• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50 beden pantolon

Keşke'li cümleler kurmanın bi faydası var mı şu an?

Konu sahibi zaten moral olarak dipte şu an, daha da dibe çekmenin ne anlamı var. Motive etmek dururken?
Kötü bişey de dememiş ki ama arkadaş.
Bazen insanı ayiltmak gerekir diye düşünüyorum.

Evet yanlis okumadiniz tam 50 beden olmusum üstüm de 3xl yada 2xl. Bugun mecburiyetten alisveris yaptim.
Alisveris yapmaktan nefret ediyorum çünkü bedenime gore birsey bulamiyorum.
Disarda yemek yemekten de nefret ediyorum sanki herkes bana bakiyor gibi geliyor. Oysa şişmanlar da acıkıyor.
Tam 103kiloyum
Ekmek yemem, kola icmem, cips yemem ama cikolataya dayanamam. Sadece cikolatayla insan bu hale gelirmi bilmiyorum.
Megersem tiroid hastasiymisim 15 gundur ilac kullaniyorum ama 15 gunde gitmez tabi bu kilolar.
Ahh kizlar bilmiyorum cok doldum icimi dokmek istedim. Cocuklugumdan beri biktim u kilolardan da diyet yapmaktan da.
Var mi benim gibi olan ya da eskiden sisman olup da zayiflayan
Bende 115 kiloyun bendede insülin direnci ve başka şeylerde var herzaman kiloluydum mide küçültmeyi bile düşünüyorum ama oda çok pahalı yani beni aşıyor :KK51:

Sağlık probleminizden kaynaklanıyormuş, en azından sebebini bulmuşsunuz artık ona göre bir yol çizersiniz kendinize.. İlaçlarınızı aksatmayın ama.. Benim sözlüm de tiroid hastası ama sizinkinin tam tersi aşırı zayıf, gel gör ki ilaçlarını kullanmıyor, doktora gitmiyor. Bir oturuşta bütün bir ekmeği rahat bitirir ama kilo alamıyor. Tedaviyi takmaması da beni deli ediyor.
Aynı ben bi dünya ilaç kullanmam lazım ama kullanmıyorum daha doğrusu bi sebepten ilaç içmekten iğrendim ve istesemde telefonumu kursamda ne yaparsam yapayım o ilacı içmeyi unutuyorum :KK11:

Ben yakin zamanda kilo vermis biri olarak diyetinle beraber mutlaka ama mutlaka gunluk bir saat tempolu yuruyus oneririm. Yap bak nasil faydasini goreceksin. Gecmis olsun.

Aynı ben bi dünya ilaç kullanmam lazım ama kullanmıyorum daha doğrusu bi sebepten ilaç içmekten iğrendim ve istesemde telefonumu kursamda ne yaparsam yapayım o ilacı içmeyi unutuyorum :KK11:
Benim erkek arkadaşım da ben düzenli iş yapamam diyor içmiyor ilaçlarını.. Ama için ya, sağlığınız için..

Bende 115 kiloyun bendede insülin direnci ve başka şeylerde var herzaman kiloluydum mide küçültmeyi bile düşünüyorum ama oda çok pahalı yani beni aşıyor :KK51:
bibi düşüneceğin en son çare olsun ameliyat. mutlaka spor salonuna git derim ben ramazandan sonra başladım simitler gitti sıkılaştım ilaçları tam düzenli kullanmıyorum unutuyorum sende azmet olduğunu göreceksin. ömür boyu ml, tane hesabı yaparak yaşanmaz. kaldı ki bu ameliyatların uzun vadeli hastaları henüz yok. en fazla 4 yıldır belki. bütün hayatın boyunca vitaminlerini takviye alacaksın. ve tüm derin sarkacak.

bibi düşüneceğin en son çare olsun ameliyat. mutlaka spor salonuna git derim ben ramazandan sonra başladım simitler gitti sıkılaştım ilaçları tam düzenli kullanmıyorum unutuyorum sende azmet olduğunu göreceksin. ömür boyu ml, tane hesabı yaparak yaşanmaz. kaldı ki bu ameliyatların uzun vadeli hastaları henüz yok. en fazla 4 yıldır belki. bütün hayatın boyunca vitaminlerini takviye alacaksın. ve tüm derin sarkacak.
Düşünsemde öyle bi şey yok zaten canım bayağı masraflı benlik bişey değil ;)

