5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam tersini düşünün siz önünüze gelenle şey edip bi de hastalık bulaştırsanız ne olurdu acaba olabilir miydi daha doğrusu? Düzelirsiniz diye bekler miydi??
Siz o şerefsiz varlığın yaptıklarının onda birini yapsanız sizi liğme liğme etmiş doğramıştı çoktaaan
Erkek, boşanıp başkasıyla evlenen, başkasıyla sevgili olan eski karısını bile öldürüyor. Başkası ile evlendi ya da görüştü diye.
Bir şey yazacağım ama Mune kökümü kazır kesin...

(annemin evinden sabah işe giderken bile aman kimse burda olduğumu bilmesin diye saklanıyorum,utanması gereken benmişim gibi) bu utancı sanki sizinmiş gibi herkese aşılayan toplumun suçu,mutlu aile tablosunu size çizdiren,yuvayı dişi kuş yapar mantığını ortaya atanların ve bu düşüncenin peşinden gidenlerin suçu bu güçsüz kalışlarınız,gururunuzu ayaklar altına alışlarınız, sadece sizin değil herkesin suçu. Ama bilin ki devir Allahıma bin şükür ki cehaletten azıcıkta olsa çıktı kadınların daha çok sesi çıkmaya başladı yalnız da değilsiniz bakın ne güzel bir platform bir sürü olaydan haberdar olup tanımasakta görmesekte birbirimize yardımcı olabiliyoruz yazılanların çoğunu okudum sizde okumuşsunuzdur belki maddi anlamda yazılanlar size destek çıkamaz ama maneviyatı hissediyorsunuz. önce tedavinizi olun bilmiyorum o yazdığınız hastalıkları inşallah tedavisi vardır bu sürede de açın boşanma davanızı çocuklarınızı da kurtarın kendinizi de dualarım sizinle. :)

Sonsuz teşekkürler,sizler sayesinde acaba duzelirmi yuvami yikmasammi diyen aptal ses den kurtulup,daha kararlı adım atıyorum.Kesinlikle sağlığım evlatlarim ve geleceğim için dönüşüm yok.

Sonsuz teşekkürler,sizler sayesinde acaba duzelirmi yuvami yikmasammi diyen aptal ses den kurtulup,daha kararlı adım atıyorum.Kesinlikle sağlığım evlatlarim ve geleceğim için dönüşüm yok.
sizi yürekten kutluyorum Allah yolunuzu açık etsin inşallah herşey gönlünüzce olsun :))

Ailem son derece kararli ve arkamda bitti bu is diyorlar ama illa biz acmiyacagiz bosanma davasini o acacak diyorlar,ne degisecek bilmiyorim ama vardir bir bildikleri diye,israr edemiyorum.Ama bosanma gundeme gelmezse de o benim burada bi muddet küs durup,donecegimi dusunuyor.Bugun cocuklarimla da konudtumÜzülüyorlar belli ama o eve donunce de yine huzursuzluklar baslayacak diye birsey diyemiyorlar

Annem ayaklarini kiracagim,o adama gondermiyecegim seni diyor ama illa o bosansin diyor.Cok arkamda oldugu icin ne diyecegimi bilemiyorum.Uzerinde bir dikili agaci dahi yok.issiz gorunuyor hatta,ne sgk ne bagkur,borc icinde yuzuyor,talep edebilecegimiz hicbirsey yok yani

Persembe günü en iyi arkadaşım böyle kangren bir evliliğini bitirdi....darisi sana..düzelmez boyle herifler..boşuna umitlenme...

Nasıl geciniyorsunuz o halde

Kocam iflas edince,herseyini satti zaten,bir isyeri vardi onunda mülkünü benim ailemden birinin uzerine verdi.Devlete ve piyasaya yuklu bir borcu oldugundan,kendi adina hicbirsey alamiyor ve is kuramiyor kagit uzerinde.Ama batirdigi isine kör topal devam ediyor du ama cok fazla borcu var hala,yani salt tc vatandasi,ne vergi mukellefi,ne mal varligi var,ne sgk yani bosansam nafaka bile zor tayin edilir

Parası yok ama hovarda

rezalet yahu. 5 sene iyi dayanmışsınız. lütfen, kendiniz için değilse bile, çocuklarınız için boşanın. bundan kötüsü olamaz zaten.

Allah kahretsin o serefsiz adami..Sanada bol sifalar versin insallah..

Eşinizin niye iflas ettiğini bence siz de bir düşünün derim...
Hala daha o evliliğimsi yapıyı sürdürmeye çalışmanız, bence araştırılmalı uzmanlar tarafından.
Nasıl bir psikoloji, nasıl bir düşünce yapısı olduğu dünyayla paylaşılmalı.
Stokholm sendromunun değişik bir versiyonu herhalde.
Evlatlarınızın nasıl bu adama 'baba' diye sarılabildiğine üzüldüm, size değil...

Cok borcu var dikili agaci yok birşeysi yok yazmissiniz neyle eve bakiyordu
Bir de o kadinlara maddi bir seyler sağlıyor ki onla beraber oluyorlardir sizin bilmediginiz bir para kaynağı var muhtemelen.
Yaptigi is yine de yuksek kazancli bir is,karli bir is.Ham mal alip,işleyip satma uzerine.Yuksek paralarla yapilan bir is.Mesela isledigi mali sattigi yerden,ara ara mal karsiligi araba alirdi.Sadece iflasdan dolayi,yuklu devlet borcu ve piyasaya ufak tefek borclari var.O yuzden uzerine hicbirsey alamiyor.Isyeri acamiyor.Fason falan yapiyor.zaten o baskasinin uzerinde olan isyerinden baska hicbirseyi yok.Durdugumuz ev bile babadan vereseli,uzerine alamadigi eve 15 yil taksit odeyecek.Yani maddi acidan da cetrefilli bir adam ama maddiyat hic dert etmm,o asilirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…