Çocuk Hastalıkları 5 yaşındaki oğlumun öksürüğü geçmiyor yardım yoruldum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Hangi bölüm cnm cocuktur

KBB'ye gidip doktora sinüs tomografisi çektirmek istediğinizi söyleyin.
Sinüsleri doluysa ondan öksürüyodur ve sinüs boşaltmak için ayrı antibiyotikler var
klasik kbb hastalıklarına verilen augmentin gibi antibiyotikler açmaz sinüsleri

O zaman balgamlı öksürük falan değil.
Kuru öksürükse büyük ihtimal havalardan dolayı
Bide tozdan falanda uzak tutun gözlemleyin öksürüğünü tetikleyen bişey varmı. Allah şifa versin.
Kuru öksürük dediklerini isallah dikkat ederim ama gözlemliyorum . Yediği yiyeceği takip ediyorum . Hangisi daha fazla yapıyor . Bulamıyorum . Alerji testi yaptık yemekle ilgili

Bir bütün elmayi rondodan gecirip suda kaynatin içine iki kasik nişasta bir yemek kasigi şeker ile muhallebi yapin. Yeğenimin bu şekilde geçti sabah aksam yedirin. Elma kabuğu çekirdeği falan içinde olacak. Yerken çekirdeği ayirirsiniz. Geçmiş olsun.

gögüse de götür bir solunum testi yapmadılarsa yapsınlar. birde tarçın çayı var aktarlarda satılıyor

şundan markası önemli değil. çok iyi geliyor benimde geçmeyen öksürüğümü geçirdi

224004555_tn30_0.jpg

Premature mi dogdu.

Öyleyse herseye alerji gösterip öksürebilir zamanla geçer

Öksürük şuruplarına yan etkilerinden dolayı karşıyım

Benim kuzularımdan premature olan ayynen sizinki gıbıydı hoş halada öyle dönem dönem

Size yıllardır üç kuzumada uyguladığım ritüelimi yazmak istedim

Öksürük artınca

sabah ve akşam harnup pekmezi (eczanede satılan) bir tatlı kaşık

Ayrıca zencefilli saf bal

Sarmaşık özlü hoş kokulu bitkisel şurup (pr....n)

Geceleri sırtını viksleyerek, ütüyle ısıtılmış havlu ve ayakların altınıda viksleyerek çorap gıydırerek uyutma

Bu havlu ve viks mucize gbi bir sey onu mutlak uygulayın

Rabbim şifa versin

Merhaba İlk Önce Geçmiş Olsun Çocuğunuzun İlacı Bal Benim Kızımda da Olmuştu Bal Sayesinden Geçti Ama Dikkat Et Gerçek Bal Olacak Markette Satılan Bal İşe Yaramaz ...

Benim yeğenimde de aynı problem vardı. Üstelik gece daha da kötüleşiyordu. Nereye hangi doktora gittiyse çözüm bulunamamıştı. En son üniversitede bir çocuk doktoruna götürmüşlerdi. Maksiller sinüzit çıkmıştı tomografi sonucunda. Doktor antibiyotiklerin yanında bitkisel bağışıklık sistemi için bir damla vermişti. Bir de gülhatmi macunu kullandılar, hiçbir şeyi kalmadı.

Edit: Damlanın adı da Umca imiş.

Son düzenleme:
Bir bütün elmayi rondodan gecirip suda kaynatin içine iki kasik nişasta bir yemek kasigi şeker ile muhallebi yapin. Yeğenimin bu şekilde geçti sabah aksam yedirin. Elma kabuğu çekirdeği falan içinde olacak. Yerken çekirdeği ayirirsiniz. Geçmiş olsun.
Kac gun devam edeyim .

Premature mi dogdu.

