- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi KAPALI_BAYAN06
5 yaşında bez mi? off off inş. bizim böyle olmaz benimkide 3 yaşında hala bezleniyor malesef, ben çok takıyorum bu konuya, bu durum yıllarca sürer diye endişeleniyorum, ama oğlum hiç oralı değil, kesinlikle bir çocuk psikoloğuna göstermelisiniz, üstelik genelde kız çocukları erkek çocuklara oranla daha çabuk olgunlaşırlar tuvalet alışkanlığını daha erken kazanırlar, yanılmıyorsam artık devlet okullarında bile 5 yaşında anaokulu şartı var...
Şimdi gördüm evinizin durumundan bahsetmişsiniz, kızınız şiddet ortamında büyüyor bunu tepki haline getirmiş olabilir, çocuklar annelerine babalarına karşı tuvalet ihtiyaçlarını tepki olarak kullanabiliyorlarmış, üzüldüm halinize Allah yardımcınız olsun, napıp edip çocuğunuzu psikoloğa göstermeye çalışın
Şimdi gördüm evinizin durumundan bahsetmişsiniz, kızınız şiddet ortamında büyüyor bunu tepki haline getirmiş olabilir, çocuklar annelerine babalarına karşı tuvalet ihtiyaçlarını tepki olarak kullanabiliyorlarmış, üzüldüm halinize Allah yardımcınız olsun, napıp edip çocuğunuzu psikoloğa göstermeye çalışın