166 boyum kilom 42 43 arası 4ay sonra düğünüm var ve 50 kilo bri olmak istiyorum giydiğim gelinlikler yakışmıyor.
iştahım bazen çok iyi gece 3te pasta çeker canım yapar yer uyurum
bazen ise iştahsızım midem bulanır yemek hazırlamaya üşenirim
çeşitli hap ve şuruplar denedim ama aşırı uyku ve sersemlik yaptığı için devam edemedim ilaçlara.
4 ay içinde 6 7 kilo alabilir miyim kilo alanlar formüllerini paylaşabilir mi benimle
Bende ne yapsam kilo alamayanlardandım! fakat 4 ay kısa bir süre.Ama ben 1 buçuk yılda 7 kilo aldım.Ne mi yaptım? yedim içtim spor yapmadım dışarı çıkmadım hep oturdum zamanımı pc'de geçirdim.Fakat böyle olunca göbekli bir insan oldum.şimdi eski halimi özlüyorum.bence eğer göbek oluşacaksa sakın kilo almaya çalışma! fakat balık yağını deneyebilirsin iştah açıyormuş
cnm ben zaten hep evdeyim pc başında çalışmıyorum.pc başında sürekli bişiler yiyorum sürekli.
kafama da hiçbişi takmam hiç stres yapmam dünya yansa umrumda değil o derece yani kafama bişi takmam üzülmem kolay kolay herşeye.
balık yagı hapı balık hapları vitaminler şuruplar kullanmadığım sey kalmadı
doktora gidiyorum bi sürü test hormon guatr kan testi hepside çok güzel çıkıyor
bi çözüm bulamadım tam
hayatımda 1 kez 48,5 kiloya çıktım oda annem bi hap almıştı onla.göbek olmadı hiç bende .belim çok ince 58cm
kilo alınca direk kalçam genişledi süper oldu şekilli bi vucut hattı oldu bel ince bacaklar ve kalça dolgunlaştı biraz kollarım kalınlaştı.ama sonra o hapı 2.kutu almak için eczaneye ben gittim vermediler.kilo alırsın bunla ama böbreklerinide kurutur bu ilaç dediler.hapı kesince 1yılda yine zayıfladım.
hayatımda 1 kez 48,5 kiloya çıktım oda annem bi hap almıştı onla.göbek olmadı hiç bende .belim çok ince 58cm
kilo alınca direk kalçam genişledi süper oldu şekilli bi vucut hattı oldu bel ince bacaklar ve kalça dolgunlaştı biraz kollarım kalınlaştı.ama sonra o hapı 2.kutu almak için eczaneye ben gittim vermediler.kilo alırsın bunla ama böbreklerinide kurutur bu ilaç dediler.hapı kesince 1yılda yine zayıfladım.
bende 47 kiloyum.ve 2 ay önce doğum yaptım:) düşün yani.hamileyken tam 13 kilo aldım.60 kiloları gördüm muhteşemdi.ama şimdi yine eskiye döndüm.demek ki bünye meselesi.sende benim gibisin demek ki..benim boyum da uzun birde.mutluyum ben böyle sende kilo vermek isteyenleri düşün mutlu ol boşver.napalım biz böyleyiz.yalnız değilsin yani:).bu arada tahin pekmez kilo yapıyor diyorlar bana dene istersen.
aa 1.yazını göremedim.. demek herşeyi denemişsin.valla senin yerinde olmak isteyen bir sürü kız var.Fakat 43 kilo çok az en azından 46-47 olsan süper olurdu
banada evlenince kilo alırsın diyor herkes ama kesin bende alamam.bi arkadasım 65 kilo oldu dogumdan 3ay sonra 40 kiloya geri döndü.şimdi pskiyatr doktoruna gitmiş hap vermiş onla 7 kilo almış ama bende gittim bi hap yazdı doktor ama 2gün içtim daha fazla içemedim o hapı aralıksız 1hafta uyudum resmen hep sersem gibiydim.enerjim tükenmiş gibiydim.2gün içmekle 1hafta uyudum bıraktım sonra.
aa 1.yazını göremedim.. demek herşeyi denemişsin.valla senin yerinde olmak isteyen bir sürü kız var.Fakat 43 kilo çok az en azından 46-47 olsan süper olurdu
EVET ama çok zayıfım cnm.her türlü hapı şurubu denedim.artık her görenin ayy ne kadar zayıfsın demesi morelimi bozuyor.normal hayatta asla kafama bişi takmamhiç ağlamam beni üzen olaylar olmaz.yada diyorlar bu kıza hiç yemek yedirmiyormusunuz oysa çok yiyorum.giydiğim yakışmıyor.gelinlik deniyorum beğenemiyorum.kollarım çok uzun ve ince omuz ve kalça kemiklerim çok sivri
kilo alsam çok yakışıcak.belim ince kilo direk alta vuruyor basenlerim genişliyor hoş oluyor ama işte vermek kadar almasıda zor sanırım
canım aynen benimde iştahım böyle acaip değişkendir. bazen ne bulsam yerim canım ceker,bazen üşenirim veya bıseye dalarım yemek yemek aklıma gelmez ama midem bulanır artık aclıktan..
45im bende,50 olmak istiyorum ama orantılı yayılsın sırf göbekte yada basende toplanmasın istiyorum.
bunun için cok zorlamayan bi spor dusunuyorum.yaglı değilde sıkılaşarak kas seklınde depolamak için kiloyu...hem spor yapınca iştahta acılıyo yediğin biçimli bi şekilde kiloya donusur dıye dusunuyorum.sonra göbek eritmekle ugrasmaktansa tedbiri baştan alalım:))
ay kendimi gördüm sankii benimde Temmuzda düğünüm var,45 kiloyum sanki stresten daha da zayıflıyorum düğüne kadar alabilirmiyim bilmiyorum ama vermesem iyi olcak bende gelinlik denedim benim nişanlım içinde kayboldun dedi