5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın şeysi altındansa demek...

Saçma sapan kadınlarla aldattığını bile bile nasıl o adamla aynı yatağı paylaştı. Hadi sevişti. Niye korunmadı aklım almıyor. Adam da iyi sapıkmış ya. O kadar aldatmaya gelip kadınla da beraber oluyor. BoşanamaZsın etraftan çekinirsin belki onu yadırgamam. Ama evlilik hayatını normal sürdürmezsin..

Aaa ayıp ediyorsun ne demek korunmadı kk da kadınlar korunarak hamile kaldığı gibi korunarak HPV kapar, bu bir kk klasiği, boşansalar çocukları hep tinerci olur kendileri dişi kuştur vs

Kuduracam artık yeminle

Maddi gücü eğitimi ailesi olmayan kadınları bir mantığa oturtabilirim ama işi gücü ailesi olan özünde cevval kadınların bu b.kları çekmesini hiçbir mantığa oturtamıyorum, ben oturtamıyorum ama kendileri çocuklar da çocuklar diye temel oluşturmaya çalışıyorlar, değil kardeşim, seviyorum çekiyorum bitti

Sen herhaltı ye psikolojin bozuk diye ağlan karın da seni affetsin adamda haklı tabi bu zevkten kendini mahrum etmek istermi 30 degil 300 defa daha yapar kesin bu işi

hemen boşanın. çocuklarınıza yazık.
birde size hastalık bulaştırmış.
bo-şa-nın!!

böyle bir hayat olmaz. o insan kılıklı mahlukatta dü-zel-mez!

aileniz destek oluyormuş işte daha ne bekliyorsunuz.
çocuklarım demeyin hiç boşuna bu evlilik onları yıpratır.
kendinize güvenin ve ayaklarınızın üzerinde durun.

Her iflas eden karısını mı aldatıyor. Çocuklarınızın arkasına sığınmayın.
Arkadaşımın babası da annesini defalarca aldattı. Sevgilisi arabadayken adam kaza geçirdi kadın öldü. Adam 3 ay hapiste yattı. Kadın rahim kanseri oldu. Tedavi olmadı. Kadın öldü 3 çocuk ortada kaldı. Adam 40 gün sonra buldu birini evlendi. Yeni karısını hiç aldatmadı. Olan gidene ve o 3 çocuğa oldu.
Sen hala çocuklarım için diyorsun.

Senin sadece güce ihtiyacın var
Bugüne kadar idare etmen cesaretsizliğinden
Bu adamı bir kere daha affedersen ailenin de desteğini kaybedebilirsin
Ondan bir şey bekleme artık, git davanı aç, inan bana o güce sahipsin
Tedavini ol, kaptığın hastalık şakaya gelir cinsten değil, sakın ihmal etme
Ve şunu düşün ya çocuklarına bulaşabilecek bir hastalık kapsaydın ???
Sen eş olmaktan önce annesin, o yavruların güvenliği, sağlığı her şeyden önemli olaya bu açıdan bak
Mümkünse kendinde psikolojik destek al, topla cesaretini

9 yaşındaki kız çocuğu da tehlike grubunda demiş doktor yani ona da bulaşmış olabilirmiş

Kusura bakmayın ama kocanızdan ziyade siz sinir ettiniz beni. Normal değilsiniz, hastasınız. Psikolog falan değil direkt psikiyatra gidin lütfen.. elim ayağım titriyor sinirden. O iki çocuktan başka kimseye acıyamadım doğrusu..

