- 10 Şubat 2013
- 516
- 577
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
500 tl civarı telefon almak istiyorum, ama telefonlar hakkında bilgim yok.
Bu paraya alabilceğim en iyi ce kullanışlı telefon ne model olabilir.
Konumu yanıt alana kadar taşımazsanız sevinirim.
https://alitems.com/g/1e8d11449459d65bf55a16525dc3e8/
Bu sitede 500 den de düşük fiyata çok güzel telefonlar var bir bak istersen
Hayır teknoloji bölümünde oldukça fazla türkiye garantili telefonlar var nokia samsung vs. Hepsi mevcut bende ordan aldım telefonumu çünkü ordan biliyorumAliexpresste cok sey var da çinden geliyor ya Turkiye garantili olmaz muhtemelen
Buda başka bi siteden daha çok fazla secenek var ama ben bak diye bunları seçtim hoşuna gittiyse link atarım sitenin500 tl civarı telefon almak istiyorum, ama telefonlar hakkında bilgim yok.
Bu paraya alabilceğim en iyi ce kullanışlı telefon ne model olabilir.
Konumu yanıt alana kadar taşımazsanız sevinirim.
Buda başka bi siteden daha çok fazla secenek var ama ben bak diye bunları seçtim hoşuna gittiyse link atarım sitenin
Bu konuda bilgim yok tabi ama benim aldığım zamanlar böyle bir sıkıntı olmamıştı o yüzden yardımcı olmak istedimYurtdisindan gumruksuz ürün getirme limiti 30€ ya dusuruldu. Yani konu sahibi aliexpressten bu tip bir urun soylerse gumruge takilacak. Gidip vergisini odemek durumunda 219$ lik urun zaten 500 tl yi geçiyor, birde vergiyi ekle uzerine. 1000 tl ye yakin fiyat cikar. Bu fiyata turkiyeden urun alabilir.
Kaldiki gumruge gidip ben bunun vergisini odeyecegim dese bile, kabul edeceklerinin garantisi yok.
Bu konuda bilgim yok tabi ama benim aldığım zamanlar böyle bir sıkıntı olmamıştı o yüzden yardımcı olmak istedim