- 3 Eylül 2023
- 450
- 201
- 23
- 30
- Konu Sahibi Umudayolculuk35
-
Pgt yaptırmış mıydınız embriyolaraKızlar merhabalar ben 30 yaşındayım çikolata kistlerimden dolayı tüp bebek sürecindeyim 5. Gün 4ab embriyom ile gebelik oldu ancak 3.ayda kalbi durdu maalesef. Şimdi 5. Gün 4bc ve 6. Gün 4bb çift embriyo transferi olacak embriyo glue kullanılacak. Kaliteleri hakkında bilgisi olan var mı? Bu şekilde hamilelik yaşayan oldu mu acaba umut veren hikayelere çok ihtiyacım var
Hayır eşimle ben kromozom testi yaptırdık ama embriyolara pgt yaptırmamıstıkPgt yaptırmış mıydınız embriyolara
Plasentada birsey cıkmadı bebeğin gelişimi de normaldi genetiğe de gönderdik ama materyal eksikliğinden bakılamamıs bir sonuc olmadı yani havada kaldı maalesefKalbî neden durdu bakıldı mı buna
Anladım gecmıs olsunPlasentada birsey cıkmadı bebeğin gelişimi de normaldi genetiğe de gönderdik ama materyal eksikliğinden bakılamamıs bir sonuc olmadı yani havada kaldı maalesef
Kromozom testine neden bakıldı gerekli miHayır eşimle ben kromozom testi yaptırdık ama embriyolara pgt yaptırmamıstık
Ah ne güzel sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah, evet tekrar transfer olacağım hazırlık aşamasındayım şuanAnladım gecmıs olsun
Galiba yeniden transfer olacaksanız kalitelere çok takılı kalmayın. Benımkiler 3. Günü geçemedi bile 3. Gün embrıyosu 8 hücreli ile şuan hamileyim tuttu .
Yok biz emin olalım diye embriyolara genetik yaptırmadık diye yaptırmıstık pıhtılaşma ve kromozom için canımKromozom testine neden bakıldı gerekli mi
İnşAllah sizinde hamiş topiklerinizi okumak nasip olurAh ne güzel sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah, evet tekrar transfer olacağım hazırlık aşamasındayım şuan
Anladım bende şimdi ilk defa girdim bu sürece genetik test ister misiniz ailede bir genetik hastalık görünmüyor dediler biz de çok masrafa girdiğimiz için bir de bu çıkmasın diye istemedik inşallah yanlış yapmamışımdırYok biz emin olalım diye embriyolara genetik yaptırmadık diye yaptırmıstık pıhtılaşma ve kromozom için canım
Kaliteleri gayet iyi. 4bb ve üstüne iyi kalite diyordu doktorum bc de b olduğu için iyi kalite, kesinlikle deneyin umarım bu kez tutarKızlar merhabalar ben 30 yaşındayım çikolata kistlerimden dolayı tüp bebek sürecindeyim 5. Gün 4ab embriyom ile gebelik oldu ancak 3.ayda kalbi durdu maalesef. Şimdi 5. Gün 4bc ve 6. Gün 4bb çift embriyo transferi olacak embriyo glue kullanılacak. Kaliteleri hakkında bilgisi olan var mı? Bu şekilde hamilelik yaşayan oldu mu acaba umut veren hikayelere çok ihtiyacım var
Ayyy hamiş duan kabul olsun bebişiim bizim icinde dua et insallah adım CansuİnşAllah sizinde hamiş topiklerinizi okumak nasip olur
Biz şehir hastanesinde verdik biraz geç çıkıyor ama yaptırılabilir canimAnladım bende şimdi ilk defa girdim bu sürece genetik test ister misiniz ailede bir genetik hastalık görünmüyor dediler biz de çok masrafa girdiğimiz için bir de bu çıkmasın diye istemedik inşallah yanlış yapmamışımdır
Çok sağol canim benim, 6. Gün olması düşük kalite falan gibi okumustum ama insallah dediğin gibi gayet iyidir de hamilelik olurrKaliteleri gayet iyi. 4bb ve üstüne iyi kalite diyordu doktorum bc de b olduğu için iyi kalite, kesinlikle deneyin umarım bu kez tutar
Tamam Allah ın izniyleAyyy hamiş duan kabul olsun bebişiim bizim icinde dua et insallah adım Cansu
Benim mucizem 6.gün embriyosu ve bb kaliteÇok sağol canim benim, 6. Gün olması düşük kalite falan gibi okumustum ama insallah dediğin gibi gayet iyidir de hamilelik olurr
Ayyy nasıl mutlu oldumm çok şükür canım yaaa insallah benimde olurrrBenim mucizem 6.gün embriyosu ve bb kalite6.günden hiç umudum yokken şuan benimle binlerce şükür Allaha o yüzden embriyolarına inan canım
AminAyyy nasıl mutlu oldumm çok şükür canım yaaa insallah benimde olurrrözel değilse sorun neydi acaba sizde canım benim
Anladım canım 5. Günde var mıydı acaba? Ne güzel 6. Gün benimle aynı kalite duyunca cok mutlu oldum umut oldun bana canım benim yaş kaçtıAminbizim görünen sorunumuz yoktu canım açıklanamayan infertilite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?