Hanımlar selam. 5 yaşında oğlum var. Geçen hafta pazartesi günü hafif ateşlendi doktora götürdüm boğaz enf dedi ve antibiyotik içti cumartesi bitti antibiyotiği. Bugün okula gitti geldi hiçbir sorun yok uyuya kaldı. Şimdi yatağında kontrol ettim çok aşırı terlemiş. Normalde terlemesi hiç olmaz ama iki seferdir hastalıktan bir hafta 10 gün sonra böyle halsiz düşüp uyuyor ve aşırı terlyor uyurken bu genelde 1 gün sürüyor uyandığında hiçbirşeyi kalmıyor. Alerjik bir çocuk haftaya alerji doktorunda kontrolumuzde var. Başına gelen varmı veya bir fikri olan neden olur böyle birşey.? Yeni bir mikrop kapıpta acaba vücudumu savaşıyor yoksa geçen haftaki hastalığı bu şekilde mi atıyor? Çok tuhafıma gidiyor bu durum yardımcı olabilirmisiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıkları 5 yaş terleme
- Konu Sahibi ozefe123
- Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Kasım 2022
- 147
- 69
- 28
- 34
Bir kez daha yaşadık aynı durumu bizim hastayken ve amtibiyotik kullanımı sırasında terleme olmadı cumartesi bitti antibiyotik bugün ter oldu acaba yinede vücuttan atıldığı içinmi öyleAntıbıyotık ten sonra hucre hasarını terle atıyor vucuttan, benım oğlumda suan 4.5 yasında bogaz enf gecırdı antıbıyotık hala kullanıyoruz ve süreklı buz gıbı terliyor ve uyuyor normalden fazla, bu şekilde atılıyor muş enfeksiyonu
- 8 Kasım 2022
- 147
- 69
- 28
- 34
İyi bari ya bende korkmuştum hiç terleyen bi çocuk değil çünkü koştursa bile öyle terlemez. Bu akşam uykuda fena terlediÖyledir bizimkıde bir haftadır soguk ter döküyor, bende dr a sordum öyle atıyor vucuttan dedi
- 7 Ağustos 2016
- 1.686
- 1.054
- 133
- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.269
- 333
Aynen bende öyle biliyorum ama hastalıktan bir hafta sonrasında terledi ya o tedirgin ettiIyi bir şey diye biliyorum hastalıktan sonra terlemek o şekilde atıyor vucud
Aynen bende öyle bilirm hep ama hastalıktan bir hafta sonra terledi ya onu merak ettim ateşi yoktu hatta uyandı hiçbişeyi yok herhalde dediğiniz gibi hastalığı attıSoguk alginligini vucud bu sekil atiyor terlemek iyidir hatta biz eski kusaklar terlemeye basladimi ustunu birazdaha orteriz ki iyice ted atsin iyilwssin hemen ama ates olmayacak
- 8 Kasım 2022
- 147
- 69
- 28
- 34
Evet evet döndü zaten bir gün sürdü geçti hemen. Ya toparlanması zor olabiliyor büyüdümçe daha rahat atlatıyorşar hastalığı. 3-4 yaşlarındayken biraz hastalık sonrası iştahsızlık halsizlik olabiliyor hepsini yaşadım çünkü ve hastalıklardan dolayı artık bende paronaya kaldıMerhaba oğlunuz nasıl oldu, bızde boğaz enfeksiyonu atlattık antıbıyotık 3-4 gun önce bitti ama eski hareketi yok enerjisi bitiyo gıbı, sizin oğlunuz döndümü normale
- 8 Kasım 2022
- 147
- 69
- 28
- 34
Amin evet bende öyleyim bide iki taneler bende biri 4 aylık hastalık bulaşıcak diye ödüm kopuyor bazen hiç normal olmadığımı düşünüyorumBende paranoyayım cocuk atlatıyot ben kafamda atlatamıyorum, allah butun cocuklara sağlıklı uzun ömürler versin