- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
- Konu Sahibi veronika_nika
-
Teşekkürler. Malesef. Endokrinoloji ye gittim o bakti o bulduGeçmiş olsun mu deyim Allah kurtarsin mi bilemedim ama okuyunca aklıma tek gelen sey; bunda yıl hiç bir doktor hormonlarını kontrol etmedimi?
Euthyrox diye bir ilac canimTroid önemli canım. .
Ben troid yüzünden 15 kg aldım. .
Şükür alımım durdu. .
İlacını düzenli kullan. .
Extrox mu ?
Çok enteresan olmuş. Çünkü kontrole gittiğimizde birçok bölüm standart olarak istiyor neredeyse. Neyseki sorunu bulmuşsunuz. Bundan sonra aldığınız ggbi vermekte kısmet olur umarimTeşekkürler. Malesef. Endokrinoloji ye gittim o bakti o buldu
Euthyrox diye bir ilac canim
Teşekkürler 25mg ile basladik doktorum bakicaz bir ay sonra gel ona gore artiricaz dediİlacınızı sakın aksatmayın. Mümkünse hep aynı saatte alın.
Kaçlık kullanıyorsunuz ?
İlaçla kilo alımınız durur. Şimdi ise diyete ve spora başlama zamanı. Azmedin ve başarın.
Teşekkürler 25mg ile basladik doktorum bakicaz bir ay sonra gel ona gore artiricaz dedi
Daha once diyetisyene gitmistim o diyetinle devam et dediÇok değilmiş. Diyetisyene yonlendirdiler mı sizi ?
25 lik cok az yalnız, tabş doktor daha iyi bilir ama sakın aksatma ilacını ve kontrollerini. Emin ol ilaçla tedavi mümkün sadece Sabırlı olman lazım, gecmiş olsunTeşekkürler 25mg ile basladik doktorum bakicaz bir ay sonra gel ona gore artiricaz dedi
bende aynısını kullanıyorum canım benimde sorunum troidmiş. spor salonuna da gidiyorum giden bişey yok. nolacak bilmiyorum.Euthyrox diye bir ilac canim
Teşekkür ederim evet oyleymis. Bir ay sonra artiracagini birde rapor cikaracagini soyledi25 lik cok az yalnız, tabş doktor daha iyi bilir ama sakın aksatma ilacını ve kontrollerini. Emin ol ilaçla tedavi mümkün sadece Sabırlı olman lazım, gecmiş olsun
Inşallah veririz canim biktim artik bu kilolardanbende aynısını kullanıyorum canım benimde sorunum troidmiş. spor salonuna da gidiyorum giden bişey yok. nolacak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?