• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri 5 temmuzda düğünüm var,daha gelinliğimi alamadım. çok mu geç kaldım:(

Trabzonlu60

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
471
73
298
Trabzon
Suan baska sehırde memurum ıznım de yarın baslayacak cok mu gec kaldım tesettürlü gelinlik diktirecegım.ya cok streslıyım ne yapacagım.benım gıbı gec alan ver mı

düğün sezonu açıldığı için diktirme yetişmez hazır gelinliklere bakın bence :/

Suan baska sehırde memurum ıznım de yarın baslayacak cok mu gec kaldım tesettürlü gelinlik diktirecegım.ya cok streslıyım ne yapacagım.benım gıbı gec alan ver mı

diktirmek olmaz şu saatten sonra kesinlikle. ya böyle acaip bi fiyat basarlar geç kaldığın almak zorunda kaldığın için ya da çok baştansavma dikerler. benim arkadaşım düğününden 5-6 gün önce almıştı gelinliğini hem de altı üstü 5 saat falan bakmıştık gelinliğe.çok da güzel olmuştu.şimdinin hazır gelinlikleri üstüne göre dikilen modellerden farksız oluyor o kadar çok çeşit varki. dert etme sen.bulursun üstüne göre.

merhaba. diktirmeyi denemeyin derim çünkü çok aceleye gelir ve özensiz bir dikim olur. bence hazır bir gelinlik alın ve bolero diktirin. bolerolara bir önyargı var ama bunun nedeni şimdiye kadar dikilen boleroların hep özensiz ve yanlış olması. eğer güzel bir bolero diktirirseniz inanın hiç sorun olmaz. bunu sağlamak için, öncelikle açık gelinliğinizin olursa straples değil de, yakası kapalı olan bir model olmasını deneyin. eğer denk gelirseniz ve beğenirseniz çok büyük şans olur. ikincisi de, gelinliğinizin modelinde altlarda mutlaka dantel bulundurun ki, dantelden kibar bir bolero diktirin...

şu gönderilerim size fikir verebilir:

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...esetturlu-gelinlik-arsivi-9.html#post18288708

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...setturlu-gelinlik-arsivi-20.html#post19386940

astar olarak kendi gelinliğimde kullandığım likralı beyaz kumaşı öneririm.

illa straples beğenirsen de şunu öneririm:

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...setturlu-gelinlik-arsivi-21.html#post19513537

Son düzenleme:
Arkadaslar cevaplarınız için cok tesekur ederım zaten dıktırmem ımkansız.hazır alamyı dusunuyorum insallah begendiğim bişey olur.sizce kısa boylu bırısıne basen boyu uzun olan gelınlık mı olur yoksa belden kabaran gelinlik mi

Canım öncelikle hayırlı olsun telaş etmez sakin olur ve hazır bir gelinlik tercih edersen neden yetişmesin umarım gönlüne göre gelinliği en kısa zamanda bulabilirsin. Soruna gelince nacizane fikrim; gelinlikte kabarık olmayan hafif kuyruklu evaze etekler, süslemeli motif seçimlerinde küçük ve uzunlamasına dizaynlar seçmelisin ve kesinlikle belden kabaran prenses modellerinden uzak durmalısın yine fazla kabarık olmayan belden korsajlı modellerde uzun boy etkisi yaratır gibime geliyor :) mutluluklar dilerim ..

Son düzenleme:
dikim yetişmez canım hazırlara bak üzeri için birşeyler ayarlatırsın artık şimdiden hayırlı olsun mutluluklar

bir forumda yazıyor canım bu,kopyaladım direk.bence daha vaktin var 18 günün var ooo.hem bir dünya seçenek var çok fazla.üstünde görüp beğenip alacaksın işte.allah yardımcın olsun.

Kraliyet Tipi Gelinlik (Empire)

Yüksek belli olması bu gelinlik türünün tipik işaretidir. Etek kısmı A şeklinde veya dar kesimli de inebilmektedir. Straplez uygulanabilirse de, uzun kollu uygulamalar daha resmi ve klasik bir hava yaratabilmektedir.

Kısa boylu, geniş kalçalı, kalın belli iseniz, bu modeli tercih edebilirsiniz. Yüksek bel, vücudunuzun uygunsuz olan kısımlarını örtecektir. Küçük göğüslüyseniz kumaşın sıkıca sarması göğüslerinizi olduğundan büyük gösterecektir. Ayrıca hamileyseniz de bu modeli seçebilirsiniz.

Eğer, büyük göğüslüyseniz, dolgun vücutluysanız bu modeli tercih etmenizi önermeyiz.

bir forumda yazıyor canım bu,kopyaladım direk.bence daha vaktin var 18 günün var ooo.hem bir dünya seçenek var çok fazla.üstünde görüp beğenip alacaksın işte.allah yardımcın olsun.

Kraliyet Tipi Gelinlik (Empire)

Yüksek belli olması bu gelinlik türünün tipik işaretidir. Etek kısmı A şeklinde veya dar kesimli de inebilmektedir. Straplez uygulanabilirse de, uzun kollu uygulamalar daha resmi ve klasik bir hava yaratabilmektedir.

Kısa boylu, geniş kalçalı, kalın belli iseniz, bu modeli tercih edebilirsiniz. Yüksek bel, vücudunuzun uygunsuz olan kısımlarını örtecektir. Küçük göğüslüyseniz kumaşın sıkıca sarması göğüslerinizi olduğundan büyük gösterecektir. Ayrıca hamileyseniz de bu modeli seçebilirsiniz.

Eğer, büyük göğüslüyseniz, dolgun vücutluysanız bu modeli tercih etmenizi önermeyiz.

çok teşekkur ederim inşallah ıstediğim gibi bulabılırım.

Back