• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50 Beden Kına için Elbise(Kırmızı Abiye veya Bindallı) Arıyorum...

filocan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
17
1
86
İstanbul
Elinde veya çevresinde kiralık-satılık 50-52 beden için kırmızı abiye veya bindallı olan var mı?

Ocak ayı için lazım..

canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama büyük beden mağzalarında çok çok güzel modeller var burdan bulduğun nasıl olur bi düşün istersen . İnş. istediğin gibi bulabilirsin:40::34:

eylül 2012 de kınam oldu 1 saat kadar giydiğim kına elbisem var özel dikim 50 beden bordo kısa kollu abiye ve üstünde tamamen abiye bindallım...hemde çok farklı :D ilgilenirseniz resim de yolluyorum :D
bindallım kapuşonludur ayrı bir eşarp a gerek yok yani $kına üst.jpg$kına.jpg

Son düzenleme:
benim var cnm 50 beden bindallı ilgilenirsen yazabilirsn içi sarı üstü kırmızı nakıslı

eylül 2012 de kınam oldu 1 saat kadar giydiğim kına elbisem var özel dikim 50 beden bordo kısa kollu abiye ve üstünde tamamen abiye bindallım...hemde çok farklı :D ilgilenirseniz resim de yolluyorum :D
bindallım kapuşonludur ayrı bir eşarp a gerek yok yani Eki Görüntüle 897380 Eki Görüntüle 897381

ÖZEL MESAJ GÖNDEREMİYORUM..fiyat konusunda bilgi verebilir misin? birde bindallı resmini..

merhaba bende büyük beden Bindallı şeklinde çok şık bi elbise var. hala lazımmı bilmiyorum ama ilgileniyorsan gönderebilirim

Back