5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pasam aldatmış, nikahlanmis, çocuk yapmış, şiddet göstermiş. Bide ayagina gelmezmis. Onu affede affede oyle bi konuma getirmişsin ki tovbe tovbe kendini tanri sanmaya başlamış. Bosansan bundan daha kotu bi hayat yasamazsin

Evlatların için bence şerefin için boşanmalısın.. Kadınlık gururunu yıllardır hiçe saymışsın elinden geleni yapmışsın şimdi daha ne bekliyorsun .
Aldatılmak
Şiddet
Hastalık kapmak

Kendine bir iyilik yap bir an önce boşan beş yıl ne demek nasıl bir sabrınız varmış bir yapan bin defa daha yapar bu erkek adam olmaz...

Hiv değil Hpv o da oldukça riskli ama
cok mıdesızsın senı aldatan baskalarıyla yatıp kalkan adama karılık edıyorsun. seni acıdıgı felan yok sevdıgıde yok seven adam30 kadınla aldatmazdı senı. HIV da olursun boyle devam edersen merak etme sen. sen kendınede cocıklarımada ıylık et ve boşan bu adamdan. bır kadın buladaröı gırırsuz olur.ne oldu 30 aldatı sen affettın 31 yıne aynısı olcak. nasılsa bu kadın aptal afedıyır benı...

Çocuk nikah falan kesinlikle yok,sırf ben araştırdım diye tahrik olup öyle söylemiş guya

10 yıl sonra da aynı olur bu 20 yıl sonra da pişman olmak istemiyorsan ayrıl. Annem babam ayrı gayet güzel bir hayatım oldu 2 buçuk yaşımdan beri çocukların böyle bir babayla büyürse asıl o zaman yazık olacak kendine yazık etme

Kusura bakmanama senin aklında yerinde olduğuna inanmıyorum koçan her halti yemiş hala da b osanmamak niyetindesin birde doktor psikiyatri hacı hoca bunları bırak sen onlar napsin koconı iyilestirsinmi fasa fiso bunlar senin koçan niyetli bunları yapmaya neyse sen kendini bu kadar düşük görüyorsun demeli bırak çocuklarımdeme inanmam bböyle babayla aynı ortamda yazık olur.onlar ar bitti.

daha beklıyorsunuz kı calısıyormusunuz da, zınadan oturu bosanma davasını acın, cocuklarınız ıcın de nafaka baglatın hatta tazmınatta ısteyın soke soke alın hakkınızı ve bosayın gıtsın bes para etmez kocanızı...
parasızlığa goz yumarım, sorumsuzluk bır yere kadar, ama şiddet ve aldatma varsa bır an bıle durmam ceker gıderım.

eee daha ne bekliyosun aklını mı yitirdin

nasıl yaa aklım almıyor bu kadar aptallığı kendini düşünmüyosun anladık o çocukların ne suçu var yaa offf

hala kalkmış burda yorumlara cevap yazıyorsun yani hala boşanmak gibi bir niyetin yok çok güzel bir laf vardır kendi düşen ağlamaz yaşadıklarını sonuna kadar hakediyosun demek ki

sen izin verir misin kiii kocacığına zarar vermelerine ,

ehhh bırak yaa kocam olacak karaktersizmiş kesin böyle düşünüyorsundur eminim

Bırak 30 kişiyi eşim bir kişiyle fiziksel dı-uygusal ne olursa olsun bir kere bir ilişkide bulunsun basar giderim bunun adına ancak gurursuzluk denir başkasına dokunabilen biri size nasıl dokunabilir bunu nasıl kaldırabiliyorsunuz anlamıyorum. Doğru olduğuna inanmak bile zor yani kaldı ki doğruysa eğer, hastalık kaptım diyorsunuz zaten o kadar kadını yakaladıktan sonra birlikte olmanız hata ve hala onu savunuyorsunuz arkadaşım şimdi mahkemeye gitsen virüsü de ispat eden raporlarını alsan o adamı süründürürsün bu kadar da aciz olmayın ya. Gerçi konuya da inanamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…