5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bunun bir önemi varmı adam sizi aldatmış hemde kaç kişiyle kaç defa en kötüsü size hastalık bulaştırmış neden yazılan msj lara cvp vermiyorsunuz doğru düzgün
çalışıyorum arkadaşım elemanım yok,mağaza işletiyorum,giren çıkan çok oluyor o yüzden

konu ALLAH BELAMI VERSİN gerçek,neden bu kadar vakit harcayayım aptalmıyım ben

alışmış kudurmuştan beterdir derler bizim burda. aldatmanın bahanesi yaşadığı iflasmı..? inanmayın. ayrılın.

Evlilik zaten bitmiş, adam bekar hayatı yaşıyor. Tek fark siz hala o evdesiniz çocuklarınızla...

Merhabe fake, cay, kahve, ne istersin?

Bana hic kimse bir kadinin bilerek isteyerek hem 30 kadin ile aldatilmasini tolere edecegini, hem siddet ve hakareti tolere edecegini inandiramaz. Üstelik anne baba bu kadinin arkasinda olmasina ragmen halen teredüte düsmesini asla inanmam. Bunlari gectim, virus kapip, kanser olmak üzeriyken hic bir kadin o erkek ile daha beraber olmak istemiz. O hpv cümlesi sirf daha dram olsun diye katilmis fakat sayesinde hikaye dahada fake görünüyor.

Neyse ben diyecegimi dedim. Bu konuya inanmiyorum. Herkese yine iyi forumlar dilerim...

özelden numaramı yazayım,raporlarımı watsapdan atayım,ya bu kadar kötü bir durumun içnde olduğumu daha iyi anlıyorum sizler inanmadıkça,evlatlarımın üzerine yemin edrim gerçek

ben en çok evlatların için endişeleniyorum
bak evladında da hastalık riski varmış
hiç mi acımıyorsun onlara?
ah ah...!

Öncelikle gecmiş olsun bana kalırsa çocuklarınızın piskolojisi böyle bir babayla daha cok bozulacaktir kendi iyiliğiniz ve cocuklarinizin iyiliği icin ailenizden uzak tutun. Aldatılmak gurur kırıcıdır fiziksel yoldan zarar vermez denir ama görüldüğü üzere hem piskolojik hem fiziksel olarak zarar görmüşsünüz kocanizın piskoloğa gitmesini saglayın kesinlikle tedavi görmeli kendi iyiligi icin degil cocuklarınız için.

Arkadaşım sen nasıl kabul ediyosun bu adamı ya. Bi de gidip pis kadınlardan mikrop alıp bulaştırmış sana. Hasta olmuşsun onun yüzünden kanser olacaksın rahmin alıcak belki Allah korusun hala daha ne yapıyım diyosun ya. Bu insan ne kadar tehlikeli farkında değil misin. Aç gözünü ya

Psikologlar ne alakası olabilir ki
Aldatmak karakterle ilgilidir.
Ayrıca zaten gitmişler

çalışıyorum arkadaşım elemanım yok,mağaza işletiyorum,giren çıkan çok oluyor o yüzden

ben siteye girmenizden bahsetmedim yani kaç dafa yazdım bu kadar rahatlık neden ne düşünüyorsunuz o anlamda cvp vermiyorsunuz dedim

Allah yardimcin olsun kardeşim ya. Şu nefs varya insana neler yaptırıyor.... Herşey Allahın elinde şüphesiz ama duzelmez be kardeşim ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…