Öyleyse herseye alerji gösterip öksürebilir zamanla geçer

Öksürük şuruplarına yan etkilerinden dolayı karşıyım

Benim kuzularımdan premature olan ayynen sizinki gıbıydı hoş halada öyle dönem dönem

Size yıllardır üç kuzumada uyguladığım ritüelimi yazmak istedim

Öksürük artınca

sabah ve akşam harnup pekmezi (eczanede satılan) bir tatlı kaşık

Ayrıca zencefilli saf bal

Sarmaşık özlü hoş kokulu bitkisel şurup (pr....n)

Geceleri sırtını viksleyerek, ütüyle ısıtılmış havlu ve ayakların altınıda viksleyerek çorap gıydırerek uyutma

Bu havlu ve viks mucize gbi bir sey onu mutlak uygulayın

Rabbim şifa versin
Normal dogum . 2 yaşından sonra başladı öksürük . O gundendir yaz kıs hep oksuruyor

KBB'ye gidip doktora sinüs tomografisi çektirmek istediğinizi söyleyin.
Sinüsleri doluysa ondan öksürüyodur ve sinüs boşaltmak için ayrı antibiyotikler var
klasik kbb hastalıklarına verilen augmentin gibi antibiyotikler açmaz sinüsleri
Cok sagol . Isallah ilk uygulamam kbb götürmek olucak .

Ya benim annemde de vardi. Menengic kahvesi icmeye basladiktan sonra baya duzeldi. Ama cocuga icirmek ne kadar dogru bilmiyorum. Bir arastir lutfen. Zira bidligimiz kahvelerden degil. Cok aci bir tadi da yok. Cok gecmis olsun, allah sifalar versin insallah.

Oğlumu fakülteye götürdüm . Alerji testi yapıldı hepsi temiz çıktı . Kulak Boğaz'da bisey çıkmadı . Kanında enfeksiyon varmi bakıldı o da temiz . Akciğer filmi çekildi o da temiz çıktı . Bağışıklık sistemi guzel . Yemeside iyi hersey yiyor . Ama öksürük geçmiyor . Öksürük icin musmeye götürüyorum . Doktor diyor ; ateşi yok , boğazı tahriş olmamış eve götür . Yada öksürük şurubu yazıyor veriyorum şişelerde şurup iciyor . Öksürük geçmiyor . Göğüse bile götürdüm . Başka bi yer kalmadı . Bütün tahliller temiz . Şuan bu öksürüğe ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Geçmeyen öküsürük özellikle gece uykusundan uyandırıyosa o yüksek ihtimalle astımdır. Kendimden biliyorum. Solunum testi vari şeyler yapıldı mı ? Nasıl o öksürük devam ederken her tahlil temiz çıkıyor ben anlayamadım :işsiz:

Ayak altlarına viks sür çorap giydir, uyut öksürük şıp diye duruyor. Öksumeye yine baslarsa yine sür. Bunları yap bana dua et.

Bende gece sırtına havlu koyuyorum çok iyi geliyor. Sizinki farklı bi sebeptenmiş gibi duruyor ama denemekte fayda var . Geçmiş olsun

Geçmeyen öküsürük özellikle gece uykusundan uyandırıyosa o yüksek ihtimalle astımdır. Kendimden biliyorum. Solunum testi vari şeyler yapıldı mı ? Nasıl o öksürük devam ederken her tahlil temiz çıkıyor ben anlayamadım :işsiz:
Gece o kadar öksurmuyor. Gündüz ve 1ay iyise 15 gun öksürüklü. Astım değil dediler

Ya benim annemde de vardi. Menengic kahvesi icmeye basladiktan sonra baya duzeldi. Ama cocuga icirmek ne kadar dogru bilmiyorum. Bir arastir lutfen. Zira bidligimiz kahvelerden degil. Cok aci bir tadi da yok. Cok gecmis olsun, allah sifalar versin insallah.
Meneguc var yedirsem olurmu . Kahvesi yok . Dediğin Kahveyide biliyorum . Meneguc var yedirsem . Sekli yuvarlak ve koyu yeşil gibi

Back
X