- 16 Mart 2025
- 11
- 1
- 1
- 23
öncelikle merhaba sitenin güzel sakinleri , şuan içinde bulunduğum durum hakkında ne yapacağımı bilmediğim için sizlere danışmak istedim . 5 yıllık uzak mesafe ilişkisi içerisindeyim kendisi şuan jandarma ilişkimiz güzel gidiyor hatta evlenme planlarımız var fakat nedense içime sinmeyen şeyler var benim ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum . Onu yakın çevremle ilk tanıştırdığımda gayet güzel cevaplar verdi fakat mesajlaştığımız günler içerisinde o günlerden bahsedip bazen bak ne demişlerdi bana başardım gibisinden konuşuyor 'hırs yaptım 'gibi 'artık çok fazla para kazanıyorum ' gibi bazen ne diyeceğimi şaşırıyorum . Uzun süreli bir ilişkimiz olduğu için bazen ondan bir şeyler bekliyorum ne bileyim bir şeye ihtiyacın var mı aslında yok ama bunu sormasını bekliyorum mesela . Onunla buluşmak için kendisinden çekinerek para istemiştim o zaman vermişti fakat bunu dile getirmeyip kendisinin yapması gerekmiyor mu ben mi çok detaycı düşünüyorum ama bunları söylemem falan mı lazım gerçekten bilmiyorum...