5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa güncellemeyi şimdi okudum ... Güzel bir gelişme.. kızınız da zamanla alışır diye düşünüyorum. Oğlunuzun yaninizda olması ne kadar güzel. İnşallah şansınız bol olur bundan sonra

Şuan ne durumdasınız canım

Lütfen herifi rezil ede ede boşanır mısın ailen arkanda, çalışıyorsun neden kendine bu saygısızlığı reva görüyorsun. Adamın kimle yatıp kalktığı belli değil sana hastalık bulaştırmış.
Güncelleştirmeleri okuyup tarihe bakmadan atlamışım

.
İste o gitmedi bu hayatı kabul etmiyorsun bana kadınlık etmiyorsun diye,beni cıkardı kovdu evden güya benim burnum sürtüp geri dönecekmişim.

Size iyilik yapmış yoksa bulunmaz Hint kumaşı olan abimize yapışmışsınız ya asla kendiniz ayrılmazdınız. HPV kapmışsınız zaten, sizi bu adamdan AIDS de kapıp terki diyar olmak ayırırdı ancak.

Çocuk mocuk hikaye sizin derdiniz koca deliliği. Çocuklar sizden daha onurlu ve şerefli kusura bakmayın. Adam evlatlarınızla sizi sokağa atmış resmen. Haydi kendi onurunuzu hiçe saymışsınız siz evşatlarınıza da mı acımazsınuz??

Bir çocuklara kıyamıyorum diye bahane uydurmuşsunuz, adamın o...u peşinde koşmaktan babalık yaptığı mı var??? Çocukları bahane edinip çocuklara yazık ediyorsunuz. Altı üstü şerefsiz rezil bir adam çocuklarınızdan değerli mi yahu??? Bu kadar mı gurursuzsunuz? Maddi durumunuz, gidecek yeriniz de var. Okuyanları çileden çıkardınız artık.

Hastalığı kapmışsın yakında daha büyüğüne de yakalanırsın sonra ölürsün boşanmış olursunuz kocanda ah benim yüzünden öldü diye kadınlarda teseliye devam eder çocuklarında nasıl anaydı be kocasını bırakmamak için ölüp bizi terk etti ne koca meraklısıymış der..mutlu son hayırlı olsun

Koca meraklılığına sebep ölen birini ilk kez duyuyorum

bacim anliyorum bosanmak zor cocuklar falan ama onlar birgun evlenip seni birakacak yasinda ilerlicek yeniden evlenme sansin düsecek kendine saygin olsun biraz bosan bukadar assalanmaya katlanmak icin hic bir nedenin yok is bul calis böyle migdesiz herifle bir saat bile geciremezdim baska kadinlarla yatacak birda bana dokunacak hayatta izin vermem

Koca meraklılığına sebep ölen birini ilk kez duyuyorum
Gidişat öyle gibi ama sonraki yazışmalarında tekrar boşanma kararı almış görünüyor fakat ben israrla kadının saplantılı olduğunu ve kötü son olmasa boşanmayacağını düşünüyorum..anlamıyorum fakat bazı kadınlar gerçekten koca meraklısı..psikatri alanı bu konuda araştırma yapıp bunun yeni bir hastalık olup olmadığı saptanmalı başka açıklaması yok çünkü bu hastalık olmalı.

aaaaa birde hastalik mi kaptin yahu simdi yazacam varya engellicekler ahhh siz nasil bir kafayla yasiyorsunuz kendinizi öldürmüssünüz yazik

30 kere aldatilip affetmene anlam veremiyorum iyi hastalik kapmamissin! Bu adama dönme bosan ve yeni hayatina basla hic düzelmeye niyeti yok onun

Ömrüne kendine yazık gerçekten birdaha bu yılların geri gelmeyecek düzelme mevzusuna gelince de”herkes değişir evet hıyarsa cacık olur muhallebi asla”yılmaz Erdoğan ‘nın güzel ifadesiyle noktayı koyuyorum

Ee o zaman problem ne ? Azcık sabredin anneniz gidecekmis zaten. Sonra evlatlarınızla yaşarsınız huzurlu bir şekilde

BOŞANIN kendinize ve çocuklarınıza bunu daha fazla yapmayın inşallah maşallahı yok tek çözümü bu bakin dünyaya bir kere geliyorsunuz bu adama daha fazla şans verilmez

İlk konunun başlarında çok üzüldüm. İşiniz yok, aileniz destek değil diye düşünmüştüm.
Hem işiniz olduğunu hem ailenizin arkanızda olduğunu görünce bütün üzüntüm geçti. Kendinize eziyet etmişsiniz 5 sene.

Sonra bu güncellemeyi gördüm. 4 sene daha geçmiş hala boşanmamışsınız.
Çok mu düşünüyorsunuz şimdi çocuklarınızın psikolojisini? 9 senedir saçma bir evlilikte psikolojileri çok düzgündü de şimdi bozulacak. Hiç mi görmediler sanki şiddet olaylarını?
Oğlunuz bile inatla kalmanıza "deli misin sen" diye tepki göstermiş.

Kızınız da alışır merak etmeyin. Tabii siz bunu da bahane edip geri dönmezseniz.

Büyük konuşmuş olmayim diye yazmayim yazmayım dedim tam düşündüklerimi yazmışsınız. Kadın hala ayrılmamış en son evden kovulmuş. Hala da adam gel dese gidecek.
Hiçbir şey değil o 17 yaşındaki çocuğa üzüldüm. Ne annesi ne babası örnek alınacak insanlar. Yazık umarim ana babasına benzemez.

En az 30 kadınla aldatılmışsın, yaptığı pislikleri yüzüne vurunca şiddet görmüşsün, üstüne hastalık kapmışsın, gençliğini, ömrünün önemli bir kısmını hiç değmeyecek birine harcamışsın hala daha kocan olacak ş...siz seni evden atmasa ayrılacağın yokmuş. Kusura bakma ama çocuklarını düşünen bir anne böyle davranmazdı. Allah çocuklarına kolaylık versin. Bu süreci hasarsız atlatmalarını nasip etsin. Bir tek onlara üzüldüm.

Ne yapmışsa siz kendinize yapmışsınız. Çok yazık ya hiç mi kendinize saygınız yok. Onu da geçtim çocuklarınıza saygınız sevginiz yok mu böyle bir insanla devam edip onlara yazık etmeyin bari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…