• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

500 Evler Şafak Hastanesi'nde Doğum Yapan veya Yapacak Olan?

madamtusot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
982
2
46
İstanbul
Merhaba sevgili kadınlarkulübü üyeleri,

Ben henüz 4-5 haftalık hamileyim ve 500 evler şafak'ta muayenelerimi oluyorum. 500 Evler ŞAFAK hastanesinde doğum yapan var mı? Tavsiye eder misiniz?
Hangi doktora gidiyorsunuz?
Normal doğum ve sezeryan fiyatlarını bilen var mı?

Merhaba sevgili kadınlarkulübü üyeleri,

Ben henüz 4-5 haftalık hamileyim ve 500 evler şafak'ta muayenelerimi oluyorum. 500 Evler ŞAFAK hastanesinde doğum yapan var mı? Tavsiye eder misiniz?
Hangi doktora gidiyorsunuz?
Normal doğum ve sezeryan fiyatlarını bilen var mı?

merhaba ben 500 evler şafakta doğum yapmayı düşünüyorum.
Opr.Dr. AYŞİN ARAS ALTIN var. işinde uzman diye biliyorum ben doğumda o doktoru düşünüyorum.muayenelerini gaziosmanpaşa AKUT TIP MERKEZİNDE yapıyor.muayeneye ona gidiyorum.
doktorum ücreti kendi belirledi.
normal doğum 400 tl - sezeryan 600 tl. dedi.

merhaba ben 500 evler şafakta doğum yapmayı düşünüyorum.
Opr.Dr. AYŞİN ARAS ALTIN var. işinde uzman diye biliyorum ben doğumda o doktoru düşünüyorum.muayenelerini gaziosmanpaşa AKUT TIP MERKEZİNDE yapıyor.muayeneye ona gidiyorum.
doktorum ücreti kendi belirledi.
normal doğum 400 tl - sezeryan 600 tl. dedi.

Aaaaa canım bende Ayşin hanıma başladım kendisi çok tatlı bir kadın ve teyzemin kızları felan hep ona gitti gerçekten meslegini seven bir doktor

Aaaaa canım bende Ayşin hanıma başladım kendisi çok tatlı bir kadın ve teyzemin kızları felan hep ona gitti gerçekten meslegini seven bir doktor

evet bende o doktoru seviyorum.evim uzak olmasına rağmen ayşin hanımdan vazgeçemiyorum.benim de ablam onda doğum yaptı.kendisini ordan tanıyorum :)

merhaba Ayşin hanımın muayene ücreti ne kadar acaba? ben de doktor arayışı içerisindeyim

merhaba Ayşin hanımın muayene ücreti ne kadar acaba? ben de doktor arayışı içerisindeyim

muayene ücreti sgk varsa 30tl 10 gün içinde kont çağırırsa da ücret ödemiyosun öyle para canlısı bir doktor değil yani hatta kan tahlillerimi ben devlet hast yaptırmıştım onlara baktı tekrardan hast tahlil istemedi

Back