500 CC Silikon taktıranlar

ahu99

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
30
11
25
Merhaba kızlar iki üç ay sonra meme büyütme amelliyatı olmayı düşünüyorum.Gittiğim doktor 380 ve üzeri takarız dedi .Ben yaptırmışken biraz büyük olmasını istiyorum .Aranızda 500 cc taktıran oldum mu olduysa nasıl bir görüntü sağladı bilgi verebilir misiniz?

500 cc buyuk bir cc.bence bir daha dusunun omuz boyun sırtinız icin pek saglikli olmayacaktır.

Sadece göğüslerim gerçekten çok küçük ve beni mutsuz ediyor .Yaptırmışken de değmesini istiyorum .Siz yaptırdınız mı amelliyat

Sadece göğüslerim gerçekten çok küçük ve beni mutsuz ediyor .Yaptırmışken de değmesini istiyorum .Siz yaptırdınız mı amelliyat
Evet bende 350 cc hp mentor var.ve şuanda bir suru sorunla karşı karşiyayım.rotatar cuff sendromu ürtiker bagisiklik sistemi problemleri..gogus implant hastaliğını arastirin bu ameliyati hic olmamayı tercih edebilirsiniz.kucük yada olmayan memeler sagliksiz buyuk memelerden evladır.

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyi olursunuz.Ben aslında bunları araştırdım kapsül oluşumu ve saydığınız tarzda rahatsızlık yaşayan çok fazla kadın varmış ve o yüzden bir ara vazgeçmiştim yaptırmaktan her şeyi hazırladığım halde ama tekrar yaptırmak istiyorum şuan .

Tabiki tercih sizin.bizde cok isteyerek yaptirdik ama beni kimse bilgilendirmedi keske birileri aydinlatsaydi kesinlikle yaptirmazdim.simdi cikarmak icin gün sayıyorum.kan degerlerim normal seviyeye gelir gelmez cikaricam insallah.yaşamadan bilemezsiniz tabi yaptirmasaniz aklinizda kalacak ama yaptirdiginizda bu tarz sorunlarla karsilasma olasiliginiz yuksek.cok iyi dusunup karar verin

Ben 350 cc taktrdim ama cok pişmanım şimdiki aklim olsa 400 yada 425 yaptırırdim ama 500 yaptrmazdim. Sirt ağrısı yapabilir ileriki zamanda

yag dokunuz cok azsa belli bir sureden sonra implantlari cikarmaniz gerektiginde telafi edilemez bir deformasyon ve sagliginizi etkileyecek baska durumlar (deri incelmesinden dolayi enfeksiyon, derinin birbirine yapismasi) yasama ihtimaliniz yuksek. buyuk volumlu implantlarda bu ihtimal daha fazla. realself'te ornek fotograflari ve cesitli tanikliklari bulabilirsiniz. doktorum ilk ameliyatimdan once dogru olmayan bilgiler verdigi icin ben bu ameliyati oldum. su an bildiklerimin dortte birini bilseydim asla olmazdim.

Amelliyat sonrasında problem mi yaşadınız?

Forumda 500 cc olan arkadaş vardı. Vücuduna göre hiçte abartı olmayan büyüklükte gögüsleri olmuştu. Yani vücut yapınıza baglı büyüklügün duruşu. Bende 400 cc var. B cup dı öncesi büyüklügü, 400 cc ile iki beden büyüdü gögüslerim. Şimdi D cup kullanıyorum Bazı sütyenlerde C cup da oluyor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…