Çocuk Hastalıkları 5 yaşındaki oğlumun öksürüğü geçmiyor yardım yoruldum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Damla098

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
151
159
18
24
Oğlumu fakülteye götürdüm . Alerji testi yapıldı hepsi temiz çıktı . Kulak Boğaz'da bisey çıkmadı . Kanında enfeksiyon varmi bakıldı o da temiz . Akciğer filmi çekildi o da temiz çıktı . Bağışıklık sistemi guzel . Yemeside iyi hersey yiyor . Ama öksürük geçmiyor . Öksürük icin musmeye götürüyorum . Doktor diyor ; ateşi yok , boğazı tahriş olmamış eve götür . Yada öksürük şurubu yazıyor veriyorum şişelerde şurup iciyor . Öksürük geçmiyor . Göğüse bile götürdüm . Başka bi yer kalmadı . Bütün tahliller temiz . Şuan bu öksürüğe ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Benimde aklıma sarımsaklı süt geldi.
Hala öksürdüğümüzde yaparız annem çocukken yaparmış bana.
1 bardak süte 3 diş sarımsak atıp kaynatıp süzüp içiriyorsunuz.
Bir deneyin isterseniz.

Bahar alerjisidir büyük ihtimalle. Benim oğlumda aynen böyleydi 6 ay öksürüğü geçmedi. Alerji testlerinede çok güvenmeyin her şeye bakılmıyor sonuçta.
Tüm sonuçlari temizse endişelenmeyin.

Bal karabiber karıştır bir kaşık sabah akşam ver gerçi bu yetişkinler için ama aklıma bu geldi canim
Şuam ne söylense yapmaya çalışacağım . Aklına gelen olursa yaz cnm . Zencefille balı yapmıştım . 2 kavanoz bal bitti halen aynı kac gun devam etmeliyim yazarsan sevinirim

Bahar alerjisidir büyük ihtimalle. Benim oğlumda aynen böyleydi 6 ay öksürüğü geçmedi. Alerji testlerinede çok güvenmeyin her şeye bakılmıyor sonuçta.
Tüm sonuçlari temizse endişelenmeyin.
Öksürüğü cok kotu 1 haftadır antibiyotik bile yedi geçmiyor . Öksursede ben üzülüyorum geçerli gunduzlu sanki bronsit gibi ama bişey yok

Siyah turp ve bal tarifi ender sarac in var you tube dan bakip yaparsaniz 3 4 gun surmez kurtulur :KK66: benim çocuklarda hep ise yaradi.

Öksürüğü cok kotu 1 haftadır antibiyotik bile yedi geçmiyor . Öksursede ben üzülüyorum geçerli gunduzlu sanki bronsit gibi ama bişey yok
Haklısın insan çok üzülüyor küçücük çocuk . Ama dediğim gibi eğer diğer tahlilleri temizse endişe etmeyin. Bu havalar tam alerji havası sizin çocuğunuzda bu yüzden öksürüyor.
Benimde bi bitkiye alerjim var ama henüzne olduğunu bulamadım. Açık havaya çıktığımda öksürük başlıyor, sesim kısılıyor nefes almakta zorluk çekiyorum. Ama ortamı değiştirdikten 15 dakika sonra normale dönüyorum.

Oğlumun alerjisi geçti, başladığında sanırım 6 yaşındaydı 6 ay öksürdü sonra birden bire kesildi. Ben yün yastık kullanıyordum onu değiştirdim. Belki sizin oğlunuzunda yüne alerjisi vardır.

canım aynılarını ben de yaşadım gitmediğim doktor kalmadı
tam 2 sene öksürdüm hem de kriz şeklinde
nefes testi akciğer filmi vs her şeyi yaptırdım
en son bi doktora gittim sinüs filmi ve tomografisi istedi
tüm sinüslerim doluymuş ve sinüslerim ciğerlerime akıyomuş bundan öksürüyomuşum
bi antibiyotik verdi 2 güne geçti
doktora git ve sinüs filmi iste

Haklısın insan çok üzülüyor küçücük çocuk . Ama dediğim gibi eğer diğer tahlilleri temizse endişe etmeyin. Bu havalar tam alerji havası sizin çocuğunuzda bu yüzden öksürüyor.
Benimde bi bitkiye alerjim var ama henüzne olduğunu bulamadım. Açık havaya çıktığımda öksürük başlıyor, sesim kısılıyor nefes almakta zorluk çekiyorum. Ama ortamı değiştirdikten 15 dakika sonra normale dönüyorum.

Oğlumun alerjisi geçti, başladığında sanırım 6 yaşındaydı 6 ay öksürdü sonra birden bire kesildi. Ben yün yastık kullanıyordum onu değiştirdim. Belki sizin oğlunuzunda yüne alerjisi vardır.
Yün yastık kullanmıyorum hazır yastıklar tacdan almıştık bilmiyorum cnm cok yoruyor . Hep hasta .

canım aynılarını ben de yaşadım gitmediğim doktor kalmadı
tam 2 sene öksürdüm hem de kriz şeklinde
nefes testi akciğer filmi vs her şeyi yaptırdım
en son bi doktora gittim sinüs filmi ve tomografisi istedi
tüm sinüslerim doluymuş ve sinüslerim ciğerlerime akıyomuş bundan öksürüyomuşum
bi antibiyotik verdi 2 güne geçti
doktora git ve sinüs filmi iste
Hangi bölüm cnm cocuktur

Back
X