaba 2 tane aldım Rabbim kabul etsinHerkese selamlar 2 aydır hastayım 500 adet Yasin okumam var Allah rızası için bana yardım edebilirmisiniz ?
Canım iki ayrı konun var ikisin de de 500 yasin istemisin ikisi ayrı ayrı 500 yasin okuması mi olucak yok tek 500 yasin okuması mi?
bilemedim eğer ikisi sadece 500 yasin okuması ise tek konudan devam etki hesap karışmasın üyelerde bir oraya bir buraya yazmasın kafalar hesaplar karışmasın
ben etiket yapayım dedim diğer dua topigine K Kazen 2 eylulde bildirim yapicak dedin
dediğim gibi iki konu bir ise konular birlessin ki ne kadar okundu net olsun
Teşekkür ederim Kazen abi iki ayrı KONU olunca kim nereye yaziyor belli değil ne kadar okuma oldu o hiç belli değil teşekkürler tekrardanbirleştirdim konuları
İkinci konu Yasin okuyamadığım için sadaka versem olur mu sorusuydu sadece 500 Yasin okumam var 455 kaldıCanım iki ayrı konun var ikisin de de 500 yasin istemisin ikisi ayrı ayrı 500 yasin okuması mi olucak yok tek 500 yasin okuması mi?
bilemedim eğer ikisi sadece 500 yasin okuması ise tek konudan devam etki hesap karışmasın üyelerde bir oraya bir buraya yazmasın kafalar hesaplar karışmasın
ben etiket yapayım dedim diğer dua topigine K Kazen 2 eylulde bildirim yapicak dedin
dediğim gibi iki konu bir ise konular birlessin ki ne kadar okundu net olsun