50 gunluk kizim heraksam yediden sonra agliyor!!!!

goek33

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
26
0
16
İçel Mersin
inanmazsiniz ama her aksam saat yediden sonra kizim cok agliyor ..ne yapsam olmuyor..elim kolum birbirine dolaniyor..bir tulu susmuyor..bu konuda bi fikri olan yada benimle ayni seyleri yasiyanlar lutfenn yazsinn..cevaplarinizi bekliorum..

merhabalar
eger bebeginiz her aksam ayni saatte baslayip bir süre agliyorsa ve düzenli olarak böyleyse kolik olabilir..tabiki bir doktora danismanizda fayda var.bebeginiz cok kücük bir sikayetide olabilir gaz sancisi, aclik gibi.internetten kolik diye arastirin yalniz bu bir hastalik degil sakin endiselenmeyin eger daha önce duymadinizsa..sanirim sac kurutma makinesi elektirik süpürgesi gibi sesler yardimci oluyor,ayrica internetten kolik bebek müzikleri diye bir arastirin buzuki orhan diye bir müzisyen sanirim bir cd hazirlamis onun faydasi olabilir..
bebeginizi saglikla büyütmeniz dilegiyle....

aman allahim..bukadar basit bir cozumu olduguna esimdebende cok sasirdik ..fon makinasini yaklasik yarim saat acik tuttuk cocuk misil misil uyudu..kolik isimli muzikte zaten fon makiasi gibi ses cikartiyor..cok tesekkurlerr.

arkadas cevabı vermıs zaten benım kızımda aylardır oyle uyuyor hala da mutfakta davlumbazı acıp uyutyorum suan 7 aylık...ben telefonuma attım buzıkı orhan osmanın kolık muzıgını acıyorum uyuyor tekrar tekrar calıyor...yoksa asla uyumuyor...bırde havalar ısınıyor artık dısarda dolasın 1 saat eve gel mıss uyur gıder rahat edersınız sende bebegınde

merhaba egeguneş arkadaşıma katılmakla birlikte bazen o müziklerde işe yaramayabiliyor.
benim kızımda çok gazlıydı ve bazen ağlama sesinden müzik ,kurutma makinesinin sesini bile duymuyordu.
ayağının altına acı elma yağı sürebilirsiniz veya doktorunuzun tavsiye edeceği bitkisel ilaçlar ama
unutmayınki bu yapılanların hiç biri kalıcı olmaz sadece süreci kolay atlatmasına yardımcı olur.
tamamen 3. ay bitiminde rahatlar ve 4. ayın içinde sona erer.size tavsiyem onu bol bol kucağınıza almanız
sizin ilgi ve sevginiz ve sıcaklığınız onu rahatlatıcaktır.birde halk arasında çingene salıncağı diye tabir edilen ,kendinizinde duvardan duvara kurup
sallayabileceğiniz bir salıncak onu fazlasıyla rahatlatır.hatta salıncağı yattığınız yerden sallayabileceğiniz bir yere kurarsanız siz de çok rahat edersiniz.
bu arada gazını kolay çıkarabilmesi için onu yattığı yerde bacaklarından tutup karnına bastırırsanız
ve bunu belirli aralıklarla tekrarlarsanız gazın nasıl çıknığına hayretle şahit olabilirsiniz.netten videoları vardır muhakkak önce seyredin.görüntü sizi korkutabilir ona zarar vere
bileceğinizi düşünebilirsiniz ama bir iki denemeden sonra korkunuzu yenersiniz.bebğinizi sağlık ve mutlulukla büyütmeniz dileğimle...

yardimci olabildigim icin cok sevindim:)diger arkadaslarimizinda dedigi gibi her zaman ayni yöntem ise yaramayabilir fakat internetten arastirarak degisik degisik yöntemler deneyebilirsiniz bebeginizin bu sikayeti genelde 6.ayda sona erer insallah benim bebgimde kolik yoktu fakat bende uyumadigi zamanlar deniyordum..birde yediklerinize de dikkat etmelisiniz.ben bebegimin gaz problemi oldugu dönemde gaz yapan yiyecekler yememistim.örnegin sogan,mercimek,gazli icecekler,brokoli portokal.. gibi ve cok rahat ettim..

Allahim o gunler gitsin birdaha geri gelmesin.benim kizim bir haftalikken basladi.3 ay surdu.her aksam 9 da balar gece 2ye kadar surerdi.imkani yok susturamazdik.1yasina kadar gece gunduz aglamari surdu.simdi 18 aylik hala mizmiz herseye agliyor

benım bebegımde kolıklıuydı 20 gunllukken basladı 3 aya kadar agladı :S
2 saat kesıntısız uyusam bana yeter dıyodum asla mumkun olmuyordu , hıc bıseyde fayda etmedi ne ılaclar ne caylar ne bısey
takı bır salıncak edınene kadar
sonra o aglaması azala azala bıttı ama oda bıyolojık saat dıyorum salıncagın bı etkısı olmadı :)

kOLİk olmuştur. Benim kızım da 5 gün etini kesiyormuşsun gibi ağladı.Akşam 8den 11e kadar.Sab Simplex diye bir ilaç var.Nezaman ki onu verdik kesildi.Mutlaka deneyin.5damla diyordu ama ben 3 4 damla verdim.

benim oglumda kolikliydi muzık dısında hıc bır seyle uyutamıyordum..sonra duzelıyor..sıkıntı yapmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…