50. Günümde burnuma darbe aldım yardım

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Kızlar sabahtan beri moralim bozuk. Bugun 50. Günümdeyim dün bar gibi bir yerde oynarken arkadasla yanlıslıkla kolu burnumun ucuna carptı oyle fazla bir carpma değil sert değildi yani acısı da olmadı biraz koluyla carptı. Baktım birşey olmamış ama ileride Korkuyorum bişey olcak dıye . Boyle bısey yasayan oldu mu ? Olduysa bi sorun oldumu yamulma gibi doktorumda sehır dısında soramıyorum gidip nolur tecrubesi olanlar bişey desin

canım çok hafifse birşey olmaz diye biliyorum. 1-2 ay sonra yasak olmasına rağmen güneş gözlüğü takanlar oluyor bir sorun yaşadıklarını görmedim, duymadım. doğru birşey demiyorum tabiki doktorun yapma dediğini yapmamak gerekir ama örnek verdim yani. güneş gözlüğü burun üstünde baya baskı yapar çünkü. sen şimdi bir ağrı, acı hissetmiyorsan pek sorun olmaz ama sen yine de doktorunu bir ara veya mail at...

Yok bi acı olmadı burnumun ucuna geldi sırtına değil zaten hani ödemli sert olsa baya canım yanardı. Emre ilhanın röportajında küçük darbeler sıkıntı olmaz demiş. Ulasamıyorum ki doktora burada değil

benim 20 günlükken oğlumun kafası çarptı burnuma o kadar da dikkat etmemize rağmen.çok acıdı çok ağladım ama hiçbir sorun olmadı kanamadı.doktorada sormadım..bir şey olmaz bence panik yapmayın..çok ta kafanıza takıyorsanız eğer bir k.b.b. doktoruna gidip baktırın doktorunuz dönene kadar...geçmiş olsun :)

Hiç korkma bir şey olmaz. Benim burnuma ameliyatımın ilk haftasında annem yanlışlıkla dirseğiyle vurdu. Alçı vardı biraz kanadı sadece Hatta daha sonraları gece uykuda elim falan da çok çarpmıştır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…