5 yıldır bu anın özlemi ile yaşıyordum

evet arkadaşlar doğal yolla hamile kaldım 2 ay sonra tüp bebebk deneyecektik nasip işte allahın dediği oluyor ama hala inanamıyorum sanki rüya görüyorum ve biraz sonraa uyanacagım gibi geliyor

bugün saat 5te hamile olduğumu öğrendim ama hala inanamıyorum çünki 5 yıldır bu anı bekliyorum her dak gidip gidip test sonucuna bakıyorum allahım ne güzel bir duygu bu allahım herkese nasip etsin:sm_cool:

tebrikler taze hamiş.. :)

Ben 35+0 haftalık hamileyim, hala daha o test çubuklarımı başucumdaki konsolda saklıyorum, canm sıkıldıkça açıp bakıyorum :)
Streç filme sar sıkı sıkı, hiç hava almadığı için,ilk günkü gibi saklayabiliyorsun :)

Arkadaşlar bende 13 haftalık hamileyim ve tüp bebekle hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin Rabbim.Hiç kimsenin kucağını boş koymasın bizde de sorun yoktu dr. bekleyin dedi ama ben dayanamadım illaki tüp bebek yapın dedim ve nasipmiş oldu.Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımada almayı nasip eder inş.Olmayan herkese dua ediyorum her namazımın arkasına Allah hepinize versin AMİN....

ayy canım ne güzel benimde görümcem doğurdu:ecrin_bebek: bu sabah evde müziği açmış oynuyorum ohhhh ohhh:teytey::dance: ohh yandan yandan

inanamıyorum ya adetim geçti ve bugün test yaptım iki çizgi belirdi ama ikincisi pempeydi.hamileyim değil mi? yarın kan testi yaptırcam.baş dönmemde var 3 gündür.ya içim içime sığmıyor ne olur dua edinde yavrumu kucağıma aldığım günüde göreyim.isteyen herkese rabbim versin inş.:ecrin_bebek:

bu arada nebahat senide tabrik ederim ne olur mahzur gör sevinçten yazmaya unuttum ama ben daha kan testi yaptırmadım.allahım ne olur kesin hamile olayım ne olur

4haftalık oluyor bende dr gidecegim bakalım yarın bende sabahları çok kötü bulantı oluyor bide gögüslerimdeki siyahlık büyüdü

hamile olmadığın zaman direk tek kırmızı çıkıyor test ben 20 gün önce yaptım direk tek çizgi çıkmıştı dün yaptığımda çift çıktı

benim baş dönmem var.ay şeker öle heyecanla yazıyorum ki anlatamam sana.hep okuyordum hamileleir burada allahım bende yazabilcem mi diyordum ama kesin olunca dahada sevincem zemuszemus

ben 5,5 aylık evliyim ve bebek istiyordum hiç korunmadımda birde burada bebek için yıllarca bekleyenleri okudukça insna daha tedirgin oluyor ya rabbim isteyen herkese versin

ben 5 yıldır evliyim ben tüp bebek yapalım dedim sabırsızdım eşim hep sabret olacak psikolojini bozma dedi artık çıldırma seviyesine gelmiştim dedikodulardanda bıkmıştım sen daha yeni evlisin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…