5 yıldır bu anın özlemi ile yaşıyordum

nebahat43

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
36
1
bugün saat 5te hamile olduğumu öğrendim ama hala inanamıyorum çünki 5 yıldır bu anı bekliyorum her dak gidip gidip test sonucuna bakıyorum allahım ne güzel bir duygu bu allahım herkese nasip etsin:sm_cool:

Ne güzel!Allah tamamını erdirsin inşallah.:smiley-cool:Sürpriz mi oldu peki?Tedavi sonrası mı geldi?

süpriz oldu tedavi olmadık çünkü hiç bir sorunumuz yoktu dr lar hep bekleyin dediler ne testler yaptırdım kaçtane dr gittim darısı olmayanların başına

arkadaşlar ilişkiye girerken kesinlikle hamile kalacagım yada olacakmı diye düşünmeyin olmuyor.çünkü ben hep düşünerek ilişkiye girmiştim

Son düzenleme:
tebrikler hemşerim bu anın tadını cıkar :)testinide sakla ben hala bakar o günü hatırlarım...allah kucagına almayı nasip etsin tamamına erdirsin inş..

allah herkese nasip etsin muradınız neyse o olsun ben 15 gün önce rüya görmüştüm evde tek başımayım ve hamileyim bebegin doğdugunu gördüm kızdı bebek sonrada hamile olduğumu

hayırlı olsun... inşallah güzel bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhhatli bebişini alırsın kucağına.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…