- 20 Haziran 2016
- 5.368
- 9.617
- 198
- Konu Sahibi Umudayolculuk35
-
Kuzum sende de çikolata kisti mi vardı?Anladım gecmıs olsun
Galiba yeniden transfer olacaksanız kalitelere çok takılı kalmayın. Benımkiler 3. Günü geçemedi bile 3. Gün embrıyosu 8 hücreli ile şuan hamileyim tuttu .
Canım bana özelden ulasabilir misin acaba sana mesaj atamadım biseyler sormak istiyordum daBenim mucizem 6.gün embriyosu ve bb kalite6.günden hiç umudum yokken şuan benimle binlerce şükür Allaha o yüzden embriyolarına inan canım
Pcos ve iki tüptte tıkanıklık vardıKuzum sende de çikolata kisti mi vardı?
Benim iki yumurtalığımda da 5 cm’e yakın çikolata kisti var. Dün bir doktora gittim hiç uğraşma senin çocuğun olmaz tüp bebek yaptır dedi bana. Çok moralimi bozduPcos ve iki tüptte tıkanıklık vardı
Ay ona rağmen 3. Gün embriyosu tuttu ha maşallah Allahımın işi ciddenPcos ve iki tüptte tıkanıklık vardı
Evet canım iki tane transfer oldu ikiside tuttuAy ona rağmen 3. Gün embriyosu tuttu ha maşallah Allahımın işi cidden
Ay masallah canım yaa ne güzel nasip olmuş insallah bizimkilerde nasip olsun yaaEvet canım iki tane transfer oldu ikiside tuttu
Amin Rabbim hasretine kavuştursun şu mübarek günler hürmetineAy masallah canım yaa ne güzel nasip olmuş insallah bizimkilerde nasip olsun yaa
Merhaba bende 6.gün embriyosu transfer oldum 3bb ve 3cc bugun 4.günüm siz kacinci gün pozitifi gördünüzBenim mucizem 6.gün embriyosu ve bb kalite6.günden hiç umudum yokken şuan benimle binlerce şükür Allaha o yüzden embriyolarına inan canım
Ay insallaah sonucunuz pozitif olsun, çıkınca bize de haber et canimMerhaba bende 6.gün embriyosu transfer oldum 3bb ve 3cc bugun 4.günüm siz kacinci gün pozitifi gördünüz
Aminn insallah. Çok tesekkür ederimAy insallaah sonucunuz pozitif olsun, çıkınca bize de haber et canim
6. Gün embiriyo kalitesiz diyen çok var. Pazar test günüm ama sizin bu mesajınız çok iyi geldi. Benim mucizem de tutulmuştur ınsallahBenim mucizem 6.gün embriyosu ve bb kalite6.günden hiç umudum yokken şuan benimle binlerce şükür Allaha o yüzden embriyolarına inan canım
Canım kalp durması bendede oldu kan pıltılaşmasına yatkınlığım çıktı şimdiki tedabimde kan sulandırıcı kullanacağım aklında bulunsun seninde mutlaka kan sulandırıcı iğne iste oksapar 4000 yazıyor doktorKızlar merhabalar ben 30 yaşındayım çikolata kistlerimden dolayı tüp bebek sürecindeyim 5. Gün 4ab embriyom ile gebelik oldu ancak 3.ayda kalbi durdu maalesef. Şimdi 5. Gün 4bc ve 6. Gün 4bb çift embriyo transferi olacak embriyo glue kullanılacak. Kaliteleri hakkında bilgisi olan var mı? Bu şekilde hamilelik yaşayan oldu mu acaba umut veren hikayelere çok ihtiyacım var
Ben zaten kullanıyordum canım benim 12 haftaya kadar da büyümüstü ama nedeni de belli olmadı maalesefCanım kalp durması bendede oldu kan pıltılaşmasına yatkınlığım çıktı şimdiki tedabimde kan sulandırıcı kullanacağım aklında bulunsun seninde mutlaka kan sulandırıcı iğne iste oksapar 4000 yazıyor doktor
Evde test yaptın mı caniim6. Gün embiriyo kalitesiz diyen çok var. Pazar test günüm ama sizin bu mesajınız çok iyi geldi. Benim mucizem de tutulmuştur ınsallah
Aaaa neden acaba ya bayada büyükmüş.Allah birdaha yaşatmasın canım ya bende yaşadığım için biliyorum çok zor. Bende transfer oldum bakalım inşallah tutarBen zaten kullanıyordum canım benim 12 haftaya kadar da büyümüstü ama nedeni de belli olmadı maalesef
Evet baya büyümüstü maalesef doktorumda bir sebep göremedi cok büyümüs genetik secenekler nadir dedi bilmiyorumAaaa neden acaba ya bayada büyükmüş.Allah birdaha yaşatmasın canım ya bende yaşadığım için biliyorum çok zor. Bende transfer oldum bakalım inşallah tutar
4bb oldu şuanEvet baya büyümüstü maalesef doktorumda bir sebep göremedi cok büyümüs genetik secenekler nadir dedi bilmiyorumsizin hangi kalite transferiniz oldu acaba
Hyr yapmayacam. Sabırla bekliyorumEvde test yaptın mı caniim
İnsallah sağ salim kavusursun4bb oldu şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?