- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 32
Okurken ben sinirlendim :-@ Canım benim otur şükret. Hatta inançlarına uygunsa 2 rekat şükür namazı kıl. Böyle bir insanla evlenseydin bile geleceğin, çocukların mahvolurdu. Zararın neresinden dönersen kârdır. Anlıyorum üzülmüşsün. Sevmişsin. Ama inan bana geçiyor. Kendine aktivite bul, dışarı çık, gez, sosyalleş. AAkşamları üzülursun aklına gelir ama gerekirse parmaklarını kır yazma ve arama o MORONu. Aptala bak ya ! Çıldırdım okurken. Geleceğinizi hiç mi düşünmüyorsunuz. Bak yine hayat sana iyilik yapıp senin bırakamadigin pisligi o almış senden. Kaçan kovalanır belki de sevmiyorsun ama bir anda darbe yemek şoka uğratmıştır, onun hırsıdır bilinçaltındaki. Ama lütfen geri dönme arama arkanı dön ve seri adımlarla uzaklaş onun hayatından. Yıllar sonra da oh be de. EEvlendikten sonra çevremden biliyorum hhiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Önemli olan saygi, sevgi, geçim oluyor. Böyle bir insanla evlenince tahmin bile edemeyecegin şeyler yaşarsın. Koca olmaz, adam hic olmaz. Aman ha aman. Lütfen uzaklaş. Çok var bu şekilde insanlari seven, dayak yiyen, omru hayati mahvolan. Gelecegi mahvolan. Tamam aşk önemli ama bir yerden sonra da mantikla hareket etmek gerekir. Mantik eeevlilikte önemlidir. Hayatın zindan olur. Sevmekten aşktan evlilikten soğursun. O nerenin iti ki bir de yalvarmissin. Cok gerildim ya cok.