- Konu Sahibi Trabzonlu60
Suan baska sehırde memurum ıznım de yarın baslayacak cok mu gec kaldım tesettürlü gelinlik diktirecegım.ya cok streslıyım ne yapacagım.benım gıbı gec alan ver mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan baska sehırde memurum ıznım de yarın baslayacak cok mu gec kaldım tesettürlü gelinlik diktirecegım.ya cok streslıyım ne yapacagım.benım gıbı gec alan ver mı
hayır şekerim daha çok var moral bozma benimde o gün doğum günüm sana ömür boyu mutluluklar
bir forumda yazıyor canım bu,kopyaladım direk.bence daha vaktin var 18 günün var ooo.hem bir dünya seçenek var çok fazla.üstünde görüp beğenip alacaksın işte.allah yardımcın olsun.
Kraliyet Tipi Gelinlik (Empire)
Yüksek belli olması bu gelinlik türünün tipik işaretidir. Etek kısmı A şeklinde veya dar kesimli de inebilmektedir. Straplez uygulanabilirse de, uzun kollu uygulamalar daha resmi ve klasik bir hava yaratabilmektedir.
Kısa boylu, geniş kalçalı, kalın belli iseniz, bu modeli tercih edebilirsiniz. Yüksek bel, vücudunuzun uygunsuz olan kısımlarını örtecektir. Küçük göğüslüyseniz kumaşın sıkıca sarması göğüslerinizi olduğundan büyük gösterecektir. Ayrıca hamileyseniz de bu modeli seçebilirsiniz.
Eğer, büyük göğüslüyseniz, dolgun vücutluysanız bu modeli tercih etmenizi önermeyiz.