• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

500-550 tl civarı telefon önerisi

cocukaile

EVLİ-MUTLU-HUZURLU-AŞIK-ÇOCUKLU..
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
516
577
123
500 tl civarı telefon almak istiyorum, ama telefonlar hakkında bilgim yok.
Bu paraya alabilceğim en iyi ce kullanışlı telefon ne model olabilir.

Konumu yanıt alana kadar taşımazsanız sevinirim.

Samsung j1 mini sifiri 550 tl. General mobile temiz ikinci ellerine bakabilirsin onlar da cok fonksiyonlu ve guzel.

Kesinlikle general mobile 4G. Ben aldığımda sıfıri 750 tl kadardi. Şuan 550 ye kadar falan düştü kesinlikle tavsiye ederim çok özellikli bi telefon ve uygun fiyatli

Samsung almamanızı öneririm. Özellikle s4 mini s3 mini gibi telefonlarda genel bir sıkıntı mevcut. Telefonum bir gün kapandı ve bir daha açılmadı. Chipseti yanmış, bu da neredeyse telefonun parası kadar bir masraf. Bu sebeple o telefonu çöpe attık resmen. Yepyeniydi. Genel bir sıkıntı mevcut.

Bence kesinlikle Asus almalısınız. Aradığınız fiyat aralığında en uygun marka bu bence.

Bu sitede 500 den de düşük fiyata çok güzel telefonlar var bir bak istersen

Son düzenleyen: Moderatör:
Sony xpreia e4. Şu an kullandığım telefonum. Fiyat-performans açısından hakkını veriyor bence, ben memnunum ama bi üst modeli olan e4g de güzel diyolla :21:

Bence s3 mini samsung

Ama sadece özelliğine bakma bence
Aynı fiyatta olanlari radyasyon (sar) degerine gore sec

Son düzenleme:
Şimdi baktim da arkadaşın önerdiği Sony xpreia e4 ün ozellikleri s3miniden biraz daha iyi, sar değerleri de ayni ama 730 tl

Begendigin telefonlarin ismini google'a yan yana yazip karsilastir yaz. Daha raha secersin.

Buda başka bi siteden daha çok fazla secenek var ama ben bak diye bunları seçtim hoşuna gittiyse link atarım sitenin

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-23-12-52-30-1.webp
    Screenshot_2016-12-23-12-52-30-1.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2016-12-23-12-52-10-1.webp
    Screenshot_2016-12-23-12-52-10-1.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2016-12-23-12-51-48-1.webp
    Screenshot_2016-12-23-12-51-48-1.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 38
Buda başka bi siteden daha çok fazla secenek var ama ben bak diye bunları seçtim hoşuna gittiyse link atarım sitenin

Yurtdisindan gumruksuz ürün getirme limiti 30€ ya dusuruldu. Yani konu sahibi aliexpressten bu tip bir urun soylerse gumruge takilacak. Gidip vergisini odemek durumunda 219$ lik urun zaten 500 tl yi geçiyor, birde vergiyi ekle uzerine. 1000 tl ye yakin fiyat cikar. Bu fiyata turkiyeden urun alabilir.
Kaldiki gumruge gidip ben bunun vergisini odeyecegim dese bile, kabul edeceklerinin garantisi yok.

Yurtdisindan gumruksuz ürün getirme limiti 30€ ya dusuruldu. Yani konu sahibi aliexpressten bu tip bir urun soylerse gumruge takilacak. Gidip vergisini odemek durumunda 219$ lik urun zaten 500 tl yi geçiyor, birde vergiyi ekle uzerine. 1000 tl ye yakin fiyat cikar. Bu fiyata turkiyeden urun alabilir.
Kaldiki gumruge gidip ben bunun vergisini odeyecegim dese bile, kabul edeceklerinin garantisi yok.
Bu konuda bilgim yok tabi ama benim aldığım zamanlar böyle bir sıkıntı olmamıştı o yüzden yardımcı olmak istedim

Herkese teşekkürler.
Vestel venüs v3 5040 (2gb ram) aldım..
Şimdilik memnunum..

Back
X