Evet yanlis okumadiniz tam 50 beden olmusum üstüm de 3xl yada 2xl. Bugun mecburiyetten alisveris yaptim.
Alisveris yapmaktan nefret ediyorum çünkü bedenime gore birsey bulamiyorum.
Disarda yemek yemekten de nefret ediyorum sanki herkes bana bakiyor gibi geliyor. Oysa şişmanlar da acıkıyor.
Tam 103kiloyum
Ekmek yemem, kola icmem, cips yemem ama cikolataya dayanamam. Sadece cikolatayla insan bu hale gelirmi bilmiyorum.
Megersem tiroid hastasiymisim 15 gundur ilac kullaniyorum ama 15 gunde gitmez tabi bu kilolar.
Ahh kizlar bilmiyorum cok doldum icimi dokmek istedim. Cocuklugumdan beri biktim u kilolardan da diyet yapmaktan da.
Var mi benim gibi olan ya da eskiden sisman olup da zayiflayan

Obezite hastasısınız ne tip olduğunuzu ve teşhisi doktor koyar tabi.obeziteyi sadece fazla kilo olarak görmemek gerek bu bir hastalık..öyle dikkat etmeyle falan veremezsiniz ,size özel programlar uygulanması gerekiyor.zAyıflarsınız ama hayatınız boyunca istediğini yemeyi unutun ,1 elma yiyip ertesi güne 2 kilo alan obezler var.Hemen bir doktora gidin

Yok canım ben iyi bir dr a sordum özel yani, bu kolay bi ameliyat olmadığından devlette korkarım :KK17: özelde 15binlerden falan bahsediyorlar en az
bir bayanın kocası bizim salona gelmesine kızıyormuş. alman için o kadar para döktüm vermen içinde dökemem demiş. o geldi aklıma :KK53: o ne öyle araba parası mübarekEn Büyük KK

Benim erkek arkadaşım da ben düzenli iş yapamam diyor içmiyor ilaçlarını.. Ama için ya, sağlığınız için..
Erkek arkadaşında Hipertiroid var muhtemelen. Benim de öyleydi. Yemekten Yarım saat sonra ekmek arası yapar yerdim ama sadece 42 kiloydum.

Sonrasında 2 kere radyoaktif iyot tedavisi,karantinada kalmalar ve günde 15 taneyi ilaç almalar başladı. Uzun zamanda zor düzene soktu doktorum.

Erkek arkadaşına okut bunu aklı varsa kullansın ilacını. Boşu boşuna vücuduna zarar vermesin. Gözleri bile dışarı fırlar valla benden söylemesi ;)

Ben 76 kilo falandım sonra 1/2 ayda 50 kiloya kadar düştüm diyetle sonra stajım başladı ordada yiyebileceklerim kısıtlıydı tekrar aynı kiloya çıktım ve sürekli alıp verdiğim için şeker ve demirle işgili sorunlar çıktı tekrar vermeye çalışıyorum kilo insanı hertürlü etkiliyo vermek isteyen herkes sağlıklı bir şekilde versin işallah

Erkek arkadaşında Hipertiroid var muhtemelen. Benim de öyleydi. Yemekten Yarım saat sonra ekmek arası yapar yerdim ama sadece 42 kiloydum.

Sonrasında 2 kere radyoaktif iyot tedavisi,karantinada kalmalar ve günde 15 taneyi ilaç almalar başladı. Uzun zamanda zor düzene soktu doktorum.

Erkek arkadaşına okut bunu aklı varsa kullansın ilacını. Boşu boşuna vücuduna zarar vermesin. Gözleri bile dışarı fırlar valla benden söylemesi :KK66:
Hadi ya, off.. Çok geçmiş olsun. Ne desem olmuyor, aynı şehirlerde olsak ben kolundan tutup götüreceğim ya da aynı evde olsak sürekli ilacını takip ederim ama öyle bir şansımız yok şu an.. Yine de bu yazdığınızı okutacağım ona, teşekkürler..

tikkabilla sizi uzmek istemem ama bu hastalik kisirliga bile neden olabiliyor. bende troit hastasiyim .
ben yurt disindayim burda anlamadilar turkiyedeki doktorumun sayesinde ogrendim.
fakat turkiyeden buraya dondum izin surem doldugu icin 5 yil once acil amelyata alindim burda.
ilac tedavisi uygulanmadi 4 yili askin zaman sonra baslatildi malesef.
burdaki saglik sektoru cok kotu 4 yil beni kontrollerimi istemedikce hic ilgilenmediler.
saati saatine ilacimi aliyorum 7 aydir ilacida ben israrci oldugum icin yavas calistigini acikladilar .
malesef tekrarladi hic kiloda veremedim. halada 2 hafta sonra turkiyede kontollerimi yaptirmak icin geliyorum kismetse.
su an 92 kiloyum. sozlune ciddi bir uyarda bulun bence bu hafife alinacak bir rahatsizlik degil

Back
X