- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gencıza bencede boyle..ama bız hafıf gırıbız oğlumlşa...atlatınca gıtcez saglık ocagına..bırde mutasyona ugradıgı ıçın yenı aşılar gelcekmıs dıye duydum.dogru olabılırmı..bekleyın dıyenler var..öfff kafam allak bullak.. kafamçokkarıştıpnomokok korumuyorki zaten zatüre aşısı diye biz kendimizi avutuyoruz.yoksa 5 yaş altı çocuklara domuz gribi değil pnomokok aşısı yaparlardı.benim büyük abimde domuz gribi oldu büyük ihtimalle.çok bitkin nefes almakta zorlanıyor ve sürekli yatıyor.çocuğumuda o halde görmek kesinlikle istemem her anne gibi.o yüzden kendi adıma yaptırmayı en başından beri düşünüyorum ama benimde eşim istemiyor.en azından kendime yaptırayım diyorum.hasta olsamda ben bişekilde atlatırım ama ben hastayken 16 aylık kızıma bakacak kimse yok ve benden başka kimsedede durmaz zaten o kadar uzun süre.
hastalıktan dolayı kızımı biyere çıkaramıyorum kimse yaklaşsın istemiyorum resmen paranoyak olduk.bu bir zincir gibi her geçen gün daha çok kişiyi etkiliyor ve bi gün bizide bulacağı kesin o yüzden eşimi ikna etmeye çalışıyorum.çocuğum hastalıkla kıvranırken keşke yaptırsaydık demek istemiyorum.sonuçta hasta olan ve hatta ölen çocuklarda anne kuzusu belki onlarında hiç aklına gelmemişti hastalığa yakalanmak.
allahım hepimizin yavrusunu korusun.
gencıza bencede boyle..ama bız hafıf gırıbız oğlumlşa...atlatınca gıtcez saglık ocagına..bırde mutasyona ugradıgı ıçın yenı aşılar gelcekmıs dıye duydum.dogru olabılırmı..bekleyın dıyenler var..öfff kafam allak bullak.. kafamçokkarıştı
biz salı günü ailecek olduk.ateş falanda yapmadı.
hayır canım bu aşı mutasyona uğrayan virüse karşıda etkili.
10-15 gün aşının koruyuculuğunun başlamasını bekliyorum ondan sonra içim rahat bi şekilde kızımla heryere gidebilicem.