Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla oyle oluyor indirim diye gidiyoz bindiri geliyozbende aldim bidiyler 80 tl tutmus
Eki Görüntüle 1013812
fondotonler 10 tl
nemlendırıcı 11
ojeler 1
dus jelı 5
bı tanede bıdon nemlendırıcı baya bısı aldım 40 tl mi ne tuutu belkı
Tüm bunlardan internet üzerinden alma imkanım yok mu :) Bulunduğum yerde bu saydıklarından hiç biri yok da :2:
ya aslında bu kampanyaları yuzde elli artı ıkıncıye bedeava yapsalar daha gusel olur
Tüm bunlardan internet üzerinden alma imkanım yok mu :) Bulunduğum yerde bu saydıklarından hiç biri yok da :2:
yasadıgın sehırde wotson gratıs rosman avm lerde varmı baksana bı netten alınmıo malesef raflar bugun talandı yarın albılıosan al
carrefourrda bulabilirsin
Malesef onun için 1,5 saatlik yol çekip merkeze inmem gerekaynı hesaba denk gelir gene :)
Yaa gerçekten mi yarın mutlaka bakacağım inşallah bulabiilirim :)
bulursun ben kozmatik urunleri icib carrefuara giderim ins ismini dogru yazdim
ay orda satılıyor mu :) satılıyorsa ınsallah ındırımde vardır :) cıkmısken her yerı gez ıste :)
gezmyi seviyorum yürüme engelim var çıktıkça alıyorum napim
Kızlar Rossman'dan bu kampanya dahilinde bir şeyler alan varsa neyi ne kadara aldığını yazabilir mi?akşam gideceğim de...Uygun fiyatlı ürünleri kaçırmayayım...
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi