- 20 Ocak 2019
- 236
- 107
Albümler kaldırıldı şuanlık yok göremiyoruz malesefalbümün varmı canm izledim sende beni izlermisin kafam çok karışık nolur biri yardım etsin
Biribirimizin albümlerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Albümler kaldırıldı şuanlık yok göremiyoruz malesefalbümün varmı canm izledim sende beni izlermisin kafam çok karışık nolur biri yardım etsin
tamam teşekkür ederimAlbümler kaldırıldı şuanlık yok göremiyoruz malesef
Biribirimizin albümlerini
Kas altı yapıldı fakat çok ağrılı bir süreçti gerçekten sabır gerektiren bir iş fakat sonuç sizi tatmin ederse göze alınabilecek bir süreçmerhabalar sizin hangi yöntemle göğüs büyütme yapıldı acaba kas altı mı kas üstü mü? benimde göğüs dokum çok az da merak ettim
Malesef beklediğim gibi büyük olmadı tatmin etmedi beni çünkü 500 cc diyince koca koca memeler geliyor göz önüne fakat hiçte öyle değil göğüs dokusuna ve omuz genişliğine vücut yapınıza bağlı protezin vücuta nasıl duracağı bu konularda ön yargılı olmamak gerekiyor benim dokum kaldırmadı yoksa 600 cc tam istediğim gibi olurdu burada bazı arkadaşların albümüne baktım benden küçük cc takmalarına rağmen daha dolgun bir görüntü elde etmişler umarım herkesin gönlünce olur istekleri500 cc çok büyük durmadı mı inanamıyorum kaç beden sütyen kullanıyorsun şuan
Merhabalar vermiş olduğunuz karar sonucunda umarım memnun olursunuz ben şahsen çok mutluyum benim göğüs bedenim 75 b idi çok ufaktı göğüslerim dokum az dı doktorum la konuştum en az 400 cc istediğimi söyledim oda vücut yapıma omuz genişliğime bakarak 400 ve 500 arası yapacağını belirti ve gözlerimi açtığımda hemşireler gülümseyerek 500 cc taktık dediler başta endişelendim bakamadım göğüslerime sonra baktığımda çok mutlu oldum başta çok değişik görünüyor ama zamanla alışılıyor 1.5 ayım dolacak neredeyse ağrım çok az ara ara oluyor yumuşama bariz birşekilde oldu ve kendini aşağı salmaya başladı gerçekten çok güzel bir duygu yapmak isteyen herkese tavsiye ediyorum burada önemli olan nokta doktor seçimi tabi
İstediğiniz gibi olmasına çok sevindim çünkü pahalı bir işlem görüntü tatmin edince gidenin arkasına düşülmüyorozamanlar sizin konunuza baktığımda ne kadar büyük olmuştur diyordum ama ameliyat sırasında doktor banada 440 cc damla protez kas altı koymuş ve şuan tam istediğim boyut göğsü az olan 400 den aşağı taktirmasin derim :)
İstediğiniz gibi olmasına çok sevindim çünkü pahalı bir işlem görüntü tatmin edince gidenin arkasına düşülmüyor
Aynı şekilde benimki de şuan normal boyutta duruyor ben de 600ü zorlardım bilseydimMalesef beklediğim gibi büyük olmadı tatmin etmedi beni çünkü 500 cc diyince koca koca memeler geliyor göz önüne fakat hiçte öyle değil göğüs dokusuna ve omuz genişliğine vücut yapınıza bağlı protezin vücuta nasıl duracağı bu konularda ön yargılı olmamak gerekiyor benim dokum kaldırmadı yoksa 600 cc tam istediğim gibi olurdu burada bazı arkadaşların albümüne baktım benden küçük cc takmalarına rağmen daha dolgun bir görüntü elde etmişler umarım herkesin gönlünce olur istekleri
kesinlikle 450 iste şişlik inince pişman oluyor insanbenim de boyum 1.73 kilom 63 doktorum olcumleri yaptıktan sonra 375- 450 cc arası deneyeceğini soyledi.. ben cok buyuk istemiyorum aslında 450cc beni korkutmustu ama sanırım boy ve omuz genişliğine gore hesaplıyorlar ben ona bıraktım bu isi.. cumartesi sabahtan ameliyatım var benim de ama inanılmaz korkuyorum ameliyat sonrası surecten inşallah bazı arkadaşlarımız gibi sorunsuz bir surec geciririm..
