• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yaşındaki oğullarını küçüçük dolaba kitleyip aç bıraktılar

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
$kendi-cocuklarina-bunu-yaptilar-4222742.Jpeg $kendi-cocuklarina-bunu-yaptilar-4223316.Jpeg

ABD’de 5 yaşındaki bir çocuğun kendi anne babası tarafından merdiven altındaki bir dolaba hapsedildiği ve aç bırakıldığı ortaya çıktı.

Kendi çocuklarına bunu yaptılar
Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

ABD'nin Teksas eyaletinde bir çiftin 5 yaşındaki oğullarını küçücük dolapta tuttukları ve aç bıraktıkları ortaya çıktı. Polislerin, evin içindeki merdivenlerin altında kalan boşluktan oluşturulmuş küçük dolapta, oldukça zayıf ve bitkin halde buldukları çocuk hastanede tedavi altına alındı.

Çocuğun babası Bradley Bleimeyer (24) ve üvey annesi Tammi Bleimeyer (33) tarafından uzun süredir o dolapta tutulduğu, şiddet gördüğü ve aç bırakıldığı belirtildi. Korkunç olay, talihsiz çocuğun babası ve üvey abisinin kavga etmesiyle ortaya çıktı.

İddiaya göre, kardeşinin burada tutulmasına karşı çıkan 16 yaşındaki üvey abi babasıyla bu konu yüzünden kavga etti. Kavgadan sonra eve gelen polis ekipleri abinin yönlendirmesiyle merdiven altı dolapta tutulan çocuğa ulaştı.

Açlıktan ve zayıflıktan kemikleri meydana çıkmış, vücudunun çoğu yerinde çürükler olan talihsiz çocuk polis tarafından kurtarılarak hastanede tedavi altına alındı.

Küçük çocuğun babası ve üvey annesi polis tarafından gözaltına alındı. Cani baba tutuklanarak ceza evine konulurken üvey anne Tammi Bleimeyer 2 bin dolar kefaletle serbest kaldı milliyet

Eki Görüntüle 1048662 Eki Görüntüle 1048663

ABD’de 5 yaşındaki bir çocuğun kendi anne babası tarafından merdiven altındaki bir dolaba hapsedildiği ve aç bırakıldığı ortaya çıktı.

Kendi çocuklarına bunu yaptılar
Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

ABD'nin Teksas eyaletinde bir çiftin 5 yaşındaki oğullarını küçücük dolapta tuttukları ve aç bıraktıkları ortaya çıktı. Polislerin, evin içindeki merdivenlerin altında kalan boşluktan oluşturulmuş küçük dolapta, oldukça zayıf ve bitkin halde buldukları çocuk hastanede tedavi altına alındı.

Çocuğun babası Bradley Bleimeyer (24) ve üvey annesi Tammi Bleimeyer (33) tarafından uzun süredir o dolapta tutulduğu, şiddet gördüğü ve aç bırakıldığı belirtildi. Korkunç olay, talihsiz çocuğun babası ve üvey abisinin kavga etmesiyle ortaya çıktı.

İddiaya göre, kardeşinin burada tutulmasına karşı çıkan 16 yaşındaki üvey abi babasıyla bu konu yüzünden kavga etti. Kavgadan sonra eve gelen polis ekipleri abinin yönlendirmesiyle merdiven altı dolapta tutulan çocuğa ulaştı.

Açlıktan ve zayıflıktan kemikleri meydana çıkmış, vücudunun çoğu yerinde çürükler olan talihsiz çocuk polis tarafından kurtarılarak hastanede tedavi altına alındı.

Küçük çocuğun babası ve üvey annesi polis tarafından gözaltına alındı. Cani baba tutuklanarak ceza evine konulurken üvey anne Tammi Bleimeyer 2 bin dolar kefaletle serbest kaldı milliyet

inanamıyorum :53::53::53::53::53::53::53:

yazıklar olsun... insan değil bunlar :43::43::43:

Son düzenleme:
üvey abisi, çocuğun öz babasıyla çocuğun çıkarılması için tartışmasa kimbilir çocuğun başına daha neler gelecekti. Allahtan üvey abi varmış

Töbe töbe geçen sefer de aynısını bir köpeğe yapmıştı birisi. İnsan kendi yavrusunu geçtim de hangi canlıya bu zulmü yapabilir ki.

Böylelerinin yaşamaya hakkı yok bence..

Böyle hasta ruhlu insanların serbest kalmaması gerekir.
Bu çocuğun zihnindeki, kalbindeki "anne-baba" kavramını düşünemiyorum...

Son düzenleme:
Üvey abisi -öz babası. Insanligin özü üveyi olmuyor nasıl bu hale getirebildi evladini. :50:

Ay inanamıyorum şok oldum ya :53: zavallı yavrum benim :14: Bunlar insan olamaz ya senin bi parçan hadi onuda geçtim insan bi hayvana bile yapamaz bunu içi acır ya :47: İşte bazısı yıllarca uğraşır evlat hasretinden kıvranır, bazısınında çocuğu olur böyle merdiven altına kilitlenip aç bırakılır..:50:

bir saat bile açlığa dayanamıyoruz.. vah yavrum vah evladım nasıl dayandın sen nasıl :14::14:
sana bunu yapanlar en büyük acıları yaşar inşallah.. Rabbim yardımcısı olsun bütün çocukların,
daha kimbilir nerelerde nasıl işkenceler görüyor küçük masum bedenler :14:

Yazıklar olsun şimdi bunların alacağı hangi ceza yeterli olacak bilemiyorum

Back