- 29 Ekim 2015
- 325
- 98
- 28
-
- Konu Sahibi gizos123456
Lütfen fotoğraf eklermisin,albüm yaparak?merhaba Kızlar 7 gün önce 500cc hp silikon ameliyatı oldum fakat gözüme çok küçük gözüküyor ödemden olabilir mi bu durum ? Vücut şişliğinden o kısım ortaya çıkmamış olabilir mi ? Tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim
Tabi yaparımmmLütfen fotoğraf eklermisin,albüm yaparak?
Merhaba albüm yapamıyorum nasıl yapılıyor acaba Lütfen fotoğraf eklermisin,albüm yaparak?
Canim izlermisin beni bende 9 gün oldu ameliyat olali 275 cc takildi ve 500 cc nasil duruyor merak ediyorum benimkiler bana cok kucuk geliyor Ama ikinci ameliyatida simdilik göze alamiyorumAlbüm ekledim bakabilirsiniz
İzledim benimkinde bana küçük geliyor sonu yok bu işinCanim izlermisin beni bende 9 gün oldu ameliyat olali 275 cc takildi ve 500 cc nasil duruyor merak ediyorum benimkiler bana cok kucuk geliyor Ama ikinci ameliyatida simdilik göze alamiyorum
Canım hiç görüşme yaptın mı herhangi bir doktorla ?Slm kızlar aranızda yeniyim bende göğüs buyutme ameliyatı olmak istiyorum +lipo ve karın germe ama çok fazla korkularım var önere bileceğiniz doktor ve geçirdiğiniz ameliyatlar hakkında bilgi verirmisiniz
Evet yaptım 3 doktorla 2,si ile yüzyüze diyeriyle tlfnla konuştum birini eledim diyer 2,si arasında çok kararsızım +inanılmaz korkuyorum ama böylede sarkık pert bir vücuttan kurtulmak içinde can atıyorum.Canım hiç görüşme yaptın mı herhangi bir doktorla ?
Teşekkürlerr canım benim evet gözüm doymamış olabilir büyük göğüs seviyorum ben bayaaa ödemler insin belli olur az çokGüzelim stresten olabilir mi ? Neticede yeni ameliyat oldun, daha büyük hayal etmiş olabilir misin ? Veya biz kadınlar hiç doymayız, hep büyüğünü isteriz.. hanı hiç doymayız ya, gözün daha büyüklerini aramış olmasın ? Bence sen protezlerinin biraz inmesini bekle, iyice yerleşsin, hatta aradan bir ay daha geçsin, o zaman tekrardan bi fikir edinebilirsin. O zamanda ödemlerin tamamen inmiş olur. İçin yine de rahat etmiyorsa mutlaka doktoruna danışmanı tavsiye ederim
Nasıl oldu Doğum mu yaptınız kilo mu verdiniz?Evet yaptım 3 doktorla 2,si ile yüzyüze diyeriyle tlfnla konuştum birini eledim diyer 2,si arasında çok kararsızım +inanılmaz korkuyorum ama böylede sarkık pert bir vücuttan kurtulmak içinde can atıyorum.
Evet yaptım 3 doktorla görüştüm 2,si ile yüz yüze diyeriyle tlf,da birini eledim tıp fakültesi hocasıydı çok ilgisiz geldiCanım hiç görüşme yaptın mı herhangi bir doktorla ?
2 doğum yaptım 72kiloydum 1sene önce şuan 59 kiloyum haliyle sarkmalar oldu.Nasıl oldu Doğum mu yaptınız kilo mu verdiniz?
Takibe aldım seni.merhaba Kızlar 7 gün önce 500cc hp silikon ameliyatı oldum fakat gözüme çok küçük gözüküyor ödemden olabilir mi bu durum ? Vücut şişliğinden o kısım ortaya çıkmamış olabilir mi ? Tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim
İzledimTakibe aldım seni.
Beni de izler misin 500 cc nin gözüne küçük görünmesi tuhaf geldi :)
Vücut yapından kaynaklı olabilir mi acaba?
Dokun ne kadardı önceden. Öncesi fotoğrafın var mı acaba?İzledim
Bana hala küçük geliyo keşke 550 yaptırsaydım falan diyorumDokun ne kadardı önceden. Öncesi fotoğrafın var mı acaba?
Büyüklüğü gayet iyi görünüyor aslında. Küçük diye düşünmen daha erken bence zaman geçince büyüklüğü konusunda tatmin olursun gibime geliyor.
500cc yaptırmak cesaret işi biraz :)
Benim de dokum az ve merak ediyorum en son kaç cc olur diye ama aklımdaki 400 cc. Bundan aşağı istemiyorum zaten biktim destekli sutyenlerden.Bana hala küçük geliyo keşke 550 yaptırsaydım falan diyorumzamanla oturunca hoşuma gider umarım dokum çok azdı :) 320 baya küçük olmuştu bana göre