ameliyat oldunmu canm
Merhabalar kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm çok geçmiş olsun nasıl istediğiniz gibi oldumu göğüs büyüklüğünüzsizi izleyeceğim albümünüzü gorebilirmiyim bende 1 aya kadar ömer beye gideceğim sizde beni izleyin
evet süper oldu 440 cc damla protez kas altı takıldı ve vucuduma tam oldu abartı durmuyo cuma günü 1 ay olacak ne zaman normal sütyen taktınızMerhabalar kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm çok geçmiş olsun nasıl istediğiniz gibi oldumu göğüs büyüklüğünüz
Ben artık normal sütyen tercih etmiyorum sporcu sütyeni kulanıyorum ama bildiğim kadarıyla 1. Aydan sonra telsiz sütyen kullanabilirsiniz. Bu arada sizin adınıza çok sevindim zamanla daha güzel oturacaktır vücudunuza protezlerevet süper oldu 440 cc damla protez kas altı takıldı ve vucuduma tam oldu abartı durmuyo cuma günü 1 ay olacak ne zaman normal sütyen taktınız
Merhaba arkadaşlar bende yakın zamanda dr defne erkara ya ameliyat olacağım. Muayene oldum 500cc dedi direk çok büyük olur mu çok endişeliyim. 169 boyum 90 kiloyumBen artık normal sütyen tercih etmiyorum sporcu sütyeni kulanıyorum ama bildiğim kadarıyla 1. Aydan sonra telsiz sütyen kullanabilirsiniz. Bu arada sizin adınıza çok sevindim zamanla daha güzel oturacaktır vücudunuza protezler
Merhaba ameliyatınızı oldunuz mu pazartesi günü benimde defne erkara ile ön görüşmem varMerhaba arkadaşlar bende yakın zamanda dr defne erkara ya ameliyat olacağım. Muayene oldum 500cc dedi direk çok büyük olur mu çok endişeliyim. 169 boyum 90 kiloyum
İptal edin...Merhaba ameliyatınızı oldunuz mu pazartesi günü benimde defne erkara ile ön görüşmem var
Neden öğrenebilir miyim erkek arkadaşım erkek istemiyor bu sebeble seçeneğim daraldı muayene için randevu aldım ama biraz bahsedebilirmisimiz. Eser aydoğdu var birde randevu almadım henüz obaİptal edin...
Erkek arkadaşınız dimi? Eşiniz değil? Neden karışıyor? Yani hangi hakla? Neye dayanarak? Nasıl sen erkeğe olmayacaksın diyebiliyor? O mı bıçak altına yatacak? Bu ameliyatı siz olacaksanız, o değil. Sırf o kadın doktor istiyor diye belki bir ömür o seçimin pişmanlığını siz yaşayacaksınız. Siz, o değil. İnanın bu forumda illa kadın doktora ameliyat olacağım diyenler pişmanlıklarını dile getirdiler ve hala o yanlış seçimin bedelini ödüyorlar. Bütün bayan doktorlar öyle değil, ama çok büyük bir sayıda kadın doktora ameliyat olanlar, olduklarına bin pişman oldular. Bir çok sorunla karşılaştılar ve bazı kadın doktorlar ameliyat sözleşmesinde yorum yasağı koyuyor ki acı tecrübenizi hiç bir yerde paylaşamasınız. Kendi kararınızı kendiniz almalısınız... Ameliyatı siz olacaksınız ve o hayatı sadece siz yaşayacaksınız. Başkasının kararlarına dayanarak ameliyat olunmaz... İyice düşünün, iyice araştırın. Kadın diye hemen güvenmeyin...Neden öğrenebilir miyim erkek arkadaşım erkek istemiyor bu sebeble seçeneğim daraldı muayene için randevu aldım ama biraz bahsedebilirmisimiz. Eser aydoğdu var birde randevu almadım henüz oba
Forumda Ekrem Keskinin hasta memnuniyeti yüksek. Meme ameliyatını Hasan Fındık’a yaptıranlar da memnun. Aklımda şu an bu iki doktor var.Eşim olucak kişi düşünceleri önemli benim için bıçak altına yatıyor olmam için bile razılığı yok erkek doktor da istemiyor ama birde bukadar yorumlar varken kadin doktorda olsa istemez şuan biz bi araştırma içindeyiz burda ameliyat olmuş tecrübeleri okumasam bilgi edinemezdim siz ameliyatınızı hangi doktorda olmuştunuz onerebilceginiz bir doktor varmi