İnanın ben de sağlıklı bir psikolojiye sahip değilim.Farkındayım.Üzerime yıllardır yüklenen,aman kimse bilmezsin,aman iyi aile tablom bozulmasın,aman çocuklarımin düzeni boulmasin baskılarından gerizekali gibi kurtaramiyorum kendimi.
Annemin evinden sabah işe gelirken bile aman kimse benim burda olduğumu bilmezin diye,saklaniyorum.Utanmasi gereken benmişim gibi.Evet karşımdaki baba ve koca vasıflı adam da zerre pişmanlık yok.Ama dilde sürekli duzelecegim ifadesi ve nasıl olsa gelir rahatlığı mevcut.Ama sizlerin sayesinde daha kararliyim artik

Son düzenleme:
9 yaşındaki kız çocuğu da tehlike grubunda demiş doktor yani ona da bulaşmış olabilirmiş

Allah korusun, Rabbim herkesin evladını esirgesin, o adamı böyle lime lime etsem içim soğumaz, ahlaksız herif
Geçen gün ikinci kadınlarla ilgili olan konuda yazışmıştık sanırım sizde vardınız forumda, bana kızdılar ikinci kadınları mı koruyorsun diye ama işte anlatmak istediğim buydu, adam ahlaksız olunca ne yaparsan yap, alemin kadını senin çocuğunu düşünür mü. Bu tip adamların en ağır şekilde cezalandırılması lazım, kadın hastalık kapmış, çocuğunda riski var adam elini kolunu sallaya sallaya geziyor, bu adam şikayet edilebilmeli, ceza alabilmeli, eksik kanunlarımız hem de çok eksik. Konu sahibinin bir an evvel evlatlarını korumaya alması lazım

konunu tamamını ve yorumları okumayı midem almadı.Nasıl bir hayat yaşıyorsunuz nasıl tahammül ettiniz ?

Konu sahibi hala diğer insanları ve düşüncelerini önemsiyorsun .Sağlığını düşünsene onları düşündüğün kadar . Sağlığını düşünmeye başladığın an olman gereken yerin neresi olduğunu ve ne yapman gerktiğini daha iyi anlayacaksın .

bence böyle bir adamla sizinde psikolojiniz gitmiş şahsen sizin için uzuldum bir kadın kendini neden böyle ezdirir acı cekmekten zevkmi alıyorsunuz sevmek bile bu adamın yaptıklarını affettirmez ustelik hastalıkta kapmışsınız böyle bir adamla olan sağlıklız bir ilişki sizi mantıklı düsünemez hale getimişr tekrar söyluyorum bir uzmandan yardım alın ama sizi eşiniz hem bedenen hemde ruhen bitirecek hastalıklar içinde kıvranacaksınız kendinize ve çocuklarınıza bu kotulugu yapmayın çocuklarınında su an böyle durumları gördükçe aile içinde ruhen sağlıklı olduklarını duşunmuyorum ileriki hayatlarıda bu geçirmiş olduğunuz tranvalardan etkilenecek evliliklerinde özellikle sorun yaşayacaklar çünki öyle bir baba modeli ki çocuklarına çok kötü örnek oluyor üstelik cocuklarında hastalık kapma riski varmış diyorum bu adam için nerden baksan elinde kalacak bir an önce ailenizin yanına dönün ve kendinize çocuklarınızla bir hayat kurun maddi sorununuzda yok ustelik

Allahım valla konu karşıma çıktıkça kızıyorum girip birde okuyorum. O kocanızı hadım etmek şart!

HİV virüsü kapmayı mı, AİDS olmayı mı bekliyorsun?
Adam o kadar çok kadınla beraber olmuş hastalık kapmışsın ki tehlikeli de dediğin gibi rahim ağzı kanserinin en önemli sebebi HPV dir.
Boşan allah aşkına boşan tazminat davası aç aldattığı için hatta hastalık bulaştırdığı için de açılabiliyorsa aç.
Bu nasıl bir genişliktir, kuru ekmek ye daha iyi ama bunları yaşama..
Ailen de varmış aç değil açıkta değilsin yaşın da genç daha ne kadar mağdur olacaksın...paçavraya çevirmiş adam seni.
Hem fiziksel hem ruhsal açıdan sağlığın gitmiş.
ASLA düzelmez bu adam seni mezara sokar yine düzelmez...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…