Bebek İkinci El % 50 indirime girdik kaçırmayın çok şık kıyafetler

bir önceki sayfada indirime gitmişim haberim yok elbiseler 5 er tl güzellik ikisi 10 tl çiçekli olan 1 kere anca giyildi pembeli olan sıfır kırmızı çiçeklide sıfır

ne olur fiyatları birde yazlıkları çıkarınca bini mail adresinden resim atarmısın. belki topluca alırım

tamam canım sen özelden at mail adresini inşallah fırsat bulduğum ilk anda atarım bu elbiseleri ayırayımmı canım sana

tamam canım ayır pembe ve kırmızı elbiseyi
pantalonların boyu kaç cm acaba kızıma belki kısa gelebilir
özelden mail adresimi yazıyorum
yazlıkların resimlerini bekliyorum

tamam canım ayır pembe ve kırmızı elbiseyi
pantalonların boyu kaç cm acaba kızıma belki kısa gelebilir
özelden mail adresimi yazıyorum
yazlıkların resimlerini bekliyorum

pembe beyazmı pembe siyahmı canımm pantolon boylarını eve gidince ölçerim canım

Bide pembe tayt vardı o

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1396460925704.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 33
  • $1396460935467.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 63
Bide pembe tayt vardı o

güzelim pembe tayt satıldı.eve tekrar bi bakıyım neler varmış akşam fotolarım özele fiyat bilgilerini yazmıştım akşam resimlere bak güzelim kararını verirsinbu pantolonlar meycimek in duyruluuuur

güzelim pembe tayt satıldı.eve tekrar bi bakıyım neler varmış akşam fotolarım özele fiyat bilgilerini yazmıştım akşam resimlere bak güzelim kararını verirsinbu pantolonlar meycimek in duyruluuuur

Canım tayt şort bu tarz şeyler bulursan ekle aksam bakayım bidaha bidaha kargo olmasın tek seferde Cıksın

Elinde 4-5 yaş kıza uygun sıfır bişeyler varmı cnm?

sıfır yok ama ürünlerim temiz bi kırmızı çiçekli elbise var sıfır sarı elbise var az kullanılmış sıfır gibi düşünürsen bu ikisi var bakıyım neler olabilir

sıfır yok ama ürünlerim temiz bi kırmızı çiçekli elbise var sıfır sarı elbise var az kullanılmış sıfır gibi düşünürsen bu ikisi var bakıyım neler olabilir

yok cnm kullanılmış olmaz hediye götüreceğim çünkü sağol

canım pembe ve kahveli pantolonlar ve kırmızı yelek harici duruyor pambe elbise hiç kullanılmadı 4-5 yaşa uygun+kırmız çiçeklide sıfır oda hakeza sıfır bunlar senin pıtırcığa uygun bak güzelim sarı elbisede sıfır gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…