5 yıldır bu anın özlemi ile yaşıyordum

ben 5,5 aylık evliyim ve bebek istiyordum hiç korunmadımda birde burada bebek için yıllarca bekleyenleri okudukça insna daha tedirgin oluyor ya rabbim isteyen herkese versin

bende 1 sene 22 günlük evliyim benimde zamanım geldi daha yeni denemeye başlicaktıkki eşim askere gitti neyseki 5 ay yapcekkk
ilk geldiği hafta yataktan çıkmak yokkkkkkkkkk:kedi::kedi:

gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.darısı tüm isteyenlere ve tabiki banada nasip etsin inşallah

maaşallah ALLAH mübarek etsin gözün aydın olsun nişallah cok güzel bır haber darısı olmayan arkadasların basına inşallah kızlar sızlerdende guzel haber bekliyoruz Allahın izni ile

herkese ii akşamlar..ben yeni üyeyi ve 15 arlıkta ilk aşılamamı oldum..bugun kan tahlilim yapıldı veee ...sonuç ne negatif nede pozitifmiş..değerimm;3 kusurlu bişi ...böyle bi durumla karrşılaşan var mı aranızda..lütfen yardımm ..

bugün saat 5te hamile olduğumu öğrendim ama hala inanamıyorum çünki 5 yıldır bu anı bekliyorum her dak gidip gidip test sonucuna bakıyorum allahım ne güzel bir duygu bu allahım herkese nasip etsin:sm_cool:

allah tamamına erdirsin.sağlıklı hayırlı vatana millete faydalı evlat olsun inşallah...
iki çift göz arasında büyüsün...

arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ama karnım öyle bir şiştiki sanki ikiz yada 2 aylık çok aşırı belli neden acaba

tüpbebekle mi hamile kaldınız ben yeni mayaya başlıycam da merak ediyorum tüpbebek yaptırınca yatmam hiç ayaga kalkmamam mı gerekiyo?

canım tebrik ederim seni benimde 6 seneme bitti halen daha bekliyorum ..allah kucağına aldığı günleride göstersin

tebrikler canım :roflol:allah kucağına almak nasip etsin:CüvCüv::CüvCüv:

bende 5senedir bekliyorum allah benim yüzümüde güldürür inşallah :çok üzgünüm:

bugün saat 5te hamile olduğumu öğrendim ama hala inanamıyorum çünki 5 yıldır bu anı bekliyorum her dak gidip gidip test sonucuna bakıyorum allahım ne güzel bir duygu bu allahım herkese nasip etsin:sm_cool:

hayırlısı ıle kucagına alırsın ınsallah.

canım tebrikler inşşalh kucağına alırsın bende 6 yıla girdi yok hala bişi problemsizlerdim daha düne kadar dünse eşimin sperminin hareketlilik 0 olduğunu öğrendim şoktayım bakalım hayırlısı umudumu yitiriyorum galiba sende problem varmıydı canım

ilkini 6 sene
ikinciyide 18 ay beklemis biri olarak seni cok iyi anliyorum
en icten dileklerimle tebrik ediyorum seni
allahim kucagina almayi nasip etsin

EŞımdede bendede sorun yoktu ama hamıle kalmıyordum.ÇarŞamba bebıŞımın kalp atıŞı duyulacak Çok heyecanlıyım

Hayırlı olsun arkadaŞım ne mutlu sana ınŞ o mutlu haberı bızde alırız tez zamanda..

Nebahat, tebrik ederim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…